הדבקתי בחזרה ציפורן שנשברה לי

EdisonGirl

New member
אני מסוג האנשים שישתפו פעולה...

כל עוד לא תאלצי אותי לרקוד, אבל אני מוכנה ללכת על ארבע באמצע הקניון ולצעוק מיאו מיאו, בסבבה שלי

גמאני מהסוג שישתפו פעולה..:)

מזכיר לי שפעם הכרחתי ידיד שלי לרוץ איתי לתוך ממטרות פתוחות בפארק רעננה...זה היה במסיבת גיוס שלי ובאו איזה 40 אנשים ומול כולם פשוט לקחתי את היד שלו והתחלנו לרוץ...חחח הוא לא שכח לי את זה לעולם

מתה על אנשים כאלוו

שאפשר לזרום איתם בשטויות האלו חח. אוהבת את האנשים שלא אכפת להם מה אנשים שהם לא מכירים יחשבו עליהם.

EdisonGirl

New member
הדבקתי בחזרה ציפורן שנשברה לי

באמצעות דבק 3 שניות, כדי לשים לק (אירוע נדיר בפני עצמו...) ומה הדבר המוזר שאתם עשיתם לאחרונה?

EdisonGirl

New member
דווקא מאוד אכפת לי

אני רוצה שיחשבו שאני מטורללת וינוסו על נפשם.. ובנימה יותר רצינית, ככה את מגלה למי יש את ניצוץ השטות הזה בעיניים ולמי לא, ולא משנה איזה מבט הם מרגישים שהם ״מחוייבים״ לתת בך..

הלכתי בשוק מחנה יהודה

ותפסתי את עצמי שרה "על הקיר טיפס לו עכביש קטן..." (אבל את הגרסה המלאה)... ככה זה אחרי ארבעה ימים רצופים עם האחיינית שלי
.

Purple Mushroom

New member
לא עשיתי שום דבר מוזר.

אולי חוץ מלרקוד, בסדנת מנדלות. הבעיה איתי גם השבוע, שאני פחות עושה, ישן הרבה. :) לא מצליח לתפקד :)...

אני כל הזמן עושה דברים מוזרים...

אז לרוב זה שגרתי ואני כבר לא זוכרת. אבל השבוע הלכתי לכנס של הרבלייף ותפוז, וקבעתי עם חברה תפוזית גם שתבוא...היא הבריזה בסוף ובאופן מוזר-נכנסתי לבד לאירוע. אכלתי לבד...היה קצת מבאס לאכול לבד..אבל טעים.

אכלתי במסעדה טבעונית.

מה זה ממש מוזר מה שקורה שם. והאוכל לא היה טעים לחיכי כלל.

אני חושבת שהחברים שלי מוזרים

ולא המסעדה. אבל האוכל היה בפעמים קודמות יותר סביר. כל מה שבשר תחליפו בסייטן, וכל מה שחלב בסויה.

Purple Mushroom

New member
הי, פריאור

איזו מסעדה? באיזו עיר? כבר התבלבלתי איפה את גרה, באר שבע או ראשון ליציון?

EdisonGirl

New member
דווקא יצא לי לאכול במסעדה טבעונית

שהאוכל בה היה מושלם
במסעדה הטבעונית השנייה שאכלתי בה, הקאתי באופן מיידי (משהו שמעולם לא קרה לי- לא במסעדה ולא בבית).

למעלה