הדבקת פורניר על לוח גבס

י א צ ק ס

New member
הדבקת פורניר על לוח גבס

שלום ממש תענוג של פורום מהנה ומעניין לגלוש פה לשאלתי, האם ניתן להדביק פורניר על לוח גבס לחיפוי קירות? הקיר הוא בגובה 2.5 מ' אםהדבר אפשרי איך מדביקים את הפורניר ? תודה איציק

yulevi

New member
עקרונית

לא נראית לי כל בעיה ,כי השכבה החיצונית של קיר גבס היא קרטון,ועל הקרטון ניתן להדביק כל דבר,אבל אינני יודע על איזה סוג דבק להמליץ

י א צ ק ס

New member
תודה ועודשאלות

תודה על התשובה המהירה צריך המלצה למקום שאפשר לקנות בו פורניר וגם מקום שאפשר לקנות לוחות עץ +חיתוך באזור י-ם \ בית שמש תודה

yulevi

New member
פורניר

אינני מכיר באזור שציינת ,אני מכיר את מי השרון באזה"ת סגולה בפתח תקוה, במקום יש להם גם מתפרת פורניר

י א צ ק ס

New member
Iנצל"שI עיבוד גזע של אורן

קיבלתי מספר גזעים "טריים" של אורן ורציתי לעשות בהם שימוש כעמודים. השאיפה להשאיר אותם במראה טיבעי, ז"א שישארו בקליפתם. האם יש אפשרות לשמר אותם כך לאורך זמן, ליישם חומרים נגד מזיקים וריקבון? אני חשבתי להספיג את הקליפה בלכה מאוד מדוללת הבנתי שיש צורך לייבש את הגזעים שנה וחצי איזה תנאים סביבתיים עדיפים לייבוש? אפשר להניח אותם בשמש להאצת תהליך היבוש? תודה איציק

yulevi

New member
ייבוש עץ

קודם כל צריך לאטום את אזור הניסור כדי להאט התפתחות סדקים ופיצוצים בעץ,ניתן לאטום עם דבק פלסטי ולהדביק על זה עיתונים,הייבוש צריך להעשות במקום מוצל וקריר.ייבוש בשמש יאיץ את התפוצצות העץ,אל תספיג שום דבר על העץ כל עוד הוא טרי.זמן הייבוש תלוי בעובי העץ,ככל שהגזע עבה יותר כך זמן הייבוש ארוך יותר

למעלה