הגשת בקשה להגירה בארץ או ב-buffalo

Daniel149

New member
הגשת בקשה להגירה בארץ או ב-buffalo

שלום, אני עובד בארץ בתור web admin, חמש-שש שנים בתחום. מעוניין למצוא עבודה בקנדה ולעבור לשם עם המשפחה שלי. רציתי לשאול מספר שאלות: 1. אולי מישהו יודע עד כמה קשה למצוא עבודה מהארץ בתחום שלי ? 2. כדאי להגיש בקשה להגירה לפני נסעיה בארץ או ב-buffalo ? שמעתי שב-buffalo תהליך הרבה יותר מהר מהארץ, האם זה נכון ? 3. עדיף לעשות מבחן IELTS בארץ או בקנדה ? תודה רבה מראש.

leprechaungreen

New member
תשובות

1. קשה מאד, אבל אפשרי. 2. חד משמעי - בארץ. יותר מהר. 3. זה אותו מבחן בכל מקום.

predoc

New member
תשובות ליד

1. למצוא עבודה בשלט רחוק קשה בכל מקרה. בלי PR עוד יותר קשה. אני לא בתחום שלך אבל ממה שרואה מסביב התחום שלך בהחלט מבוקש מאוד. קורות חיים כתובים טוב ושליטה טובה באנגלית עם כתובת בקנדה ומספר טלפון קנדי ( הכל אפשרי גם שאתה בישראל) ומוכנות להגיע לראיון עבודה - יועילו לך מאוד. טיפ - אם אתה רוצה להגיע לעיר X ולחפש בה עבודה. תכתוב שאתה בעיר Y והשג טלפון מתאים. הראיון עבודה הראשון השני ולפעמים גם השלשי הוא טלפוני - אם אתה לא גר בעיר. ולאחר שהביעו בך עניין או שיממנו לך הגעה או שיקבעו איתך מועד שתוכל להגיע מישראל. יכול להיות שכבר בשיחה הראשונה ישאלו מה אתה עושה בקנדה ועל איזה סטטוס ויסגו שישמעו שאתה בישראל בעצם. אבל אם היו יודעים מראש שאתה בישראל לא היית מקבל אפילו את השיחה הזאת. אם התרשמו ממך מספיק במהלך השיחה אולי תוכל להמשיך הלאה בתהליך הגיוס. 2. אתה לא יכול להגיש בקשה בבאפלו אם אין לך סטטוס חוקי בארה"ב או קנדה. כלומר במקרה שלך קרוב לוודאי אישור עבודה זמני לעבודה בקנדה או ארה"ב. בבאפלו התהליך הרגיל הרבה יותר מהיר אבל כאמור מיועד רק למי שכבר נמצא בקנדה או ארה"ב. בישראל התהליך הרגיל יותר איטי אבל אם יש הצעת עבודה קבועה! התהליך עוד יותר מהיר מאשר בבאפלו. 3. המבחן הוא אותו מבחן אין הבדל. לא ברור איך ולמה אתה רוצה לעשות בכלל משהו מקנדה. אם אין לך סטטוס חוקי בקנדה אתה לא יכול לעשות את הדברים שציינת מקנדה וחייב בכל מקרה מישראל. בהצלחה

למעלה