הגשתי את הטופס-DS-260 , מה הלאה?

zamir100

New member
הגשתי את הטופס-DS-260 , מה הלאה?

שלום לכולם והמון תודה על העזרה, בזכותכם לא הייתי מצליח
קראתי שעלי להמתין עד לקבלת מייל למועד הראיון בקונסוליה.
רציתי לשאול אילו מסמכים עלי להכין לקראת הראיון ?
והאם יש משהו נוסף שעלי לעשות

תודה

בשלב הזה, להמתין למכתב הזימון

בכפוף לסיפור האישי, אולי יש מקום לחזק את נושא הדומיסייל כך שיהיה עדכני יותר לקראת הראיון.
אמור להיות אצלך כבר הכל אם הגשת את החבילה לNVC, רק לוודא שיש אצלך את המסמכים המקוריים + צילום.
בשלב הבא לאחר קבלת הזימון יישאר לך להזמין מרשם פלילי מהמשטרה, לקבוע תור לרופא, לשלם על שירותי המשלוח. ובאופן כללי לעקוב אחר ההנחיות שיגיעו אליך.
בהצלחה!

LZ1

New member
תודה תוכי, משהו קטן נוסף

האם אני צריך לתרגם את המסמכים (אישורים ממקומות עבודה,לימודים) לאנגלית?
כמה זמן בהערכה גסה עד שאני מקבל את מכתב הזימון?

תודה :)

לראיון בישראל אפשר להביא מסמכים בעברית או ערבית

מכתב זימון - הזמנים משתנים. ככל שזכור לי לאחרונה זה הרבה יותר מ-6 השבועות שהם כותבים (לפני כמעט שנה, קיבלתי מכתב אחרי 7 שבועות)

zamir100

New member
וסתם מתוך סקרנות איפה אתה עומד היום?

כבר קיבלת GREEN CARD ?
איך היה הראיון ובכלל מה הסיכויים לעבור אותו ?

אני עם GC, נכנסתי מאז כבר פעמיים

ועוד מעט סוגרים את העניינים בישראל, לתקופה הקרובה. את הGC "הפעלתי" בדצמבר, אבל אנחנו עוברים אחרי שנת הלימודים ועוד כמה עניינים שיש לנו לסדר בתחילת הקיץ.

הראיון היה פשוט וענייני, סה"כ. נדרשתי/נו להביא מסמך נוסף בנוגע לדומיסייל.
אם מדובר על GC במסגרת איחוד משפחות, ואין לך משהו חריג בעבר, אז אין סיבה לא לקבל את הויזה. (ייתכן וידרשו מכם הוכחות או צעדים של ממש בהקשר של דומיסייל, אבל עיכוב/קושי זה לא סירוב לבקשה)

isomeone321

New member
היי פולי

היי פולי, מה שלומך?

רשמת שמקבלים את המכתב לאחר 7 שבועות בערך. יתכן ולא הבנתי כ"כ את הנושא ואני אשמח אם תוכל להבהיר לי אותו. עפ"י מה שהבנתי, מקבלים את המכתב על המשך ההליך בערך כחודש-חודש וחצי לפני הראיון.
אם הטופס DS-260 הוגש כעת, המכתב נשלח לזוכים רק לאחר מספר חודשים, לא? אפילו לבעלי מספרים 5,000-10,000 ישלח בערך רק בשנה הבאה, לא?
תקן אותי אם אני טועה...
בכל אופן, תודה רבה!!

למעלה