הדברים הקטנים של החיים

AshkA_

New member
הדברים הקטנים של החיים

היום רציתי לשוחח איתכם על נושא אחר אחד מהנושאים שכולם כלכך רגילים אליו, עד שאפילו לא חושבים עליו. כן, כן, אני מתכוונת למושב של האסלה. חשבתם לרגע מי המציא את הדבר הגאוני הזה? פשוט סטארטאפ!, אם הוא היה חי בימינו אנו, היו בוודאי מעניקים לו פרס נובל או משהו כזה. בעיקרון, אין דבר יותר פשוט מזה. התפקוד שלו הוא בעיקרון לעזור לנו, הנשים, שלא יכולות להשתין בעמידה. זה נורא מתחשב מצידם. כמובן שלא הכל דופק כמו שעון שוויצרי, ויש הרבה באגים בהמצאה. בשירותים ציבוריים זה כלכך מלולכך לפעמים עד שמעדיפים לעמוד בכל זאת. בנוסף לכך. תחשבו כמה מלחמות יש בבית בהקשר הזה. הבנים, לא זקוקים לזה. זה אפ מפריע להם במלאכת הכיוון (זה מה שאני חושבת, לא חקרתי את זה לעומק ולא ראיתי את זה). לכן הם מרימים את זה. הבנות באות, ומורידות את זה. מלחמת עולם שלישית יכולה לפרוץ בין בני זוג בגלל זה. הבנות יחשבו שהבן שלא מוריד את המכסה הוא בעל חסך בהתחשבות בבני אנוש, והבנים יחשבו שהבנות סתם קרציות ונטפלות אליו על דברים קטנים יש למישהו פיתרון איך לשפר את המכסה? אצלנו בבית זה עוד בסדר, כי יש רק בנות, אז אבא שלי נאלץ לאלתר אבל אצל אחרים. שומעים את הצעקות והצלחות השבורות עד הבית :) אשקה באמת צריכה ללכת לישון עכשיו. חופש נעים וחג נפלא תזהרו מארוחות החג. קרפיונים רעילים

נעל

New member
ריפוד? לא צריך, הא? מילא...

טוב, יש כמה שיפורים שאפשר לעשות בכלל באיזור הזה של הבית. מסתבר שאנשים מסויימים אוהבים מאוד לבלות הרבה זמן באזור הזה של הבית, לכן ראוי שנקדיש מקצת מזמננו לחשוב קצת על עזרה עבורם, הרי אלה עשרת ימי תשובה אשר טוב להרבות בהם במעשים טובים. קודם כל, השם (1). צריך למצוא קוד חדש למקום הזה. 00? WC? שירותים? משתנה? כל אלה לא נשמעים טוב. מתאימים למקומות ציבוריים, אבל לא לאווירה הביתית והנינוחה שבה אנשים אוהבים להרגע. ``מדגרה``? לא, קצת סרקסטי. ומה לגבי ``מיבראה``? או ``מבראה``? מקום של בריאות. מבטל קצת את תחושת אי הנוחיות, אולי? לא יזיק גם למצוא פועל (2) שלא נשמע בוטה מדי או דבילי מדי (``לעשות פופו``? ``לשחרר אדים``? ``להרגע באופן לא מלאכותי``?). יש כמובן עוד מספר שיפורים די בסיסיים. נתחיל מהבריאותי שבהם - מנורת קריאה (3). כמה קשה להביט בעיניהם של אלה אשר לא מסוגלים להתאפק ולהשאיר את העיתון או הספר מחוץ לאותו מקום שבו ``משחררים אדים`` ונכנסים לאפלה השוררת שם במבט מושפל. הנזק בוודאי נורא למי שמבלה שם הרבה זמן, בין אם מתוך בחירה או לא. ישנם גם אלה שמכורים לטלפון עד כדי כך שהם הולכים איתו לשירותים. טלפון מיוחד (4) עם מסנן רעשי רקע לא יזיק, במיוחד לא כמחווה לקורבן הטלפוני. טיפול הכרחי אחרון הוא בריח (5). אולי זה לא מפריע לקורבן הטלפוני, ובד``כ גם לא לשאר דיירי הבית, אבל לאדם עצמו (וזה שמגיע אחריו) זה בוודאי מפריע. המקום ידוע באדים השונים והריחניים המשתחררים בו. הפתרונות הקיימים לא מספיקים. יש צורך במסנן ריחות כמו במטבח, משולב במערכת אוורור עדינה אשר תספק תחושה כשל ריצת עירום בשדה חמציצים, או משהו כזה (ומומלץ אחד שקט במיוחד, שלא יפריע לקריאה). כמה מותרות של נוחיות נותרו, כמו עיצוב מיוחד (6) ואישי (חדר לכל אדם? ואולי טפטים מתחלפים?), אינטרנט (7) ורמקולים (8) (מקום טוב לסאב-וופר?). ולגבי הבעיות עם האסלה - למה לא לשים כפתור פשוט (9) שמעלה את האסלה וניתן ללחוץ עליו עם הרגל? וכאשר המים יורדים האסלה יורדת גם כן. פתרון אחר הוא זיהוי אוטומטי (10) של פרופיל המשתמש לפי רשתית העין. למה הגאון לא חשב על זה... אז זהו, עשר תשובות שאולי יסדרו לנעל את אחד מהמקומות האחרונים, איפשהו בשוליו של אחד מעמודי ספר החיים. חג שמח ושנה טובה ומתוקה, עם הרבה אווירה טובה ומזג אוויר (ורוח) נדיב, נעל ;-)

אם נעל כבר מדברת על המצאות

עם חוש הומור, כדאי שהיא תדע שהיו אנשים עם אותה יצירתיות אבל לא מספיק חוש הומור (אחרת הם היו משאירים את ההמצאה המצחיקה כהודעת פורום): המציאו כפתור קטן ליד האסלה, שברגע שאתה לוחץ עליו איזור חלציך נשטף במיים חמימים ונעימים (עם איזה חומר אנטיבקטריאלי או משהו) , וברגע שמרפים מן הכפתור, איזור חלציך מתייבש במשב רוח חמימה ונעימה. זה מאוד היגייני, הרבה יותר מנייר טואלט, אבל זה פשוט מגוחך. כבר הרבה זמן אני חושבת שנגמר מה להמציא. נגמר רשמית. בגלל זה יש את כל השטויות האלה עכשיו.

תגובה כפולה:

בקשר להודעה של הנעל על המכשיר שהיא מצפה לו כ``כ, אני חושב שזה כבר קיים, אלא אם כן הדודים שלי בארה``ב הזמינו את זה בהזמנה מיוחדת מאיש הגאדג`טים של הטוילט המערבי (סתאם משחק מילים). הדבר פועל בצורה דיי פשוטה. במקור הוא אמור לשאוב אדים כדי שלא יפעילו את הקולט אדים, אבל באותה הזדמנות הוא גם מאוורר את החדר וקולט את האדים הפחות רצויים. הוא לא מתאים במאה אחוזים לשאיפת הנעל, כי הוא עושה רעש. דבר, שהוא לדעתי כן יתרון, משום שהרעש משתיק רעשים אחרים שעלולים לשים במבוכה את מי שמשתמש בבית הכסא (כן ככה קוראים לזה). בעצם זאת יכולה להיות הצעה לא רעה כתוספת לרשימת השמות של הנעל. בקשר להודעה של מנלטראמה, אני מוכרח לציין שלי ולדודים שלי בארה``ב הייתה שיחה מאד עמוקה על זה. אנחנו פשוט איכשהו גלשנו לקטע, ודיברנו על זה. זה היה בשעה מאוחרת בלילה (או מוקדמת בבוקר), ופשוט התפוצצנו בצחוק ממש חוסר התחשבות בהורים שמנסים לישון... אז כל ההילולה הייתה בנושא הדבר הזה, שחכתי איך קוראים לו. איזה שם צרפתי כזה אז אני מתאר לעצמי שזאת המצאה צרפתית, שעוד מיושמת, אגב בבתי מלון בארופה. -מה קורה אם מישהו מתבלבל בין שתי הכיסאות המוזרים האלה? ועושה את צרכיו המוצקים באחד במקום בשני? -לא כ``כ נורא, נכון? ..עד שהוא לוחץ על הכפתור... תארו לעצמכם מה קורה אז? אני לא רוצה לפרט הרבה, חוץ מזה שמשהו שינה את מיקומו מבתוך האסלה, לדביקות בתקרה למעלה... ואז זה עוד לא נגמר, עד שהזה מחפש לו איזה סמרטוט לעשות ניקיון, אחד אחר נכנס ועושה את אותה הטעות, אלא שלפני שהוא קם, משהו מאבד את אחיזתו למעלה... ואם זה לא מספיק- חשבנו על רעיון עוד יותר מהפכני - מה קורה אם למעלה יש מאוורר שמתחיל לפעול אחרי שהשני התיישב באסלה? נראה לי שהסמרטוט עומד לעבוד הרבה יותר קשה עכשיו... בתקוה שהחיים לא יהיו מסריחים בעתיד... פושע.

למזלי בביתי הקט

יש 3 חדרי שרותים. אחד להורים שלי, אחד לי ולאחי ואחד לאחותי. ככה שאף פעם אין ריבים. אני למשל הקמתי סיפריה ושמתי מערכת סטריאו בחדר שרותים (יש גם מקלחת) בשביל להגביר את ההנאה שבהתפנות.

אפשר לשמוע את

THE CALL OF THE KHTULU :) שזה 9 דקות. (גרסת הS&M) כמובן שבמקלחת (לפחות שלי) אפשר לשמוע את A CHANGE OF SEASON שזה 23 דקות.

hasaroot

New member
אצלי

אני מתחלק בשירותים עם עוד שתי בנות אז אין לי כבר כוח להרים את האסלב ואני אף-פעם לא עושה את זה. פיתרון: שיהיה איזה כפתור - ככה זה יהיה הרבה יותר קל וגם לא נצטרך לגעת בכל הג`יפה. וואי :זה סטארט - אפ מטורף חסר למישהו אם הוא גונב לי את זה hasaroot

hasaroot

New member
באמת שלא קראתי את זה לפני

להפתעתי קראתי שגם נעל חשבה על הרעיון עם הכפתור - אני אומר שנקים חברה ונקרא לעצמנו : חרא של כפתור. מותר לכתוב תגובה על הודעה של עצמך מממממממ מענין בעצם לא ממש hasaroot

למעלה