הדבקת פאזל

hufh24

New member
הדבקת פאזל

פורום מדליק!! אני מרכיבה פאזלים מהתיכון... בת 27, עד היום הרכבתי פאזלים רבים (1000, 2000, 2500....) לאחרונה אני עומדת לסיים פאזל 5,000 חלקים - הפאזל ענק - אני מחפשת טיפים כיצד להדביק אותו לפני שאני לוקחת אותו למיסגור... יש איזה שיטת הדבקה שחוסכת להפוך את הפאזל וכו'...? אשמח לקבל תשובה ממי שהתנסה בענין. רות

Puzzluna

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

איזה פאזל את עושה? לגבי דבק הייתי ממליצה על הדבק של Ravensburger שמשתמשים בו על הצד של התמונה ואין צורך להפוך. איפה את ממסגרת? צריך להיות די יקר בגדלים האלה....

hufh24

New member
הי

כל הפאזלים שלי הם נופים. את הפאזל הנוכחי רכשתי בשוויץ והנוף שבו גם כן משם. אני ממסגרת במסגריה ענקית בירושלים, זה אכן יקר אבל בגלל שאני בוחרת מסגרות מיוחדות שמדגישות את התוכן:) אבל זה כל כך משתלם... הדבק המומלץ על ידך שומר על הפאזל לטווח הרחוק? לא עדיף להתאמץ ולהפוך את הפאזל על מנת שלא יתקלקל בעתיד? הפאזלים שלי, חלקם מלפני 10 שנים - אני שומרת עליהם בקנאות.... ברוכים הנמצאים:)

Puzzluna

New member
דבק מעולה ומיוחד לפאזלים ../images/Emo91.gif

הדבק השחור מיועד לפאזלים המוזהבים - הדבק הלבן מיועד לכל שאר סוגי הפאזלים. מטרת הדבק הינה לשמור על החלקים - כמו לכה, וכן להצמיד את החלקים. את הדבק מורחים על גבי התמונה! הדבק מיוחד לכך ולא יהרוס לכם את הפאזל... לאחר 6 שעות הדבקה קחו קרטון ביצוע נוסף. הניחו אותו על גבי התמונה, שיווצר "סנדביץ" - והפכו את הפאזל. כעת, כשהחלק האחורי של הפאזל כלפי מעלה, מרחו עליו שכבה דקה אך מלאה של דבק פלסטי רגיל. הצמידו את קרטון הביצוע לחלק האחורי של הפאזל. המתינו מספר שעות עד שיתייבש. כעת קיבלתם פאזל מודבק על גבי קרטון ביצוע.

hufh24

New member
תודה רבה

סוף סוף יש סביבי מביני ענין אמיתיים לתחביב הזה!! ממש תודה... אני מרגישה "בורה" - אחרי שהרכבתי כ"כ פאזלים ומעולם לא השתמשתי בדבק הזה שוב תודה

למעלה