הדברים הכי כייפים במחנ"ק!!

פירחוש

New member
הדברים הכי כייפים במחנ"ק!!

לשבת עם כל החברה מסביב לשולחן, להתלונן על הגועל נפש של האוכל, ולבקש תוספת, לא לחרבן 5 ימים (במקרה שלנו) לצחוק על אלה שמחרבנים פעמיים ביום לשבת מסביב לשולחן ולדבר רק על חרא להפריע לאנשים לישון בלילה לפגוש אנשים אחרים ולתפוס את כל המקלחת ולא לתת לאנשים משבטים אחרים להיכנס- אם הם מחליטים להיכנס מפחידים אותם והם יוצאים. לצחוק על הבנות שנדפקו במחזור במחנ"ק להתלהב שכבר יש לנו עניבות ירוקות
כל היום לקטר, לבכות להגיד שמגעיל לך, חם לך, אתה מזיע מסריח ואתה רוצה הביתה, וביום האחרון להגיד שהיית נשאר בשמחה עוד חמישה ימים לנצח את שבט צור ביום ספורט לפגוש אנשים משבטים אחרים מלא זמן להיות מנותק מהכל שמישהו בא לביקור ומביא לך אוצר- קולה קרה... לבכות ביום האחרון שניגמרה השנה מ-ו-ר-ל!! שהחאקי מגעיל, וכל בור בשבע צריך לעלות על חאקי. השירותים המקלחת המטבח האקונומיה לעבוד על דלדים ולבקש מהם דבק סנדות\אבק חשמל וכו´ לחכות קיץ שלם למחנה, יום לפני להגיד שלא בא לך, ויום אחרי להגיד שבא לך שוב יוו.. יש כל כך הרבה..

Meijen Shaggy

New member
זה עושה לי טעם של מח"ץ בפה.. ../images/Emo15.gif

אני כל כך מחכה שיגיע כבר.. רק הערה קטנה: שבט צור בלתי מנוצח!!

פירחוש

New member
שאלה...

כמה חניכים יוצאים אצלכם למחנ"ק? כי אמרו לנו שנירשמנו הכי הרבה חניכים אחרי רעננה (כמה צפוי....) וזה ניראה לי אומר שאנחנו יותר מצור.. אההמ אההמ!!

י ע ל 2

New member
לא רק...

אצלנו בהנהגת צפון היה גם שבט של רמת יוחנן (איפה שחוות הצופים!!) שקראו לו שבט צור... אבל הוא התפרק שנה שעברה...

כל העולם כולו

הנהגת צפון, הנהגת צפון, הנהגת צפון כל העולם כולו הנהגת צפון, הנהגת צפון, הנהגת צפון והעיקר והעיקר, שבט צור, שבט צור נסגר יש עוד איזה עשרה בתים, אבל זה מה שאני זוכר

Meijen Shaggy

New member
אבק*ת* חשמל.. ../images/Emo6.gif../images/Emo15.gif

במחנה קיץ שעבר אמרנו לאיזה ד´ניק ללכת להביא מהמחסן אבקת חשמל.. אז המחסנאי נתן לו שקית עם חול עטופה במסקינטייפ והוא אמר לו שהוא חייב לגעת כל שלוש שניות בקרקע, כי אחרת הוא יתחשמל. הייתם צריכים לראות את הזאטוט רץ ברחבי המחנה עם שקית, כאשר כל שלוש שניות הוא מתכופף לגעת באדמה..

חחחח יא מרושעים :) ../images/Emo181.gif

שלא תחשבו שזה עובד רק על דלדים השנה ביום שבט אני הלכתי למסחן לבקש מאריך קונסטרוקציות

חחחחחח

אבל אותי הכי מצחיק מבריק חבלים... או שורש חבל זה הכי קורע... אבל מה שהכי קורע זה... שנכון שאמרתי לכם שנכנס לנו למחסן חמשוש חדש? אז הוא נכנס יום רביעי... והוא לא יודע כלום... תארו לכם מחסנאי שעובדים עליו עם מבריק חבלים זה יהיה קורעעעעעע (אני מקווה שהוא לא יכנס לפה...)

Azurnik

New member
שלא נשכח להביא מטען לורדים

זה יותר שימושי מאבקת חשמל ומלחם(אצלנו אומרים מלחם לא דבק!) סנדות

gamba girl

New member
ממש כך!../images/Emo20.gif

אני לא יכולה להסכים אתך פחות... בעיקר בקטע של לעבוד על הדלד´ים... כל אחד יותר פתי מהשני!!!

תחשבי על זה

שהמדריך שלך וכל השכב"ג עובד עלייך ואלו אנשים שאת צריכה לסמוך עליהם ויש להם יותר ידע והבנה אז מלא ילדים מאמינים לזה... אבל זה עדיין מצחיק... מאוד אפילו...

למעלה