הגשה מחדש, תכנית מס" ג/ 18929 בבית ג'ן

yosef00

New member
הגשה מחדש, תכנית מס" ג/ 18929 בבית ג'ן

ב- ‏27 ביוני 2010 נשלח לי "תוצאות בדיקת תנאי סף" לגבי התכנית הנ"ל .והתוצאה הייתה - "התוכנית לא עומדת בתנאי סף " מאחר שהיו חסרים חוות דעת של כמה מוסדות :- 1.הגנת הסביבה 2.רט"ג 3.חקלאות בנוסף לתיקונים טכניים. הדבר גרם לעיכוב רב בהגשת התכנית המתוקנת בגלל עיכוב של המשרדים השונים במתן חוות הדעת שלהם. אני שואל: 1- האם צריך לערוך את התכנית מחדש לפי המבא"ת המעודכן האחרון, או שניתן להגיש את התכנית המתוקנת לפי הגרסה הישנה שלפיה הוגשה ביוני 2010 . 2-האם יש צורך לעדכן את תכנית המודד לפי העדכון האחרון מ-01-2011. 3-האם יש צורך להגיש את התכנית מחדש גם בוועדה המקומית מעלה נפתלי לדיון חוזר, או שמספיק חותמת נתקבל על התכנית החדשה.

אלעד לב

New member
עדכונים נדרשים להגשה מחודשת

יוסי שלום, העדכון האחרון לנוהל פורסם בספטמבר 2009. כך שאין גרסה חדשה, אולם אם הייתה, ואם תדרש לסוגיה שוב - הגשה מחודשת משמעותה כהגשה חדשה, ועמידה בכל ההנחיות המעודכנות. לא כך הדבר בתוכנית שכבר "בצנרת" שאינה נדרשת לעדכונים (אלא אם יהיה משהו מאוד מהותי שנבקש ספציפית). מפת המדידה תקפה לשנה עד להגשה, כך שהיא בתוקף. בנוגע העברת התוכנית לועדה המקומית אני לא אוכל לעזור לך, שכן זה כבר עניין מהותי שלא קשור למבא"ת ונתון לשיקול דעת הועדות (המקומית והמחוזית) ותלוי בשינויים שנעשו או לא בתוכנית, וכמה חשובים להם לגיבוש חוות דעתם המסמכים שהתבקשת להגיש. בהצלחה

למעלה