הגשת בקשה לאזרחות

הגשת בקשה לאזרחות

בשעה טובה אנחנו מגישים בקשה לאזרחות ויש לי כמה שאלות בקשר למילוי הטופס:
הצטלמנו ובתמונה מאחורה הצלם שם חותמת עם תאריך ומקום לחתימה של Guarantor. מה זה? זה רלבנטי לי או שזה משהו שהם שמים בכל מקרה מאחורה? ביקשתי תמונות לבקשה לאזרחות.
איך אני מצרפת את התמונה לבקשה? להדביק את זה? לשדך? לשדך את המעטפה השקופה שהצלם נתן לי בה את התמונות?
במדריך להגשת הבקשה (SECTION 11) כתוב לחתום על התמונה. הכוונה מקדימה? כי הצלם נתן לנו תמונות עם שוליים למטה ונראה שאפשר לחתום שם.

מזל טוב ובהצלחה.

את מצרפת את התמונות בתוך מעטפה. מעטפה נפרדת עבור כל בקשה. את חותמת כמו שכתוב במדריך שאותו את מצטטת: בשוליים מתחת לתמונה. (מהצד הקדמי) יש לחתום בעט שחור או כחול. אם את ממלאת טופס פיזי, את מקבלת מעטפה עם הטופס, אם הורדת מהאינטרנט את מצרפת מעטפה שלך או של הצלם, ומצמידה אותה לטפסים. לגבי הגרנטור, למיטב ידיעתי זה היה פעם. לא מבקשים את זה יותר. בהצלחה.

amirshuval

New member
הסתכלת על הנספח של התמונות?

http://cic.gc.ca/english/pdf/kits/citizen/CIT0021E.pdf הם אפילו מראים לך שאסור לצאת מהשוליים עם החתימה.....

yaron0072

New member
התמונה צריכה להיות לפי דרישות שלהם

תחנת הצילום יודעת בדיוק איזו תמונה צריך לכל מטרה ואתם צריכים לחתום על החלק הלבן בתחתית התמונה מקדימה הצלם צריך לתת לכם תמונה כי יש הבדל בין תמונה זאת לתמונה לדרכון!!!!!!. עצה לשולחים תצלמו הוכחות של חשבונות טלפון, חשמל או הצהרת מס על כל התקופה של שהייתכם בקנדה בכדי שלא יעכבו את התיק שלכם קחו בחשבון 3 חודשים עד שיפתחו לכם תיק ואולי אם קצת מזל תוכלו להגיע להשבעה ב1 ביולי

rachelc26

New member
מזל שהזכרתם את עניין התמונה...

מחר אני רוצה גם להגיש את טפסים בישראל, אין לי תמונה בכלל... אתם יודעים איפה יש חנות צילום שמצלמת כמו שהשגרירות רוצה?

אל תשכחי שתמונות להגירה שונות מתמונות לאזרחות

בקישור יש לך את הצלמים שעושים את זה הישראל, אל תשכחי לקחת איתך את ההוראות לצם

למעלה