הדברים האהובים מהסדרה

הדברים האהובים מהסדרה../images/Emo26.gif

דמות אהובה [למה אתם אוהבים?ותרשמו קצת פרטים עלייה ואם תרצו תמונה] :
שיר אהוב [שיר שהופיע בסדרה-לא חייב שיר הפתיחה-,תרשמו למה אתם אוהבים אותו,ותוסיפי שם השיר שם הזמרת וגם תמילים של השיר+פירוש ומי שלא כולכך יודע שמות שינסה לתאר איפה היה השיר] :
קטע אהוב [למה אתם אוהבים,ותארו את הקטע ומתי הוא פחות או יותר הופיע] :

white angels

New member
עונה..

דמות אהובה-טוב זה ברור,קטיה אבל דווקא לא הייתי רוצה לכתוב עליה כי מי לא אוהב אותה
הדמות האהובה עליי אחרי קטיה זה רומן,ונכון אמנם הוא מנוול ורודף שמלות אבל הוא כ"כ מצחיק אני פשוט נופלת מהשטויות שלו,יש לו הרבה כריזמה והוא מוסיף המון לסדרה לדעתי מבחינה קומית
והוא גם חתיך
שיר אהוב-יש הרבה שירים יפים בסדרה ונחשפנו רק לחלק מהם,שיר הפתיחה כמובן יפה אבל קצת חרוש. אהבתי את השיר שקטיה שרה לאנדריי ואת שיר הפתיחה החדש (אבל אין טעם לפרט עליו כי עוד לא השמיעו אותו) אז השיר שקטיה שרה ממש מקסים ואהבתי את המילים שלו
שיר מדהים ביותר ומקווה שנזכה לשמוע אותו עוד בהמשך. קטע אהוב-היו כ"כ הרבה קטעים! קשה להתמקד על אחד אבל אהבתי את הקטע שאנדריי וקטיה שרו קריוקי ושהוא הגן עליה כשהבריונים מהשכונה התחילו לצחוק עליה

הקטע עם הבריונים

היה הכי חזק... הוא יצא כזה גבר שדרש שיתנצלו בפניה ושדפק להם מכות כמו איזה רמבו. והוא היה פשוט חתיך עללללל!!!!

panci thet i

New member
עונה

דמות אהובה [למה אתם אוהבים?ותרשמו קצת פרטים עלייה ואם תרצו תמונה] : אממ... אני אוהבת את קטיה כמובן (מי לא אוהב אותה) אבל אני אוהבת גם את פדיה כי הוא נחמד ונראה טוב וגם ממש מצחיק שרוצה להתחתן עם מאשה אבל היא אומרת שאין לו משכורת טובה כל כך בגלל שהוא עובד כשליח בחברת קיץחורפי אז הוא מתחיל עם מריאנה כדי שמאשה תקנא והיא באמת מקנא שיר אהוב [שיר שהופיע בסדרה-לא חייב שיר הפתיחה-,תרשמו למה אתם אוהבים אותו,ותוסיפי שם השיר שם הזמרת וגם תמילים של השיר+פירוש ומי שלא כולכך יודע שמות שינסה לתאר איפה היה השיר] : אממ השיר האהוב הוא שיר הפתיחה אני אוהבת את המילים שלו וגם את הלחן כי זה שיר עם משמעות גדולה ושרה אותו יוליאה סביצ'בה ומי שלא יודע את הפירוש שיסתקל בשעה 8:00 יש פרוש מושלם :)) קטע אהוב [למה אתם אוהבים,ותארו את הקטע ומתי הוא פחות או יותר הופיע] : אהבתי את הקטע בו אנדריי נותן את נשיקתו הראשונה (במסעדה) ואז קטיה מתעלפת

../images/Emo214.gifאת יודעת איזה רעיון נתת לי?

במקביל לסיכום השבועי שנפתח בכל יום שישי, כדי לעורר את הפורום במשך הסופשבוע, אפשר להעלות |סיכום שבועי לתכנית| -ממש כמו הסיכום שהעלת.. לכתוב מי הדמות, איזה קטע ושיר[במידה שיהיו כמה] הכי אהבנו השבוע
איך נשמע לך ?
והתשובה להודעה עצמה
דמות אהובה:פדיהכי הוא פשוט כלכך חמווווווווווווווד
שיר אהוב:הפתיחה, אלא מה?נראה לי שרק בזכותו התמכרתי לתכנית בתכלס.
קטע אהוב:הצחוק של קירה כשקטי נכנסה לחדר שלהם בזמן שהיא ואנדריי התנשקו להם, זה כלכך הצחיק אותי

white angels

New member
אחלה רעיון..

וזה טוב למי שמפספס פרקים ורוצה לדעת מה היה פחות או יותר

../images/Emo214.gifאני מחכה לעוד תגובות ../images/Emo3.gif

על הרעיון שעלה בהשראת מרינה

למעלה