זהוא נגמר הזמן, מחר יום ההולדת של הנכד והבטחתי לו מתנה צעצוע מעץ. אז זה מה שיצא מניסוי הכלים הראשון שלי. וזה מה שאני הולך להגיש. אשמח לשמוע הערות/ביקורת/ כל מה שבא.
כל מה שנכתוב זה כלום במיוחד אחרי שתראה את התלהבות הנכד,ומכאן תצטרך להכין קו יצור איך פתרת את בעיית ליטוש הגלגלים,ממליץ שתכין לךשבלונות הערה קטנה כדאי להקטין את התמונות לפני העלאה אני ממליץ לגודך600\800 הקטנתי את התמונה שלך
נפתרה ע"י יצור שני ג'יגים, לפי רעיון של צביקה. את הגליל הקטן יותר, הכנתי ממקל מטאטא, שפצרתי אותו לקוטר המתאים. והגליל הגדול יותר, עם מסור כוס, לאחר השחלת הברגים וחיזוקם, מלאתי את החלל שנוצר בנסורת מעורבת בדבק, בכדי ליצור שטח מלא, נתתי לזה לנוח בלילה, בבוקר הדבקתי נייר לטש, ולעבודה. (ותודה לצביקה
רעיון מקסים.קניתי אני אוהב גימור טבעי אבל ילדים,,,,,,,,,,,,,,, גוון את הגוף של המכוניות במגוון מדולל כך שיראו גם את הטקסטורה של העץ וגם יהיה לילד קצת צבע בעיניים
איך עושים את זה? ואיך/איפה קונים מגוון. הנכדים האלו כמו הוריהם אוהבים, גוון טבעי עד טבעי. מכיר? כאילו אנטרופוסופים, ורב הריהוט שלהם צבוע בווש (WASH), אני לא כל כך... . אבל גוון שרואים את העץ נשמע טוב. אז כמו ששלתי בהתחלה, אשמח לדעת איך עושים? מי מה? ועם מה ? ( יש לי רק מברשות). גם כך מרחתי סנדינג סילר והסתבכתי, איתו לאחר היבוש, אז אני גם לא מבין כל-כך בפיניש. ואשמח לדעת