הדברה

הדברה

הבית שלי (ובייחוד איזור השירותים) שורצים ג'וקים ואני חייבת להודות: יש לי פוביה קיצונית מג'וקים, זה הגיע לרמה כזאת שבסופשבוע האחרון בגלל שראיתי איזה ג'וק ענק על הקיר באיזור של השירותים והמקלחת, יומיים-שלושה לא העזתי להיכנס לשם. תצחקו עליי אבל כדי לעשות את צרכיי חיפשתי שירותים ציבוריים בכל מיני מקומות ומאחר ואני מנויה בקאנטרי קלאב, התקלחתי בקאנטרי. הכל רק כדי לא להיכנס לשירותים ו"להסתכן" בכך שיקפוץ עליי איזה ג'וק ממקום לא ידוע.

בקיצור, אני חייבת לעשות הדברה. הבעיה היא שאני לא ממש מבינה בזה ולא יודעת איזו חברה לבחור. מכירים אולי חברות הדברה מומלצות באיזור המרכז?
כזאת שגם תעשה עבודה טובה ויעילה וגם תהיה בטוחה מבחינה בריאותית.

עוד אני רוצה לציין

שלפני יומיים בערך בעל הדירה שלי (דירה שכורה) כאשר אמרתי לו שיש לי ג'וקים בשירותים, הוא ריסס את כל השירותים עם K300 אבל בכל זאת היום בבוקר פגשתי בג'וק ענק על הקיר ולגמרי חי. רק כשריססתי עליו ישירות הוא מת. כך שהחומר הזה מעבר לזה שהוא ממש לא בריא, הוא גם לא ממש יעיל.
ו... ניקיון, אני מודה שבגלל פוביית הג'וקים שלי זאת בעיה, כי זה מצריך להזיז כל מיני דברים..
בינתיים ניקיתי עד כמה שיכולתי בשטח הבית אבל לשירותים אני בקושי מעיזה להתקרב אז...

shron17

New member
לסתום את כול פתחי ניקוז ,,

זה מה שיועיל:
כמו כיסוי פתח הניקוז שיש ברצפה במקלחון ,(לכסות אותו בלילה עם קופסת מתכת כבדה).
ואת פתחי הניקוז בכיורים ,(לסתום בספוג קטן.)
וגם באמבטיה ,בלילה לסתום עם פקק גומי עגול.
הם מסתתרים בצנרת רוב היום, ובלילה לרוב יוצאים לחפש מזון,
כשכול הפתחים יהיו סגורים בלילה הם לא ייצאו.

למעלה