הדבקת ריצוף לדירה שכורה

קימאני

New member
הדבקת ריצוף לדירה שכורה

אני חסרת ניסיון וידע בשיפוץ. אז אשמח אם בעלי הניסיון יעזרו לי. אני מתכווננת להדביק ריצוף בדירה שכורה (ורק בסלון+מטבח ששם יש ריצוף מזעזע). כמה שאלות לי אליכם: 1. היכן אפשר למצוא קרמיקה שנראית סבירה אבל לא יקרה במיוחד? האם מישהו יודע על בתי עסק שהיה מרוצה מהשירות והמחיר באיזור המרכז? 2.האם מישהו יכול להמליץ על פועלים (סינים, ישראלים) טובים במחיר לא יקר? אשמח לתשובות - תודה סיון

cobby

New member
בנמל ת"א

יש מקבץ של חנויות קרמיקה , עשי שם סיבוב וחפשי לך עודפים במחירי מציאה 2. עלות הדבקת הריצוף נעה בסביבות 100 ש"ח למ"ר כולל הדבק וכולל קירצוף פני המרצפות הקיימות בחומצה. 3 יש לקחת בח-ן גם התקנת פנלים שזה אומר , קילוף הפנלים הקיימים ו15 ס"מ טיח מעליהם , והדבקת פנלים חדשים ותיקון הטיח מעל הפנלים. 4. ואז יש צורך לצבוע את הדירה מחדש , או לחילופין תיקון פס צבע לאורך הקירות

cobby

New member
אינך חייבת לצבוע

ענין של טעם אישי אני מעדיף שאחרי שמבצעים עבודות שיפוץ , להסתיר את השיפוץ את רשאית להשאיר את בשליכטה גלויה ללא צבע

g73

New member
אשמח לסייע לך

בביצוע בפועל של העבודה אנחנו חברה שמתעסקת בתחום צרי קשר לאימל ואתן לך פרטים מלאים [email protected]

אולי אם הדירה שכורה ואת לא

מתכוונת להשקיע הרבה תשקיעי בהדבקת ליאונוליאום בצבע פרקט אואריחי קרמיקה.. לזמן שתהיי זה יכול להספיק לא?

קימאני

New member
טאלילה שאלה

האם לינוליאום בצורת פרקט נראה כמו לעשות לימינציה? אם לא, ייתכן שבכל זאת אני מעדיפה להשקיע יותר. מה ההבדל במחירים (פחות או יותר?)

../images/Emo5.gif זה נראה ממש ממש רע

אם לינולאום, הייתי ממליצה לבחור אחד שווה שנראה מעולה עם אלמנטים גרפיים (או שלא) אבל אחד שנראה כמו פרקט?

קנגה רו

New member
מי החליט?

את לא חושבת שזה עניין של טעם? יש כאלה שזה מתאים להם. נכון שאיכות העבודה עושה הבדל ולינלאום צריך דלעת להדביק. אבל נראה רע? קצת קיצוני לא?

למעלה