הגשת PR כאשר עדיין על SW VISA

dodge caravan

New member
הגשת PR כאשר עדיין על SW VISA

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/ViewMsg.asp?msgid=101916587&Id=690 בהמשך לאשכול ובפירוט יותר מישהו יודע מה בדיוק צריך כדי להגיש את הטפסים. כשיש שנה מאז שהגשנו חידוש של מעמד SKILLED WORKER. תודה

אולי אתה מבלבל מושגים? תקן אותי אם אני טועה !

אתה נמצא בקנדה כעובד בעל ניסיון, במצב חוקי של בעל רישיון עבודה לתקופה קצובה מה שקרוי תושב זמני. אתה מעוניין לקבל תושבות קבע (להגר) במסלול פדרלי הקרוי עובד מנוסה, ואתה שואל איזה טפסים אתה צריך למלא, ומה יאפשר לך להיות זכאי להגר ללא צורך לעזוב את קנדה. אם אני צודק תאשר זאת ואפנה אותך להדרכה הנכונה למצבך, אם אני טועה תבהיר מה הסטטוס שלך ומה הסטטוס שאליו אתה שואף. אין דבר כזה SW VISA. אז אני מבקש להבין איזה ויזה יש לך בדיוק, ואיזה תהליך התחלת אם בכלל. אם אתהנמצא בטורונטו אשמח לפגוש אתך ולעזור לך בהתנדבות להבין את חבילת הדרשות.

dodge caravan

New member
אתה צודק מושבניק ../images/Emo13.gif

אנחנו בסטטוס של SKILLED WORKERS ומגישים טפסים ל PR האם צריך לשים לב למשהו ספציפי ואתה צודק בזה שאנחנו מעדיפים לא לצאת מקנדה, למרות שיש אפשרות לצאת לבאפלו. תודה

אתה צריך לדאוג להאריך את ה WP

כך שבמועד הגשת התיק המלא תהיה לך יתרת שהיה שלכ 12 חודש קדימה, ויותר חשוב, אתה צריך מכתב מפורש של המעסיק שמציע לך משרה שאינה זמנית , כלומר שהוא מתכוון להמשיך להעסק אותך במשרה שאינה קצובה בזמן לאחר שתקבל את ה PR. אתה צריך להכין תיק מלא על כל נספחיו ומסמכיו התומכים, ולהגישו בתל אביב , אין צורך לצאת מקנדה הכל נעשה בדואר. לא כדאי להגיש תיק כזה בבאפאלו זה לוקח שם 19 חודש, כי כולם שם מגישים תיקים מלאים, בתל אביב תיק כמו שלך מסתיים תוך 2-6 חודשים. אם אתה זקוק לעיצות לגבי התיק, זה תיק זהה לשלנו....תתקשר ואשמח לייעץ, אנחנו עושים לנדינג ביום שני אחרי שהתהליך הסתיים בהצלחה.......

נראה לי שהמושבניק התייאש ממך...

אבל בגלל שאתה מותק אני אנסה לעשות סדר. אם אתה בקנדה ולא בסטטוס PR, אתה אחד מהבאים: 1) פליט 2) בלתי חוקי 3) תייר 4) סטודנט או בנזוג של סטודנט 5) ויזת חתונה 6) ויזת עבודה (work permit) ---> כנראה שזה מה שאתה (?) 7) דיפלומט אם אתה מגיש בקשה לויזת הגירה שבסופה תעשה לנדינג ותקבל מעמד של PR, זה יכול להתבצע בכמה מסלולים: 1) ספונסרשיפ לבן משפחה 2) SKILLED WORKER 3) CSQ 4) המרת מעמד הפליט שלך למעמד PR 5) יזם/משקיע 6) מסלול של אחת הפרובינציות אמור מעתה "אני נמצא בקנדה על ויזת עבודה, ומגיש בקשה ל-PR במסלול SKILLED WORKER"

למעלה