הגשת טפסים לשגרירות במסלול הפרובינציאלי

• פותח הנושא kriek
  • פורסם בתאריך

kriek

New member
הגשת טפסים לשגרירות במסלול הפרובינציאלי

שלום , הייתי בביקור בקהילה בוויניפג ולפני כחודש קיבלתי את אישור הפרובינציה. כעת עלי להגיש טפסים לשגרירות ויש לי 2שאלות שאשמח לקבל עליהם תשובה: 1. בזמן הביקור הייתי במהלך לימודי תואר שני והבהרתי זאת בראיון עם קצין ההגירה ( טרם קיבלתי דיפלומה) ועם זאת במכתב המינוי של הפרובינציה נאמר כי אני בעל תואר שני. בטופס שעלי להגיש כעת לשגרירות אני נדרש לציין completed education . כרגע עדיין אין בידי דיפלומה וטרם נבחנתי על התיזה שלי. האם עלי לסמן בסעיף זה תואר ראשון ( בסתירה למכתב המינוי של הפרובינציה) או תואר שני (למרות שאין בידי עדיין דיפלומה או אישור גמר) ? 2. במקרים בהם יש לציין חודש ושנה בטפסים, כמו למשל מקום מגורים, מה עלי לציין במשבצת תאריך הסיום אם זה עדיין תקף? למשל מקום העבודה הנוכחי שלי - מה לציין במשבצת ה- To . תודה.

dannyk27

New member
תשובות

1. אם ביום הגשת הטפסים לשגרירות לא יהיה בידך כל הוכחה לסיום תואר שני, לא תוכלי לציין ולהתבסס ולהצהיר על כך. אם מדובר בהמתנה קצרה כדאי לעכב את הגשת הטסים - לשיקולך. 2. לא מובן

bamba31

New member
הגשה לשגרירות

1. יש תאריך אחרון בו צריך להגיש לשגרירות. אם תסיים עד אז את התואר השני, כולל קבלת תעודה. אני ממליצה לך פשוט לדחות קצת את הגשת הטפסים. אם התהליך הוא הרבה יותר ארוך אז נראה לי שכדאי לדבר עם הקהילה היהודית בוויניפג ולשאול מה לעשות. 2. אנחנו פשוט השארנו משבצת ריקה. לא הייתה שום בעיה.

למעלה