הדבקת מראה

kobi3145

New member
הדבקת מראה

שלום, רכשתי מראה מאיקאה ואני מעוניין להדביק אותה לקרמיקה באמבטיה ללא המתלים המכוערים שלהם. ניסיתי כבר שלוש פעמים להדביק אותה עם דבק דו"צ ושלוש פעמים היא נפלה (לא נשברה, אין לי מושג איך). לדעתי הדבק לא עזר כי הקיר לא מפולס ואז חלק מהדבק מתנתק. יש לכם רעיונות איך ניתן להדביק אותה לקרמיקה? נ.ב המקום מאוד לח (חדר אמבטיה). תודה.

aviad995

New member
ממממ

ראשית בעת ההדבקה חייב המשטח להיות נקי ויבש לחלוטין! סיקפלקסFC11 יהיה מצויין או סופר 10 או סופר 7 למרוח בנדיבות להדבית לתפוס את המראה עם מסקינגטייפ עד שהדבק יתייבש (כיממה) שיהיה בהצלחה!

חן 1111

Active member
קודם כל, לא מומלץ להדביק.

אני הדבקתי עם סיקה-פלקס מראה גדולה מאוד, וזה מחזיק מצוין. אבל היום אני מצטער על זה כי היא התחילה לקבל כתמים בקצוות ובשלב כלשהו כנראה נצטרך להחליף אותה ואין לי מושג איך אני מוריד אותה.

shlang

New member
אם היית שם רובה בצדדים לא היה חודר לחות

והמראה לא היתה נפגמת כדי להורידה לא יהיה מנוס מלשבור אותה בזהירות

חן 1111

Active member
אותי לימדו ההיפך. שלחות חודרת בכל מקרה

ואם אוטמים אז אין לה לאן לצאת, ולכן צריך להשאיר אוורור. בכל אופן זה מה שהסביר לי הזגג שמכר לי את המראה.

shlang

New member
אצלי 2 מראות באמבטיה ואצל חבר כבר יותר

מעשר שנים ואין שום פגיעה במראה למיטב זכרוני, אטמתי עם מסטיק אקרילי (10 שנים, לך תזכור
)

milch

New member
יש שפופרת דבק מיוחד למראות

בד"כ אצל מי שעוסק בזכוכית, החומר לא תוקף את ציפוי של המראה. לא כל דבק/סיליקון מתאימים להדבקת מראות.

שגיב23

New member
בקשא לדבק

אם אני רוצה לשים מראה בתוך המקלחון עצמו לא מעל הכיור יש דרך למנוע את הכתמים שנוצרים בציפוי הפנימי? התארחנו אצל חברים ויש להם מראה בתוך האמבטיה ממש אבל כמו רוב המראות היא קיבלה כתמים בקצוות וקצת במרכז

חן 1111

Active member
השתמשתי בדבק מיוחד שהזגג נתן לי.

והוא באמת לא תקף את המראה. הבעיות במראה הן לא באזור הדבק.

מר טווס

New member
מראות בחדרים רטובים

זה מקרה קלאסי של התעקשות לשים מוצר במקום שפשוט לא מתאים לו. ידוע מראש שהוא לא ישרוד לאורך שנים, אבל אי אפשר בלעדיו. בהדבקה, הבעיה אפילו יותר קשה כי באמת קשה מאוד להחליף.

shlang

New member
דבק דו צדדי בקושי מחזיק את עצמו, אז מראה?

יש דבק המיועד למראות (סופר 7 או דומיו) אבל על קרמיקה יהיה קשה להדביק

מר טווס

New member
לא מומלץ בכלל להדביק -

קודם כל כי תמיד יש סכנת נפילה של המראה. תחשוב על מישהו שבטעות נוגע במראה (כשהוא מסדר שפם או גבות, או סתם כשהוא מנקה את המראה אחת לכמה זמן) ופתאום המראה נופלת עליו. חוץ מזה, כמו שכתבו לפני - כל המראות מקבלות במוקדם או במאוחר כתמים מהלחות, ובהדבקה קשה מאוד להוריד אותה ולהחליף בחדשה.

aviad995

New member
כתמי הלחות

נובעים ממגע המים/אדים בכספית המראה... ניתן לאטום עם רובה באמת כמו שציינו קודם כשמדביקים לא צריך כמויות ענקיות של דבק כדי שבבוא העת להוריד תיהיה עבודה קלה

למה אתם מספרים סיפורים במקום לענות ?

דבק דו צדדי נועד בכדי להחזיק את המראה עד שהסופר 7 יתיבש שים דבק דו צדדי בהיקף וסופר 7 בפנים הדו צדדי גם מונע חדירת לחות שלא צריכה להיות באמבטיה , כי האמבטיה צריכה היות מאווררת

למעלה