הדבקת תמונה על קופסת עץ - יש לי

אתי@

New member
הדבקת תמונה על קופסת עץ - יש לי

המון שאלות
אני מעונינת להדביק תמונה שהודפסה על נייר צילום (תמונה שפותחה במעבדת צילום) על קופסת עץ. באיזה דבק עלי להשתמש להדבקת התמונה? שמעתי שיש דבקים מיוחדים לתמונות. האם זה סתם גימיק (כמו דבק מפיות) או שזה רציני? האם ניתן להשתמש בסטפ 1+2 על התמונה המודבקת? אחרי הדבקת התמונה אני רוצה להדביק אבנים צבעוניות. באיזה דבק כדאי להדביק אותן? חשבתי לרפד את פנים הקופסה ב"קטיפה" כמו של קופסאות תכשיטים. האם יש "טפט" קטיפה כזה? איפה קונים? מקווה שלא התיאשתם מכמות השאלות
המון תודות וחג שמח אתי

dili

New member
אני אנסה לענות...

אבל קחי את תשובותיי בערבון מוגבל, כי אני לא מומחית... אני השתמשתי בדבק פלסטי רגיל להדבקת תמונה על קנבס...את הדבק צריך לשים בכמות קטנה על מכחול או על אצבע ולמרוח בצורה אחידה, אחרת זה יכול להשאיר "שבילים" של צבע שונה על התמונה עצמה. לי נאמר שאפשר לעשות סטפים על תמונה סטנדרטית. ולגבי הדבקת האבנים, נכתב פה לא מזמן על דבק בשם E-6000 שעושה את העבודה. לגבי הקטיפה, למה שלא תכנסי לחנות בדים ותקני שם חתיכת בד קטיפה?
חג שמח

dili

New member
זה שם של בד ../images/Emo13.gif

שעליו מציירים... אני קונה אותו כשהוא כבר מתוח על מסגרת ומעובד (לדעתי כל חברי הפורום שמציירים על קנבס, קונים את המוכן על המסגרת). הבנתי שאפשר לקנות בד קנבס בחנויות בדים, הבד טבעי, כלומר שיש לעשות לו איזו שהיא הכנה לצביעה/ציור וכמובן שיש למתוח אותו על מסגרת... אני מניחה שאביבה תתקן אם עשיתי איזו טעות קלה בהסבר

Lורליי

New member
אמממ, כמה תשובות

גם כן בערבון מוגבל... לדעתי כדאי להדביק את התמונה עם דבק ספריי אפשר להשתמש בסטפים על התמונה ויש אפילו מאמר בנושא במאמרים. יש טפט קטיפה אני קניתי בחנות אמנות+ציוד משרדי. אבל לדעתי ארטא, חנויות לגני ילדים, קרביץ. כמעט בכל חור אפשר להשיג. ודבק, כפי שכבר ענו כאן, מומלץ E-6000 בהצלחה ואל תשכחי לראות לנו.

אתי@

New member
תודה על התשובות ../images/Emo140.gif

דבק ספריי - משהו ספציפי, או סתם לבקש דבק בספריי? מישהי מצאה את הדבק (באזור המרכז)e_6000? שאלתי ב-3 מקומות ולא היה לאף אחד
טפט קטיפה - גם כדאי להדביק בדבק בספריי? תודה

Lורליי

New member
אמממ

דבק ספריי, אני קניתי את הכי זול והוא משרת אותי מצויין. טפט קטיפה מגיע עם דבק, לפחות זה שאני קניתי, והדבק שלו חזק... E-6000 קניתי בראשון יש שתי חנויות שיש בן את הדבק, הן מופיעות בלוחות. אני יודעת שגם בדיאור שבת"א, ברחוב החשמל, יש.

למעלה