הדברים בפשטות,,,,,,

הדברים בפשטות,,,,,,

כול פעם מחדש אותו הדבר, אני כותבת הודעה ומישהו שחושב שהוא מעליי מוחק אותם, קודם כול התנשאות הזו כול כך מגעילה.(ואני מבטיחה לא להמשיך להיות תקליט על ריפיט). אניאווי מה שאני מנסה, אולי במקום לשחק אותה תיהיה גבר ותגיד את מה שאתם חושב באמת (בלי להשים קילו של צבע על עצמך= מבלי להיות צבוע) פשוט תאמר את כול מה שאתה חושב עלי, בלי להיות איזה פחדן שמתמודד עם ההודעות שלי בלמחוק אותם. תראה זה שאתה זמר לא אומר שאתה יותר טוב ממני,(או מי כול אחד אחר) שתתנהגו אלי בצורה כול כך מזלזלת, ולמה בגלל שאני לא מדברת בצורה שהייתם רוצים שאני אדבר, או בגלל שיש בחורה שרוצה שאני אעוף לה מהמקום הזה שיהיה לה יותר טוב, אז מה היא עושה מצד אחד משחקים אותה טובה, מנסים למכור לאנשים לוקשים שאני לא בסדר, שאני מנסה להרוס, ובנינו כולם יודעים שזה צבוע, אבל אבל אבבל חייבים לשחק אותה בשביל להראות טובים, וזה למה כדי שיאהבו אותה. תראו אין לי בעיה שיאהבו אותה וןההפך הוא הנכון וכולם ראו, שאני לא רק אומרת אלא מתנהגת כך. ואני שבאתי ואמרתי את הדברים כמו שהם בפנים, מה אמרו היא מפלצת מה יש לה? ואני עדיין חושבת שלהיות אמיתי באמת זו דרך המלך. בכול מקרה אני עדיין אמשיך לומר את הדברים שאני בדיוק חושבת בלי לנסות למכור את הדברים שלי, פשוט להיות אני בלי לפחד. ואני אומרת לכם שאתם מזה אבל מזה אנשים קטנים, מוחקים את ההודעות שלי, (ואל תבאו לי בתורצים שאתם רוצים שיחה על טיפקס, כי בנינו מאחורי המילים לא ממש מדובר על טיפקס) אז אנשים קטנים שכמותכם נראה אותכם באמת מתמודדים איתי, אומרים לי בהדיוק את מה שאתם חושבים, בלי לנסות ליפות את הדברים, אבל לא ניראה לי שאנשים שאתם מסוגלים באמת להתמודד איתי. ואולי מצד שני כדאי פ]עם אחת ולתמיד בואו נעשה לסיפור ההזוי הזה סוף לכאן או לכאן אבל שהקלפים יהו על השלחון. ואז ניראה מי אתם באמת, ואז אני הוכיח לכם כמה אתה נודים נפוחים, שרק עושים כאב בטן עד שהם יוצאים, וברגע שהם יוצאים לרוב הם רק עושים רעש, ולאט לאט נעלמים.(חחח תודו איזה תיאור מגניב אה?
) אניאווי ערב נהדר לכולם, וגם לאנשים הקטנים שמנסים לשחק אותה גדולים, ובנוסף לכול מנסים לשחק אותה גדולים על חשבוני, אז אם אתם באמת כמו שאתם חושבים בואו ניראה אותכם מתמודדים איתי באמת. ערב דבש ממממממ
יאללה ביי אבל רק בנתיים

הוד11

New member
הפעם אני דווקא יענה לך

למרות שההודעה הזו לא קשורה לפורום אני יענה לך בכל זאת. ולפי בקשתך אני יגיד לך באמת מה אני חושב עלייך ההודעות שלך נמחקו כי את סתם ילדה שרוצה לריב ולא באמת רוצה לתרום לפורום. ההודעות שלך היו מטרד בפורום ולא תרמו כלום רק הזיקו. אני חושב שאת לא באמת אוהבת את טיפקס ואת נכנסת לפורום רק כדי להיטפל אלינו. אני עדין לא בטוח אם את סתם מסתלבטת עלינו ונהנית לראות אותנו מתעצבנים או שאת באמת כזו מפגרת. ההודעות שלך לא קשורות לכלום ואת לא יודעת להתנסח בגרוש. אני לא יודע בת כמה את וזה לא מעניין אותי אבל ההתעקשות שלך לכתוב הודעות לא קשורות מעידה על ילדותיות הייתה לך הזדמנות לחזור למוטב לפני יומיים שההודעה שלך נשארה אבל ישר קלקלת בהודעה הבאה ובגלל זה ההודעה שלך נמחקה את מנסה לשחק אותה הילדה המסכנה שכולם פוגעים בה אבל בתאכלס את סתם ילדה טיפשה עם קצת יותר מידי גישה אל האינטרנט. אני לא מכחיש, שנאתי אותך בלי לפגוש אותך מהרגע הראשון שכתבת פה, בגלל הפסיכולוגיה בגרוש שלך והמתיקות המזוייפת שלך. את מנסה להוכיח אותנו אבל את יוצאת תמיד הטיפשה. בקיצור אני מאוד מקווה שההורים שלך יחנכו אותך וילמדו אותך קצת דרך ארץ. זוהי התגובה האחרונה שלי אלייך אין לי אלייך כבר כוח את רק מוכיחה לי שיש אנשים מטומטמים וטיפשים בעולם. כנראה שאת ילדה בודדת ומבודדת חברתית, כנראה אין לך חברים ואת ילדה מנודה בבית ספר שלך ובגלל זה את מנסה למצוא פורקן בכיתבת שטויות באינטרנט. אני לא אטיף לך כבר מוסר, את שכל הזמן מדברת על מוסר ומצפון צריכה להתסכל לתוך הנפש שלך ותביני שאת לא בסדר ואת צריכה לתקן את עצמך לפני שאת מחנכת את כולם. רק שתדעי שאת ההודעות שלך גם שהם בפורום אף אחד לא קרא, הפכת לבדיחה השבועית שלי ושל אחי, ושל כל הפורום הזה. אני מקווה שיום אחד יקרה לך איזה משהו שילמד אותך קצת על התנהגות נאותה ותרבות דיון. ואני הכי כועס עלייך שאת לא אוהבת את טיפקס בכלל. אז ביי

תגובה,,,,,

נתחיל בזה, שאתה יודע בדיוק למה נכנסתי לפה (את טיפקס אני מעריכה את כמוזיקה שלהם, ואני לא חושבת שבההודעה הזו צריכה לבוא וללקק לך את התחת, ולבוא ולומר לא אני מתה על טיפקס שרופה פשוט מתה, אני לא אשקר יש להקות ויצרות שאני יותר מתחברת.) אולי באמת הכתיב שלי במחשב ללא משהו, אבל בזה שאני משתפרת רק מראה שאני מנסה להצליח, (אף אחד לא מושלם). תראה אני לא אבוא ואנסה לומר לך מה מצבי בחברה, (למרות שאתה ממהר לשפוט ולחשוב שאתה יודע, אז תחשוב מה שבא לך) ועל זה שאתה אומר שאני ילדה טיפשה, תראה תשמע תקשיב,,, קודם כול תלוי למה אתה מגדיר טיפש, אם אתה אומר שטיפש זה אחד שאומר את האמת, ומנסה לשאוב כול ידע (ובכלל לא חושב שהוא מושלם,) (אבל לפחות לא בא ומנסה לעשות רעש וצליצולים אני ואני ואני, ואני הכי טוב ולא קרוב ללהיות מה שאומר שהוא, אז כדאי שתסתכל על הגדרות במח שלך. ומה שאתה חושב על עצמך בבקשה אל תוציא עלי, אם אתה חושב שאתה טיפש, תעשה לעצמך טובה ותגיד את זה ישר לעצמך, הרי חצי הדרך זה להיות מודע למה שאני חושב על עצמי בלי להשליך את זה על הסביבה, קפיש. תראה זה שאתה בא ומנסה להגיד לי אין לי מושג מי את ומה את רוצה, ולמה בכלל את רושמת פה, רק מראה שאתה פשוט מכור לאשלייה, לשקר (ואני לא מכירה אותך באמת, אבל ממה שאתה אומר לא כול כך קשה להבין את הדברים הפשוטים האלה). והחינוך מדבר איתי על דרך ארץ, אמרתי כבר את מה שאתה חושב על עצמך אל תשליך עלי, כי אם אתה קורא לאמת שאני אומרת חוסר דרך ארץ אתה באמת צריך להסתכל על עצמך, כי הדברים מאוד גלויים לעיין, זה שאתה היא או כול אחד אחר עושה את זה בצורה "חכמה"=שעוברת מסך, לא עושה אותך חכם ממני, התנשאות אני לא אוהבת! (למרות שאני חייבת לאהוב, אבל ברגע שזה מדובר על עצמי, אני כן אשיים את הדברים גלויים על השלוחן, ואומר את מה שאני חושבת באמת) והקטע שאתה בא ואומר זה ההודעה האחרונה שאני אגיב,(לגבייך) רק מראה לי כמה מנסה לברוח, ומנסה לנפנף אותי מכאן, כדי שחס וחלילה לא יצליח לי, להראות כמה אתם קטנים, ושזה יפגע בכם, אבל שאתם מנסים לפגוע בי ולהעיף אותי בדרך""""חכמה""""=כאילו, אז זה בסדר, ואני עוד צריכה לשתוק כי זה הפורום שלך וכאלה,,,. בין אם תגיב לי לבין אם לא, אני עדיין אומר את מה שאני רוצה(ותאמין לי יש הרבה שקוראים את ההודעות, גם אם זה לא אתה בספק.) ואני אצליח להסביר כול מה שאני רוצה באמת. זהו לבנתיים יום נפלא
יאללה ביי

תראה עם כול הכבוד לך.....

(במצב הקיים הזה אין כול כך כבוד) לא אתה זה שתשפוט אם הוא מעלי, או אם הוא לא! אולי אני סתם אחת, ולא תופסת תחת על אנשים אבל אף בן אדם לא מעליי.ק,,,,,,פ,,,,,י,,,,,ש...! ואנשים כמוך וכמו הוד (או איך שלחא קוראים לו, ואפילו אם קואים לו קובי אוז) לא יתנשאו מעלי, אתה יודע אם לא היו אנשים כמוכם בעולם היה טוב בעולם הזה, אבל אני לא יכולה לשנות כלום (בספק)אז לפחות אל תתפסו תחת עלי, וככה אם בא לך להיות ממש טוב,לפחות תשדלו לא לנסות להוריד אנשים, כי ככה אתם פוגעים בעצמכם,לא לשכוח העולם גלגל כול כך גדול, לפחות תזהרו קצת במעשיים שלכם. ולא שאני מבקשת איזה רחמנות או משהו כזה, כי מזמן אני כבר לא מרגישה כלום, אז לפגוע בתוך שאם רצית כבר אי אפשר. אניאווי אף בן אדם לא מעלי, ואני לא מעל אף אחד (וגם לא מתימרת להיות),אבל מה שבטוח שככה אני פשוט לא אתן שימשכו להתנהג! ערב קסום לכולם
יאללה ביי

slallum

New member
אל תדאגי, זה לא אני ששופט

זה מערכת תפוז ששופטת, והיא קבעה - הוד הוא מנהל, ואת משתמשת בפורום הזה. אז כן, יש לו זכות למחוק לך הודעות. אם את באמת חושבת שהוא לא מתפקד טוב כמנהל אז את יכולה לפנות להנהלת תפוז. לי אין ספק שהוד פעל כשהוא חושב לטובת הפורום, ושהוא לא עשה שום דבר שמנהל לא אמור לעשות. ואני לא מנסה לפגוע בך, צר לי לאכזב אותך.

תראה אולי הוד הוא מנהל

של הפורום, אבל זה לא מכנה לא את הזכות להתנהג כך,(ואני בטוחה שאתה מבין על מה אני מדברת) ואל תגיד לי שאף אחד לא נגדי בקטע הזה ספציפי.

slallum

New member
האמת היא

שאני לא מבין על מה את מדברת.. איך הוא בדיוק התנתהג?

אני אוהבת את הראש הקטן הזה,

אם לא הבנת, כניראה לא היית צריך להבין. אבל באמת אתה לא מבין??? כי לי כבר אין כח להסביר לאנשים שמשחקים אותה שלא מבינים. אז את כול החרטות האלה בבקקשה תחסוך ממני. שיהיה לילה קסום
נ.ב. אני מגיבה רק עכשיו, כי לא היה לי מחשב אתמול,(חמודה אני אה? מסבירה כול דבר, אבל בסדר כבר התרגלתי.) יאללה ביי

slallum

New member
אבל בעצם לא הסברת

ואני לא משחק אותה ראש קטן - תסבירי לי מה הוא עשה בבקשה.

Funky Giraffe

New member
אני לא מבין, מה את חשה את עצמך

ישעיהו הנביא? 'אני לא אתן שככה ימשיכו להתנהג'? תכל'ס עכשיו

באמא שלך אבל באמא של'ך

מתי כבר תבין, שאלייך אני בכלל לא פונה כבר מזמן, פעם היית אולי בעיניים שלי, אבל היום אין את הצורך בלומר את מה שאתה אומר (ואיך שאתה אומר את הדברים כמו ערס, שמנסה לקבל יחס) ובלי לפגוע מותק!
ואני יודעת שהרבה היו רוצים שאני אעזוב פה, בין אם תגידו לבין אם לא, דבר ראשון אני אלך כשאני ארצה!(ולא משחקת אותה רוח וצילצולים, למרות שזה מכוער לדבר ככה עם ים של אגו מכוער, אבל רק כככה מצליחים לשרוד פה לא???) כול אחד בוחר מאיזה מקום לראות את התמונה, ואני בוחרת לראות את הכול מחוץ להוויה, ומבחוץ אמאל'ה איך שזה ניראה מגעיל, כול אחד משחק אותה איזה גיבור על,תראו תסתכלו על עצמכם איכססססססססססס, אבל בסדר זה שאני אגיד לכם בטוח שאני לא אצליח לשנות לא אותך ולא אותך, ולא אותך. הרי אתם מושלמים היחס התנהגות, חוסר התנשאות, בלי מסכות כול כך אמיתיים שאין מילים בפי, מה אתם רוצים להשיג בזה יותר הערכה מאנשים??? תעריכו את עצמכם ולאט לאט כולם יערכו אותכם בגלל מי שאתם,(וסליחה שזה ניראה כמו הטפה, זאת לא הכוונה, אני בסה"כ אומרת רדו מעליי, אני לא שק איגרוף שלכם, לא 5רוצה להכנס לכול הרוע הזה שהולך פה, אז אני אומרת את האמת בפנים, והאמת לפעמיים נשמעת רע), ולא שאני מנסה להראות שאני טובה, אני רק מסבירה כמו לילדים מפגרים למה אני אומרת את כול מה שאני אומרת(ולא שזה כול כך קשה להבין את מה שאני מנסה להגיד) אבל בסדררררררררררר מבינה אותכם מתים על סיבוכים ועל אשליות, ככה זה ניראה לפחות. דבר שני הפעם אני באמת רוצה לשים לסיפור סוף לכאן או לכאן, בהבטחה יהיה כבר סוף לסיפור ההזוי הזה. ואני אמשיך להתהג איך שבא לי, ואני לא רואה אף אחד ולא משנה לי התגובה שלכם, (למרות שאתם אולי מצפים ממני להודעה קצרה, מצחיקה וקולעת, צר לי אנשים לא בא לי לעשות ככה אם מישהו מצפה לזה,,, טוב במחשבה שנייה לא ניראה לי שאתם כבר מצפים ממני לאיזה תגובה כזו
) בכול מקרה את כול המשחקי מילים שלכם אל תעשו עלי קפיש! אולי (ולא בספק)אני אשמה בהתנהגות שלכם כלפיי, אבל בטוח שלא סתם אולי אני צריכה להראות שככה לא מתנהגים לאף אחד, ולהראות בעצם שמי שמשחק אותה חזק, גדול עם כח, אולי אני צריכה להראות להם את ההפך, וכול מה שהם עושים זה בגלל שהם חסרי ביטחון, והביטחון שלהם זה רק שהם צריכים לעבור מסך,,,אולי אולי אולי
והנה עוד מגילה אמיתי שיצאה לדרכה אין אין תודו אין עלי במגילות
ערב נהדר
יאלללה ביי

אל תשאל אני מעולפת מצחוק

מהדחקות שאתה מעביר. ואם יסתבכת זה בטוח לא בגללי, אולי בגלל שאתה מסובך. (אמרתי את זה אלף פעם, את התסכולים שלך אל תוציא עלי.)

למעלה