הדברים הפתאטיים

Auntie Gizmo

New member
הדברים הפתאטיים

אתם יודעים מה הדבר שהכי מעציב אותי ועם זאת ממש פתאטי? השמות המקוריים שאנשים מעניקים לעצמם בצ`טים. קחו למשל דוגמה: המדהימה, המהממת, הדוגמן וכו`... לפעמים זה מעורר בי גיחוך עד כמה שאנשים רוצים שיידעו עליהם שהם יפים, מדהימים, חמודים וכו` וכו` וכו`. אבל כשחושבים על זה, מי באמת אמר שהם יפים וכל שאר המחמאות שהם מרעיפים על עצמם.הרי בינינו, כל אחד אוהב להפריז או אפילו לעוות לגמרי את התיאור שלו באינטרנט. אני לא מבינה למה אותם אנשים פשוט לא יכולים לבוא עם כינוי קת יותר מקורי או אפילו שלא יהיה מקורי, שיהיה סתם נדוש או אפילו שם פרטי? מה כל כך טוב בכינויים המטומטמים האלה שממילא אינם מהימנים... אז בהודעתי זו, אני פונה לכל ציבור הכינויים הפתאטיים- תעשו טובה לציבור הנורמלי שמסתפק בכינויים רגילים או מקוריים- תעברו גם אתם לכינויים נורמליים. אבל בעצם, כשאני מעבירה מחשבה שנייה על הנושא- אם כולם יהיו אותו דבר, זה לא יהיה מקורי....

י.קטן

New member
נכון!

אני למשל עם בא לאי מישהו בשם החמוד או הדוגמן אף לא עונה.., אבל בכלל להיות בצטים זה כבר משעמם ומסתובים שם אנשים מעצבנים.! יערה.

שני16

New member
כנראה שאת לא מסתובבת במקומות הנכונים...

אני דווקא מאד נהנית מהצ`אט,עם אחלה אנשים.... תלוי באמת על מי את נופלת.... אבל כן,הדפוקים שיש שם זה לא יאמן....

אני רוצה רק להגיד...

שכבר כמה שנים לא נכנסתי לצ`אט... בשנתיים הראשונות שלי באינטרנט הייתי מכור ונשארתי לילות שלמים. עכשיו אני גולש כבר 6 שנים...הכל מוכר לי...

למעלה