הגשתי את ה - PR סוף כל סוף בספטמבר 2006

lawfromusa

New member
הגשתי את ה - PR סוף כל סוף בספטמבר 2006

הגשתי את התיק ב ספט 2006 התחילו לעבוד עליו לפי העדכון שיש באתר אינטרנט ב 26 לספטמבר קיבלתי מכתב בלה בלה בלה של ה 30-36 חודש מדוע לדעתך טרם קיבלתי שום דבר נוסף הרי הבקשות מוגשות כיום ללא המסמכים אז מדוע הם לא מבקשים כבר את המסמכים נראה לי ממש הרבה זמן 8 חודשים וכלום הם חיבים לגייס כ"א נוסף בשגרירויות שלהם אם הם לא יזרזו את התהליכים הם בכלל יהפכו להיות חסרי משמעות בעולם הזה בתוך 20 שנה אני חייתי 5 שנים במונטריאול עם הורי - אבי היה על ויזת עבודה זמנית ולא אירגן לנו משהו קבוע בנוסף אחרי הצבא למדתי בקולג במונטריאול - שנה אחת ועכשיו אני בן 36 עו"ד ישראלי המתגורר בארה"ב עם אשתי ובתי בת ה - 9 והגשתי את הבקשה של ה PR בשגרירות בת"א התקשרתי לשם השבוע והגב' ממש לא נחמדה - מסרה שהתיק טרם הגיע לטיפול אשמח לשמוע מחשבות כולם תודה

חבר יקר, התסכול שלך מובן,

אם חיית במונטריאול, ואתה דובר צרפתית יכול להיות שהיה עדיף לך ללכת למסלול פרובינציאלי של קוויבק אולי עדיין לא מאוחר. להערכתי הבלתי מוסמכת , יפנו אליך כ 5 חודשים לפני או אחרי שתעבורנה שנתיים מיום שפתחת את התיק ויבקשו להביא את כל הטפסים והמסמכים התומכים תוך 4 חודשים מים המכתב. זה המצב ואין ברירה אלא לפתח סבלנות. זה לא עניין של כח אדם. זה קשור כניראה בלחצים פוליטייים של ממשלת ישראל להקטין את מכסות ההגירה הקנדיות לישראלים. אם אתה יכול למצוא עבודה בקנדה, חתימת המעסיק יכולה להעביר אותך למסלול מהיר שנמשך פחות מ 4 חודשים. בלי הצעת עבודה אין ברירה אלא לחכות.

dana631

New member
זו שמועה שרצה כבר הרבה זמן ואני סקרנית...

כל הסיפור על זה שהממשלה מפעילה לחץ להקטין את המכסות. מעניין מאוד באיזו מידה זו שמועה אמיתית. שמעתי גם את השמועה הנגדית - שאם הקנדים מעוניינים במהגרים, ממשלת ישראל יכולה לבקש עד מחר... אז שוב, אני סתם תוהה בקול רם, מעניין מה הסיפור מאחורי הסיפור הזה.

lawfromusa

New member
לצערי אינני דובר צרפתית

וואו איזו מהירות תגובה - תודה! אבל אם אני משיג כיום הצעת עבודה - האם יש דרך לשלב את זה לבקשה שכבר היגשתי ולזרז אותה או שאני צריך להגיש בקשה חדשה של אישור עבודה זמני המבוסס על הצעת העבודה? תודה על תגובתך המהירה

gilad_no

New member
אם יש לך הצעת עבודה,

תעבור למונטריאול על מסלול של עובד זמני ואז תגיש בקשה מתוך מונטריאול למסלול של קוויבק. עד חצי שנה ויהיה לך PR ביד.

מאז ספטמבר 2006 עברו...8 חודשים

למה זה לא מסתדר לך שעדיין לא פנו אליך, הרי אמרו 30-36 חודש, לא?

mikki01

New member
רן אנחנו במהלכה של מתקפת טרולים רצינית

לא שמת לב?

אוי איך אני מרחם על הטרול

ידוע שהטרול שלנו הוא טיפוס שמשתדל להתחזק ולהתקרב לדת. הוא כנראה לא לוקח בחשבון שגרימת צער ליהודי אחר וכן גזל מיהודי הן עבירות קשות שצריך בגינן לקבל מחילה אישית מהנפגע. אם הטרול ימות מחר (הלוואי) בטרם יספיק לקבל מחילה מכל מי שנגרם לו צער על ידו... הוא הולך להתבשל לנצח בגהינום. אז י.ש. הנכבד, אם זה לא מספיק בשבילך על מנת להפסיק, אם תמשיך להשתולל אני אחשוף את כל הפרטים עליך, לרבות מספר טלפון והכתובת המדוייקת שלך בחיפה. להתראות בגהינום,

Astroo

New member
מי שהגיש בספטמבר קיבל מכתב של 24-30 חודש

כך שזה אכן נראה טרול

למעלה