הדברה בפולריס 40

• פותח הנושא DCS
  • פורסם בתאריך

DCS

New member
הדברה בפולריס 40

אני מתכוון לרסס בפולריס 40 מחוץ לבית. מצורף העלון של החומר למבה הכוונה לדעתכם במספרים 1 ,2 שנמצאים בתוך הסוגריים - למה כוונתם ? (הם כלל לא מכוונים למיספור שמתחת). http://www.mcw.co.il/_Uploads/204polaris40t.pdf

הדברה בפולריס 40

הכוונה היא שבתוך הבית יש לדלל את החומר בריכוז של 20 סמ"ק לליטר ואילו בשימוש חיצוני אפשר להקטין את רמת המיהול (לדוגמא לטרמיטים מזריקים למשקוף חומר לא מהול. אבל לפני שאתה מרעיל את הבית וסביבתו, אולי כדאי שתקרא את הדף הזה

shelly rullz

New member
../images/Emo129.gif זהירות!!! אפשרי אבל להזהר

פולריס 40 (קיים גם בגרסת פולריס 80 אם אני לא טועה - אותו הרכב בכמות יותר גדולה) הוא רעל תעשייתי שמקורו בחומר המדביר כינים וקרציות בצאן (כן.. כן.. כבשים, עיזים ושות'). החומר מכיל כלורפיריפוס שהוא בעצם זרחן אורגני. אני לא חושבת שיש סכנה בריסוס חד פעמי אלא רק בחשיפה ממושכת... דאג למיגון נכון (כפפות, משקפיים ורצוי ביגוד ארוך ואפילו חד פעמי). בחוץ ניתן לרסס לפי מינון של פקק אחד של חומר לליטר, בתוך הבית רצוי לרדת לחצי מזה ואפילו פחות. אני לא הייתי לוקחת סיכון ומרססת בתוך הבית רק על הרצפה ובפנאלים. בטח שלא בחדרי מגורים. דאג לאוורר טוב כמה שעות לאחר הריסוס. לסיכום- אין כמו משבניקית בעלת נסיון. בהצלחה!

DCS

New member
תודה

אני מרסס כל שנה מחוץ לבית נגד פרעושים. בתוך הבית אני לא מעז- יש לי תינוקת. אני מזמין מדביר לצורך פנים.

למעלה