הגשת דוקטורט באת"א - שאלה

בלונה4

New member
הגשת דוקטורט באת"א - שאלה

פעם שמעתי שמלגאים באת"א זכאים לקבל הדפסה וכריכה של הדוקטורט בחינם. אני צריכה להגיש אחרי סוכות ותהיתי אם מישהו מכיר את הפרוצדורה. מי זכאי, לאן פונים ובכלל איך מדפיסים כמויות כאלה של חומר.

לא יודעת, אבל כל הכבוד!!

אצלנו [בעברית] ממלאים טופס ואחרי ההגשה הסכום מועבר ישירות לבנק. בכל אופן אני ממש
!

לא מדויק

זכאים לסיוע/השתפות בהדפסה - לפי החלטת הפקולטה, כפי שהם כותבים באתר.. את יכולה לראות את הפרטים - באתר של המלגאים. (זה גם תלוי איזו מלגה יש לך, אם אני לא טועה) הנה הלינק: http://www.tau.ac.il/acad-sec/phd/milk.pdf

ואני גם חושבת, שאם אני לא טועה

צריך לבקש מהם את זה מראש, או לשאול איך ואיפה או משהו כזה. נדמה לי ששמעתי משהו על זה פעם במקרה...

בלונה4

New member
הבנתי שיש להם שירותי הדפסה באוניברסיטה

באמת רק אחרי אישור של מדור מחקר. טוב, אני אברר איתם אחרי סוכות. רציתי להגיע מוכנה ולגמור את זה באותו יום. אם הם לא מספקים את השירות, יש למישהו המלצה איפה כדאי להדפיס?

milloarnon

New member
תשובה

את צריכה לדבר עם איתן הופמן מהמזכירות האקדמית פנימי - 8161 או 9669 אני מפיזיקה, וקיבלתי מימון מלא להדפסה של 10 עותקים. זה עד סכום מסויים, נדמה לי 700 ש"ח. את ההדפסה \ כריכה וכו עושים בבית הדפוס של האונ' (בבניין הספריה הראשית).

milloarnon

New member
ושכחתי לומר

את לא תוכלי לסיים עם זה באותו יום (להדפיס על חשבון האונ') זאת פרוצדורה שלוקחת כמה ימים, עד שהם מעבירים את הסעיף התקציבי ואז צריך לקבוע פגישה עם הבית דפוס וכו. לקח לי מספר ימים עד שהעותקים היו בידים שלי.

בלונה4

New member
עוד שאלה של רגע לפני הגשה

יחד עם הדוקטורט כתבתי גם עמוד תודות לכל מי שקרא, העיר הערות, עזר, למנחה, להורים וכן הלאה. עכשיו אני מתלבטת. מצד אחד, אני יודעת שהדוקטורט אינו חסוי, ולכן אין סיבה לא לכתוב את כל התודות עכשיו. מצד שני, אולי זה קצת מוזר לכתוב אותם לפני האישור. יש למישהו מושג? אני בכלל לא בטוחה שתודות באופן כזה נהוגות בדיסצפלינות אחרות. בעיקר ראיתי אותם בדוקטורטים שנכתבו בחו"ל. אשמח לכל הערה.

למעלה