גם אני נלחצתי כשראיתי זאת במייל מהם.
מיד התקשרתי והסבירו לי שזו הודעה סטנדרטית, כי אכן זה מסמך חסר אבל ההשלמה שלו היא בשלב הראיון.
כדאי להזמין את האישור לפחות שבועיים שלושה מראה. אם אפשר אפילו קודם..
כבר קרה שלא הגיע בזמן..
אני הזמנתי חודש וחצי מראש.
לאחר שלושה שבועות וידאתי מול הקונסוליה שאכן קיבלו את האישור
קיבלתי מייל היום ובו הם אמרו שקיבלו את המסמך והם רוצים לבדוק אם בכל זאת רוצים אותו מקורי, וזאת למרות הוראה מפורשת לשלוח להם לאימייל..
באתר התעדכן התאריך להיום, אבל חוץ מזה עדיין administrative processing
כתוב שם גם שתהליך זה יכול לקחת גם שבועות וחודשים.
אני פשוט מתחרפן כבר..
אמרת שלך אישרו תוך כמה ימים. ביררת מולם? יצרו איתך קשר?
הגשת מסמך נוסף לקונסוליה ירושלים לאחר ראיון - זמני המתנה
ביום שישי היה לי ראיון. לא אושר ורצו עוד מסמך אחד. שלחתי להם אותו מייד לאחר הראיון במייל כפי שהתבקשתי.
לרוב הם ענו לי לכל מייל תוך יום-יומיים.
שבת וראשון הם לא עובדים..
שני לא ענו
היום 4th of July..
יש למישהו מושג מהם זמני ההמתנה?
אנחנו מדברים על עוד מספר ימים או שבועות חודשים??
*מציין כי נאמר לי שכל שאר המסמכים תקינים והראיון עבר בהצלחה. הדרכונים נשארו בקונסוליה כפי שהם ביקשו
תמיד כתוב שזה יכול לקחת חודשים...
זה שהתאריך התעדכן, מראה שהיום טיפלו בתיק ועברו עליו.
בהמשך זה יתעדכן (אם אין בעיות) למאושר, ואז שוב לסטטוס של עיבוד מנהלתי, ואז תראה סטטוס הונפק.
יכול להבין את הלחץ...
אני נמצאת באותו מצב. מורט עצבים. האם קבלת הסבר כלשהו לעיכוב? לנו נאמר שהקייס חוזר לאישור בארהב- ממש לא ברור אחרי שהnvc אישרו את התיק. אשמח אם תעדכן כשיהיו התפתחויות!
תודה
אחרי שבוע וחצי של מספר בקשות למשלוח מסמכים נוספים (שלא קיימים ברשימת מסמכים סטנדרטית) וראיון טלפוני נוסף קצר מאוד, קיבלתי ביום שישי מייל שהתיק שלי הוא documentary complete ועובר לקונסול לבדיקה אחרונה.
מה זה אומר לא יודע..
כמה זמן זה יקח? גם לא יודע..
לפחות הסטטוס באתר השתנה מ administrative process ל-ready עם הערה שהתיק מוכן לראיון (לא ready הכוונה שהויזה מוכנה..)
אם אתה לא בטוח, שלח להם שאלה כדי לבדוק האם המסמך התקבל לשביעות רצונם. כנראה שלא יענו לך מה ההחלטה של הקונסול, אבל יגידו לך אם ההודעה התקבלה והועברה לטיפול.