הדבקת שיער

lili the one

New member
הדבקת שיער ../images/Emo66.gif

האם מישהי/ו עבר או שמע על הדבקת שיער? האם זה מומלץ? ואם כן היכן ניתן לעשות בתל אביב? אני מתעניינת עבור חברה. אצלי ברוך השם הביקורת האחרונה הייתה תקינה.

yaldasukar

New member
תשובה

בס"ד אני עברתי הדבקת שיער לפני כחצי שנה ב"כל השיער".
כתובת: תל אביב, הר נבו 5 טל: 03-5465973 הם די מקצועיים ועובדים גם עם חולי סרטן. היחס שם טוב מאוד. לפני שהשיער נשר- באתי אליהם והזמנתי פיאה בדיוק בצבע ובאורך של השיער שהיה לי.. (לוקח כמה שבועות עד שזה מוכן) הדבקת שיער לקרקפת היא טובה כי ככה אפשר לעשות כמעט הכל- לחפוף, להסתרק, לשים קרמים וכו'.. הבעיה היא שביחוד בקיץ- נורא קשה להיות עם זה כי מזיעים וזה מגרד ומעצבן! אבל כמובן שזה טוב כי לא צריך להתמודד עם הקרחת... אני הייתי ממליצה לעשות אצלהם פיאה, אבל לא להדביק אותה לקרקפת עם דבק מיוחד, אלא לבקש מהם מדבקות מיוחדות שמדביקים לפיאה ואפשר לחבר לראש. ואז להוריד מתי שרוצים- לפני השינה וכד'. כי קשה להיות עם פיאה מודבקת כל היום. ואם הם מדביקים אותה עם הדבק המיוחד שלהם- אי אפשר להוריד את זה, אלא רק כשאת באה אליהם (כל שבועיים-שלושה)- הם מורידים וחופפים לך את הראש (ואז זה מ'זה הקלה!!..) ואת משלמת להם כ-80 ש"ח על הטיפול הזה. (אם משתמשים במדבקות- משלמים רק על המדבקות וחוסכים ככה כסף..
) בהתחלה הם הדביקו לי עם דבק מיוחד, ורק לקראת הסוף כשכבר נמאס לי מהדבק הזה- הם הציעו לי להשתמש במדבקות.. מקווה שההודעה לא מבולבלת מדי...

למעלה