הדאגה ומסירות לגורל גלעד נוגעת ללב כולנו כאחד

Robert Peterson

New member
הדאגה ומסירות לגורל גלעד נוגעת ללב כולנו כאחד

מוכנים לעשות הכל ולתת הכל כדי לראות את חייל שבוי שלנו בבית.אבל ,שוב, רק שינוי הטון מהתחננות לדרישות אולטימטיות ופעולות תקיפות יצילו את שליט . אין דרך אחרת .עם כל הכבוד למאמצים שנעשים ויעשו ולתמיכה המונית בנושא - שחרורו לא מתקרב כי הדרך שהנהגת ישראל בחרה בה לא יעילה .לא מצריים ולא גרמניה לא יעזרו - זה רק מעלה מחיר סחיתות של המפלצות הברבריות של חמ''ס . ואני יודע על מה אני מדבר . הוכח! RP_ חזק ואמץ!

המתוק26

New member
בולשיט,רק הפסקת הפארנויה וה"קמצנות" הכפייתית

של נבחרינו ישחררו את גלעד

יש לפטרסון הצעות לפעולות תקיפות ויעילות יותר?

מר רוברט פטרסון, לדבריך "רק שינוי הטון מהתחננות לדרישות אולטימטיות ופעולות תקיפות יצילו את שליט . אין דרך אחרת ... הדרך שהנהגת ישראל בחרה בה לא יעילה .לא מצריים ולא גרמניה יעזרו - זה רק מעלה מחיר סחיטות של החמא'ס . ואני יודע על מה אני מדבר . הוכח!" אכן, מר פטרסון, עליך להוכיח ! וגם להציע הצעות מעשיות ויעילות יותר לשחרורו של גלעד שליט מאלו המופעלות כיום, בגלוי ובחשאי, ולהוכיח (!) את התכנותן וסיכויי-הצלחתן להשיג את המטרה ! {שלח לי ב'מסר אישי' כדי לא לחשוף ויותר מדי).

כך תשלח מסר אישי

לחץ על שם הכותב ב'פורום' שאליו אתה רוצה לשלוח 'מסר אישי', ואחר-כך לחץ על "שלח מסר", ויפתח לך החלון המתאים.

Robert Peterson

New member
תודה , תום. מניסיוני פניות כאלה נענות במקרה

הטוב במכתב או צילצול " תודה" ואף פעם לא לעניין הפניה . כנראה , הם שם במקומי השלטון כ'כ חכמים שלא זקוקים לאף אחד .. לאחר שנבחרים. דרך להעביר את המסר במקרה הצפציפי , הדחוף והרגיש הזה רק ע' פניה בשם אירגון או מפלגה או קבוצת לחץ מוכרת או חברי כנסת מזדהים עם העניין או יועצים או המשפחה למי שיש גישה למקבלי החלטות . יש לי נסיון ביחסי ציבור והסברה .כל ארוע והפגנה או פגישה צריכים להסתיים במכתב חתום או עצומה אחרת זה בזבוז הזמן . פרסמתי בפורום זה שאתו אני מזדה מרוב אהבה ודאגה לגלעד מכגתב גלוי לנשיא צרפת . זה נוסך פעילות כלפי חוץ, לפי דעתי . שיהיה לנו בהצלחה , למען הבחור . אשמח לתרום למאבק .לפי דעתי, דרך אגב , כל הנוולות הוטרוריסטים/ יות האלה לא שווים , כולם ביחד אצבע 1 של שליט אבל יש חוץ מהרגשתנו שיקולים של דרג מדיני , צבאי מוסמך. RP

לא ראיתי בתגובתך, מר פטרסון, שום רעיון לבצוע

רק הסבר מדוע לדעתך אין טעם להתאמץ ולהציע רעיונות. בכל זאת, אולי תנסה להציע ? כאמור, אני מחכה לקרוא אותו ב'מסר אישי', ואם יהיה רעיון אופרטיבי לבצוע, חפש דרך להעבירו הלאה 'למעלה'.

Robert Peterson

New member
שלחתי את הצעותיי בנושא שליט למשרד ראש הממשלה

וגם בהודעות לפורום זה הצעתי דברים מוגדרים וברורים. ברור שאלה המלצות כלליות בלבד כי מדובר על שחנוי טקטיקה לא על הוראות לביצוע. שיהיה לכולנו בהצלחה. RP

אם הצעותיך אינן בתחום הסודי, פרסם אותן בבקשה

אתמול פורסם ברבים מכתבן של רונה רמון, אסתר וקסמן, מיקי גולדווסר ואמהות נוספות. בבירור שעשיתי למדתי לדעת שהמכתב לא נשלח למשרד ראש-הממשלה אתמול, אלא קודם, ולא זכה לתגובה. עכשיו יתכן שהפרסום יניע את אנשי משרדו של נתניהו כן להתייחס. עשית ולא פרסמת, כאילו לא עשית.

Robert Peterson

New member
במה שפרסמתי יש רעיונות שסביבם אפשר לפתח

פעילויות אלטרנטיביות שונות ולדרוש מהממשלה לשנות את הטון ואת האסטרטגיה ולא רק לראות בממשלת ישראל גורם שבגלל" קמצנותו "שליט עדיין בשבי. תכירו בעובדה שבממשלת ישראל ובממסד צבאי - בטחוני יש אנשים שמבינים בעניייני בטחון ודרכי שחרורו לא פחות מאתנו . גם במכתב גלוי שלי לנשיא צרפת יש רעיונות שונים מהמקובל וה עיקר המלצה למא סרקוזי שבמקום לשלוח חולה פלאסטין - שר החוץ קושנר לשחרר את הטרוריסטים עזתיים מהסגר , להציג אולטימטום חריף לראשי כנופיות חמאס לשחרר מייד את אזרח צרפתי ולכבד חוקים ונורמות החזקת שבואים , עדס שחרורו . ולהפסיג למלמל ולהתחנן - כי אין בפני מי . אין לא לי ולא לאף אחד שום מ ילת קסם קראתי לשנות את הטון ולהפסיק לפחד ממה יקרה אם נעיז לשנות את הטיון . תומך במאבככם ומאחל להם בהצלחה . RP RP

למעלה