הגשת בקשה בשני מסלולים: וויניפג ופדרלי

ydamyi

New member
הגשת בקשה בשני מסלולים: וויניפג ופדרלי

שלום לכולם, מהתגובות שראיתי באתר הבנתי שניתן להגיש שתי בקשות, האחת דרך וויניפג והשנייה דרך מסלול פדרלי רגיל, רציתי לשאול שתי שאלות: 1. האם הגשת מסלול פדרלי, בנוסף לוויניפג, לא ייפגע בסיכויים שלי להתקבל לוויניפג? האם הקהילה היהודת שם לא תחשוש מכך שהגשתי גם מסלול הפדרלי? 2. במידה ובכל זאת אני מגיש בשני מסלולים, האם את ההגשה הפדרלית הרגילה אני עושה במסלול Simplified application process, או במסלול Regular application process? השאלה עולה מכיוון שבאתר CIC מגדירים שמי שמגיש במסלול פרובינציה צריך להגיש במסלול Regular אך נדמה לי שהכוונה רק לאותה הבקשה, ולא לבקשה מקבילה. תודה.

אני לא רואה טעם להיות בשני מסלולים במקביל

מסלול מניטובה לוקח הרבה פחות משנתיים, מסלול פדרלי לוקח יותר משנתיים ואולי 3 שנים. אם אתה מעוניין לחיות במניטובה, תגיש שם בלבד, ותחכה לתגובתם. אם תידחה על ידי הקהילה היהודית בויניפג, תוכל להגיש בקשה במסלול הפדרלי. הם לא אוהבים כל כך להמליץ על מי שכבר במסלול פדרלי, וזה עלול להכשיל לך את הפרובינציאלי. בפדראלי מגישים במסלול מפושט אלא אם כן יש הצעת עבודה מאושרת. אם יש המלצה פרובינציאלית, מגישים תיק רגיל מלא, יחד עם המלצת הפרובינציה.

למעלה