הגשת פרוייקט ראשון

מתי מי

New member
הגשת פרוייקט ראשון

זהוא נגמר הזמן, מחר יום ההולדת של הנכד והבטחתי לו מתנה צעצוע מעץ. אז זה מה שיצא מניסוי הכלים הראשון שלי. וזה מה שאני הולך להגיש. אשמח לשמוע הערות/ביקורת/ כל מה שבא.

yulevi

New member
מתי ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

כל מה שנכתוב זה כלום במיוחד אחרי שתראה את התלהבות הנכד,ומכאן תצטרך להכין קו יצור איך פתרת את בעיית ליטוש הגלגלים,ממליץ שתכין לךשבלונות הערה קטנה כדאי להקטין את התמונות לפני העלאה אני ממליץ לגודך600\800 הקטנתי את התמונה שלך

מתי מי

New member
בעית ליטוש הגלגלים

נפתרה ע"י יצור שני ג'יגים, לפי רעיון של צביקה. את הגליל הקטן יותר, הכנתי ממקל מטאטא, שפצרתי אותו לקוטר המתאים. והגליל הגדול יותר, עם מסור כוס, לאחר השחלת הברגים וחיזוקם, מלאתי את החלל שנוצר בנסורת מעורבת בדבק, בכדי ליצור שטח מלא, נתתי לזה לנוח בלילה, בבוקר הדבקתי נייר לטש, ולעבודה. (ותודה לצביקה
) עבד טוב מידי, והוריד גם איפה שלא צריך
, אבל לא נורא, אחר כך הסתדר.

zvika f

New member
הצעה

רעיון מקסים.קניתי אני אוהב גימור טבעי אבל ילדים,,,,,,,,,,,,,,, גוון את הגוף של המכוניות במגוון מדולל כך שיראו גם את הטקסטורה של העץ וגם יהיה לילד קצת צבע בעיניים

מתי מי

New member
רעיון טוב המגוון הזה

איך עושים את זה? ואיך/איפה קונים מגוון. הנכדים האלו כמו הוריהם אוהבים, גוון טבעי עד טבעי. מכיר? כאילו אנטרופוסופים, ורב הריהוט שלהם צבוע בווש (WASH), אני לא כל כך... . אבל גוון שרואים את העץ נשמע טוב. אז כמו ששלתי בהתחלה, אשמח לדעת איך עושים? מי מה? ועם מה ? ( יש לי רק מברשות). גם כך מרחתי סנדינג סילר והסתבכתי, איתו לאחר היבוש, אז אני גם לא מבין כל-כך בפיניש. ואשמח לדעת

yulevi

New member
גוונים

ניתן להשתמש באבקות בייץ שמערבבים במים ומגוונים את העץ,ניתן לרכוש בפיגמנטים בתל אביב.דוגמאות לצעצועים כאלה באלבומי הפורום בעבודות של אביחי

למעלה