הדברה ירוקה

הדברה ירוקה

שלום ,ביצעתי הדברה ירוקה לפני שבוע וחצי. כרגע איני רואה את הג'וקים הפוכים (כמו בהדברה כימית)
אני פשוט רואה 3-4 ג'וקים רצים על השיש כמו משוגעים ואחרי שמזהים אותי חוזרים להתחבא במחילות.
השאלה שלי היא כמה זמן לוקח לג'וקים להעלם סופית?
ואם אחרי שבועיים-חודש אני ממשיך לראות ג'וקים במטבח האם קיים אחריות אצל המדבירים או שצריך לשלם תשלום נוסף?
תודה מראש.

פרץ 7

New member
אולי יש לך בעיית תיקן גרמני...הדברה בריסוס לא מדבירה אותם

לא תיקן גרמני

רציתי לצלם לך היום אבל הוא ברח לתוך הארון.
בקיצור לפני כמה ימים ראיתי אמא ג'וק ו3 צאצאים קטנים שרצים אחריה .
מאז ההדברה הירוקה לא היה ג'וק אחד מהופך והתחושה שלי שזה לא עשה כלום!!
לפני 3 שנים עשיתי ריסוס כימי ולא ראיתי ג'וקים במשך שנה-שנתיים שלמות!!!
האם קיים בכלל ריסוס כימי או שזה פסק?

הדברת תיקנים וחומרי הדברה

המדביר אמור לכתוב לך מהו חומר ההדברה שבו השתמש, אז כדאי שתכתוב לנו כאן מה שם חומר ההדברה, כדי שנוכל להמשיך את הדיון בזה , ומתוך הבנה של חומר ההדברה אוכל להמליץ המלצות.
בעבר היה שימוש נרחב בחומרים שהיו על בסיס זרחן אורגני, שאכן נתנו תוצאות מעולות למשך זמן ארוך.
אבל התברר שחומרים שמבוססים על זרחן אורני מאוד מסוכנים לבריאות הציבור,ובייחוד לעוברים, ובנוסף זמן ההתפרקות שלהם הוא ארוך מידי, ולכן חומרים אלה כבר לא מורשים בשימוש.
ולכן אין טעם להשוות בין החומרים שמותרים היום בשימוש ובין החומרים מהעבר, החומרים שבהם מותר להשתמש היום הם מצד אחד עם יעילות פחותה, אבל מצד שני עם רעילות פחותה ,שזה הקריטריון היותר חשוב לבריאות הציבור,ולכן הם מצריכים הדברה מחדש כל שנה.
בנוגע לכך שלא ראית ג'וק הפוך, זה עדיין לא אומר שלא מתו ג'וקים אבל במקומות שאתה לא רואה אותם, כגון מאחורי המקרר או מתחת לארונות וכו'.

הדברה ירוקה

הבחור אמר "הדבקה ירוקה" וזה הכל . ראיתי שיש הוא מוציא מין נוזל כזה שנראה כמו מים על הריצפה.
בכל מקרה ההדברה לא עבדה כי יש המון ג'וקים, והבחור לא רוצה להגיע פעם נוספת.
השאלה היא האם החוק עובד לטובתו? כי בטלפון הבנאדם הבטיח שלא יהיה ג'וקים לשנה ונמלים לחצי שנה.

בנוגע לאחריות

חשוב לדרוש אחריות בכתב, ובאחריות יהיו כתובים במפורש כל הדברים שעליהם סוכם בשיחת הטלפון.
חשוב לדעת כנגד מה בוצעה ההדברה, כנגד התיקן הגרמני אכן רוב המדבירים לא נותנים אחריות,.

k300

k300 לא הורג תיקן גרמני?
&nbsp
בכל מקרה הכל נסגר לטובה הבחור בא שוב ועשה ריסוס יותר קטלני עם יותר רעל כמו שביקשתי ממנו
נקווה שזה יעזור

למעלה