הגשמה עצמית

הגשמה עצמית

אומרים שלכל בן אדם יש איפות מעצמו ודברים שהוא רוצה להשיג כדי להגשים את עצמו! גם אומרים שכל שאיפה שתגשים גוררת אחריה ישירות ליצירת שאיפה חדשה יותר קשה להשגה, יותר מסובכת. אבל מה קורה כשזה לא קורה? אני כולה בת 20 ומימשתי 99 אחוז ממה שרציתי אי פעם! ולא נוצרו שאיפות חדשות! אני קמה בבוקר, חיה את היום, מבלה קצת כי בכל זאת צריך קצת אקשן, אבל סה"כ קמה , חיה את היום והולכת לישון! אז נשאר אחוז אחד שלא מומש! אבל אני לא מצליחה להשיג את זה!!! כב המון זמן שהאחוז הזה יושב לו אי שם במוח וחופר וגורם לעצב רב ומדכא ואני מרגישה שהחיים שלי מתבזבזים בניון להשיג משהו בלתי מושג שבסופו של דבר אולי אני ארגיש בהשגתו את אותה ההרגשה שהרגשתי כשהשגתי את שאר השאיפות! איך עוברים את זה? איך משיגים את הבלתי מושג? ולמה בכלל הכל חרא כל כך???

ScorpioID

New member
את שרוטה בצורה נוראית.

"אני כולה בת 20 ומימשתי 99 אחוז ממה שרציתי אי פעם! ולא נוצרו שאיפות חדשות! אני קמה בבוקר, חיה את היום, מבלה קצת כי בכל זאת צריך קצת אקשן, אבל סה"כ קמה , חיה את היום והולכת לישון! אז נשאר אחוז אחד שלא מומש! אבל אני לא מצליחה להשיג את זה!!! כב המון זמן שהאחוז הזה יושב לו אי שם במוח וחופר וגורם לעצב רב ומדכא ואני מרגישה שהחיים שלי מתבזבזים בניון להשיג משהו בלתי מושג שבסופו של דבר אולי אני ארגיש בהשגתו את אותה ההרגשה שהרגשתי כשהשגתי את שאר השאיפות! איך עוברים את זה? איך משיגים את הבלתי מושג? ולמה בכלל הכל חרא כל כך??? " הגעת ל99% הגשמה עצמית כדברייך ואת שואלת למה הכל כל כך חרא? את בסדר? לקחת כימיקלים מסוכנים בטעות? התבלבלת בין הגלולות הכחולות לאדומות? אני לא הגעתי ל10% ואני לא מתלונן למה הכל כל כך חרא. ואני עוד לא בן 20.

חח לא שרוטה - משועממת מהכל

כגודל הציפיות כך גודל האכזבות - מכיר? אז זה מה שקרה לי השגתי כמעט הכל ונורא התאכזבתי שוואלה זה לא מלהיב כמו שחשבתי - לא שזאת היתה הפואנטה של הכל ! הפואנטה היתה שמה שבאמת רוצים להשיג ורוצים ביותר לא מצליחים תמיד להשיג וזה המדכא

משבר גיל ה50 בגיל 20...

למה אנחנו חיים... מה מטרתנו..? להביא ילדים.. אישה עבודה...?... חח תיהני ותשתקי.. אנשים בארה"ב צפים מתים ברחובות..

TheWhiteTigris

New member
את לא רצינית נכון?

תמיד אפשר לשאוף לעוד, ולהשיג עוד. * יש לך תואר? (ואם כן אז תואר שני? [ואם כן אז תואר שלישי?]) * יש לך מליון בבנק? (ואם כן אז מליארד? [ואם כן האם את אשתו של ביל גייטס?]) * זכית בטוטו? (ואם כן זכית פעמיים? [[ואם כן, זכית שלוש פעמים? *ואם תגידי כן אגיד שאת הוזה...* ]) * יש לך משפחה עם 5 ילדים? (ואין טעם אפילו להתחיל להגיד "ואם כן...") * הגעת לתפקיד מנהלתי? (ואם כן, תפקיד מנהלתי בכיר? [ואם כן, יש פה כמה שישמחו לנענע אותך קצת... שרשור כאן בעמוד]). בקיצר, עזבי שטויות באמא שלך...

זאת הבעיה

שמה הטעם? מישהו כתבשזה משבר אמצע החיים בגיל 20 - וואלה נכון זה פשוט השגרה צבאית שהורגת - אז נכון אני משיגה מה שרציתי אבל אני בעצם מגלה שזה לא מה שרציתי וזה מדכא! בעיקרון זה סתם שלב וברור שיעבור - אבל שיעבור כבר!!!!

קחי נשימה עמוקה

ותפסיקי לרדוף אחרי כל העולם ואחותו! תכיני קפה, שבי בסבבה בחצר ותזכרי שאת רק בת פאקינג 20

למעלה