הדברים הטפשיים ביותר להגיד לתאומות

Nomero Uno

New member
הדברים הטפשיים ביותר להגיד לתאומות

נגיד אתם פוגשים את התאומות ברחוב מה יהיה הדבר הכי טפשי שאתם יכולים להגיד/ לשאול אותן הנה כמה דוגמאות "מה האייסיקיו שלך?" "כשאתן מסתכלות במראה, איך אתן מבדילות מי זו מרי-קייט ומי זו אשלי?" "אתן נראות לי דומות אתן קרובות משפחה?" תשרשרו עוד שאלות טפשיות כאלה אם בא לכם

motib4

New member
פחחח... יש כמה....

הנה אחד בינתיים: "תגידו, ראיתי אתכם איפשהו?, אתן מוכרות לי..."

motib4

New member
והנה אחד קורע ../images/Emo70.gif ../images/Emo36.gif../images/Emo36.gif

"יו!!! איפה רוברט ת´ורן
כבר שנים אני רוצה לפגוש אותו
הוא האליל שלי".

Nomero Uno

New member
הנה עוד כמה

"אתן באמת תאומות או שאתן רק משחקות בסרטים בתור תאומות?" "האם אתן נוחרות?" "אתן יכולות להלוות לי מיליון דולר?" "כמה זמן אתן מכירות? , נפגשתן בצילומים ב"צער גידול בנות"?"

motib4

New member
הנה אחד מעניין...

"וואו! ראיתי אתכם ב"מזל טובות הבנות
" מזל= מזל תאומות טובות= טובות השתיים הבנות= צער גידול בנות

לא לא לא

ייותר מגניב זה להגיד להן- "OMG you are the two girls from TOVOT HA´shtayim!!!" יענו טובות השתיים במקום 2 אוב א קיינד ואפשר לעשות ככה את הכל- TZAAR GIDOOL BANOT במקום FULL HOUSE ו- KOL KACH MEAAT ZMAN במקום SO LITTLE TIME חחח.....

*Ginny Weasley*

New member
דברים דפוקים להגיד להן....?

"אתן מנגבות בדוך או בסיבוב???"
"אפשר להזמין אתכן לגלידה בשקל תשעים.....?"

Nomero Uno

New member
חחחח הרגת אותי מצחוק../images/Emo3.gif../images/Emo6.gif../images/Emo9.gif../images/Emo8.gif../images/Emo11.gif

Nomero Uno

New member
אופס שכחתי להוסיף את שלי

אז הנה אני מוסיף "התינשאי לי?"

idit girl

New member
עוד משפט...

והפעם אם רוצים להתחיל איתם (לבנים...)
: "אמרו לכם פעם שאתן יפות??"

Wakizashi

New member
"יש לי יש לי יש לי.. פאאאאההה!"

* "תגידו, שמעתי שבתעשייה ההוליוודית, ילדים מתבגרים מהר... אז רוצות לבוא לחדר שלי במלון לשלישיה?" * "אף-פעם לא יכולתי להבחין ביניכן. אז *את* מרי-קייט?- מצויין! [שולף סכין יפנית ודופק פנס עצבני לאשלי על לחי שמאל]

tamarosh

New member
יש לי גם!

משפט ראשון: בנות...עם תחת כמו שלכן חבל שלא נולדתי פלוץ...חחחח משפט שני: 20 שנה אני עובד פה במקדונלד...הופך המבורגרים... - אבל קציצה כמוך מעולם לא ראיתי.. חחחח! תודו שזה משפטי פתיחה מצחיקים לבנים...

למעלה