מה בין המשפט הראשון לשני, לאלוקים הפתרונים. הקישור שאתה עושה עלול להעיד על בעיות מעבר לאפילפסיה (שאגב, מה קשורה לרעש?).כחולה אפילפסיה יש לי רגישות לרעש והם ממש הגזימו. אם יירו טילים מצפון או מדרום, אני מאחל להם להיפגע ראשונים.
הגזמת. ועוד מסיבה רועשת ב-12 בצהריים, לא ב-12 בלילה לדוגמה. מזל שלא יקרה להם כלום. פעם ראשונה בחיים אני שמח שהמשטרה בישראל פח אשפה.הגשתי תלונה במשטרה נגד שכנים שהרעישו ועשו מסיבה ב-12 בצהריים.
אני חולה אפילפסיה ולא מסוגל להכיל רעש בווליום הזה. כל אדם סביר במקומי היה תופר אותם במכות עם אלה או גרזן, כולל אנשים מתונים ולא לוחמניים.הגזמת. ועוד מסיבה רועשת ב-12 בצהריים, לא ב-12 בלילה לדוגמה. מזל שלא יקרה להם כלום. פעם ראשונה בחיים אני שמח שהמשטרה בישראל פח אשפה.
חלק מהחיים זה רמת הסובלנות שלך לאחרים.אני חולה אפילפסיה ולא מסוגל להכיל רעש בווליום הזה. כל אדם סביר במקומי היה תופר אותם במכות עם אלה או גרזן, כולל אנשים מתונים ולא לוחמניים.
לא עשיתי שום דבר אקטיבי, כי אני אדם מתורבת. מישהו אחר יכול היה להגיב אחרת לגמרי. יש להם מזל שהם נפלו על אדם מתחשב.חלק מהחיים זה רמת הסובלנות שלך לאחרים.
איך אומרים:"הבא להורגך השכם להורגו", עד שזה לא מצב של חיים ומוות אני לא מתייחס.
האמירה הזו היא שההתקפה הכי טובה היא ההגנה...
שאלתי ואולי חשבתי שאינני שואל ברצינות, אבל דווקא שאלתי ברצינות . מה הקשר בין אפילפסיה לרעש? יש קשר למשל לאורות מרצדים וכדו', שיכולים לעורר התקף. אבל רעש מה מפריע (במיוחד) לחולי אפילפסיה?לא עשיתי שום דבר אקטיבי, כי אני אדם מתורבת. מישהו אחר יכול היה להגיב אחרת לגמרי. יש להם מזל שהם נפלו על אדם מתחשב.
למשפחתי יש רקע ברפואה, ולכן אני אענה על שאלתך.שאלתי ואולי חשבתי שאינני שואל ברצינות, אבל דווקא שאלתי ברצינות . מה הקשר בין אפילפסיה לרעש? יש קשר למשל לאורות מרצדים וכדו', שיכולים לעורר התקף. אבל רעש מה מפריע (במיוחד) לחולי אפילפסיה?
אורות מרצדים ידוע. אני שואל ספציפית על רעש. לא ענית על שאלתי. לא אפרט כמו שאתה עשית בתחילת תשובתך, אבל אני פשוט לא מכיר/זוכר קשר כזה.למשפחתי יש רקע ברפואה, ולכן אני אענה על שאלתך.
רעש הוא אינו גורם ישיר להתקפי האפילפסיה, אך יכול להיות גורם עקיף.
לכן רעש, בסבירות נמוכה יותר מאשר לדוגמה אלכוהול או אורות מרצדים אבל עדיין, יכול לגרום להתקפי אפילפסיה.
בכל מקום יכולה להתעורר בעיה כזאת. בן אדם לא יכול לברוח מזה, בוודאי שלא בשום עיר, אולי אם יילך להתגורר במושב. השאלה אם זה מחויב המציאות או שיש דרכים אחרות להתמודד. מניח שהכותב יודע על מה הוא מדבר ומכיר את עצמו הכי טוב כדי לענות על כך. לא כ"כ שייך לשפוט את זה לענ"ד (בניגוד למשל לדברים אחרים כמו קללות וכדו').אבל זה לא מצדיק את דורי. הוא לא יכול לצפות מהעולם להיבנות ולסוב סביב המצב המיוחד שלו.
זה הוא שלא צריך לגור במקומות רועשים מאוד ומוארים מאוד. שיגור ברמת גן או גבעתיים או משהו בסגנון
למשפחתי יש רקע ברפואה. אני יודע מה זה אפילפסיה. אפילפסיה זה לקחת כמות דו-ספרתית של כדורים ביום, ועדיין לקבל התקפים, שיקרו ויהי מה. גם אם המסיבות הם גורם תורם, זה לא כאילו שבלי המסיבות לא תקבל התקפים, זה דבר ראשון.אני חולה אפילפסיה ולא מסוגל להכיל רעש בווליום הזה. כל אדם סביר במקומי היה תופר אותם במכות עם אלה או גרזן, כולל אנשים מתונים ולא לוחמניים.
תתפלא, מותר להם. המשטרה לא תעשה להם כלום.כחולה אפילפסיה יש לי רגישות לרעש והם ממש הגזימו. אם יירו טילים מצפון או מדרום, אני מאחל להם להיפגע ראשונים.
באחרונה הם כמעט לא משמיעים קול. כמה ימים אחרי התקרית שמעתי שאחד השותפים אומר לשני שהם כבר ממוקמים בברלין. זה אומר שניפטר מהם בקרןב. לא הפסד גדול.תתפלא, מותר להם. המשטרה לא תעשה להם כלום.
מבין אותך. במקרה שלי הם היו מהמגזר ועשו חאפלה קולנית עד 5 בבוקר עם מוסיקה ערבית.כחולה אפילפסיה יש לי רגישות לרעש והם ממש הגזימו. אם יירו טילים מצפון או מדרום, אני מאחל להם להיפגע ראשונים.
בלי קשר, ההעדפות המוזיקליות שלהם הזויות. בגילאי עשרה לא הגברתי לדציבלים שכאלה. לדעתי הם על סמים. אגב, לאחרונה כמעט לא שומעים משניהם.מבין אותך. במקרה שלי הם היו מהמגזר ועשו חאפלה קולנית עד 5 בבוקר עם מוסיקה ערבית.
למחרת, עם הדיווחים על מוחמד דף, אנחנו עשינו להם את הברביקיו מול העיניים עם מוסיקה ישראלית
הם לא חייבים להיות על סמים, זו פשוט המנטליות שלהם.בלי קשר, ההעדפות המוזיקליות שלהם הזויות. בגילאי עשרה לא הגברתי לדציבלים שכאלה. לדעתי הם על סמים. אגב, לאחרונה כמעט לא שומעים משניהם.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.