הדברים הקטנים......

מיטללל

New member
הדברים הקטנים......

מה הדבר הכי מושקע/רומנטי שעשיתם לבן/בת זוג שלכם
מה הדבר הכי מושקע/רומנטי שעשו לכם
מה הדבר הכי מושקע/רומנטי שהייתם רוצים שיעשו לכם
זה לא הדבר "הכי הכי" אבל בבוקר קיבלתי מכתב ששי שלח לי! ושתבינו, אנחנו נפגשים בערך כל יום, ועדיין הוא שלח את המכתב בדואר אמיתי! (תנו לי להתלהב, לא קיבלתי מכתב, שהוא לא חשבון, כבר עשור) במכתב, בלי לפרט יותר מדיי, הוא ציין כמה הוא שמח בימים אלו ומה הוא מרגיש. תאמינו לי, שום דבר חומרי היה משמח אותי עכשיו, כמו מכתב כזה.
שתפו גם

ת מ י מ ה

New member
מממ

קודם כל אני ממש שמחה בשבילך ... בשבילי זה רומנטי עצם זה שהוא חשב עליי : לפני כשנה בערך הייתי מוצבת באיזה יישוב והוא היה גר שם ויום אחד שמרתי בש.ג של היישוב והוא שלח 2 שתי בנות להביא לי קרמבו מהבית שלו , (יש לי משהו עם קרמבו..)והוא בכלל היה תקוע באיזה פילבוקס בעזה... עוד משהו זה קצת אינטימי אבל תמיד שהיינו ביחד לבד , אז הוא היה שר לי אני חושבת שזה הכי רומנטי... מה שאני עשיתי בגלל שהוא היה הולך להרבה זמן, אז הייתי מכינה לו בתיק פתקים קטנים בכל מקום.. ויש עוד דברים...

eithancambridge

New member
תתלהבי:)

הדבר הכי רומנטי שעשיתי- ביום הולדת השניה שלה שהיינו ביחד, הגעתי אליה ב3 בבוקר, הערתי אותה (כן, הרבה היו כועסות, אבל היא לא:)) ואמרתי לה שעם הפיג'מה, בלי איפור בלי כלום תבוא איתי. נסענו שעתיים למלון ספא ליד הכנרת. בחדר סידרתי עוד קודםפרחים ונרות. מיותר לציין שיום לפני סידרתי לה מזוודה, בלי שתדע. הדבר הכי רומנטי שעשו לי- אותה בחורה. ביום הולדת שלי הייתי צריך להיות בבסיס. היא התקשרה למ"פ שלי וביקשה לשחרר אותי ולעזור להפתיע אותי. אז בבוקר, לפני שנכנסתי לחדר אוכל הוא עוצר אותי ואומר שאני חייב לצאת הביתה דחוף. היא הייתה מחוץ לבסיס עם סל פיקניק וחיכתה לי. הדבר הכי רומנטי שהייתי רוצה עכשיו, זה לראות אותה פה איתי.

Cobe Anan

New member
אחחח, הדברים הקטנים האלה..

אני לא אתחיל אפילו לפרט, כי א`, אנחנו חיים על הדברים הקטנים האלה, ו-ב`, אם אני אגיד מה דקלה עשתה בשבילי ומה אני עושה בשבילה, זה סתם יוציא אותי רע. מה עוד הייתי מבקש? שום דבר.

מיטללל

New member
מה זה זה!?

אפחד לא עשה אפעם משהו מושקע לבן זוג שהיה לו !? אפעם לא השקיעו בכם ?! אין לכם פנטזיות !? אני דורשת השתתפות בדיון הזה

L y c a n

New member
הממ פנטזיות זה

משהו ספונטני אמור להיות לא? ההפתעה הכי גדולה יוצאת לבת\בן זוג שלך, כשאת\ה בעצמך לא חושב על משהו ופתאום ברגע מחליטים על משהו.. הכי טוב.

8 קילו תותים ו 40 ליטר חלב

קניתי, ושפכתי לאמבטיה עם מים רותחים, על המיים צפו שתי קעריות פלסטיק מלאות בסוכר בשביל לטבול בהן את התותים ובכל חדר האמבטיה היו נרות... כן, זה היה יום ההולדת שלה...אבל ההפתעה הכי גדולה הייתה אחרי שבועיים שגילינו שהיא נכנסה להריון...כניראה היה משהו בחלב הזה...

זכוכיות

New member
../images/Emo23.gif

מה הדבר הכי מושקע/רומנטי שעשיתם לבן/בת זוג שלכם? זו בעיה. אני אדם מאוד לא רומנטי, מסתבר. אני לא נוטה לארגן אירועים\ מפגשים\ מתנות בעלות אופי רומנטי. הדבר היחיד שאני יכולה לחשוב עליו זה שכשהאקס היה עתודאי ועשה פרוייקט צבאי הוא שכח חלק מהפרוייקט ביום שבו הגיעו הבוחנים, ולא בדיוק יכל לצאת הביתה, אז הברזתי מהעבודה, רצתי אליו על הבוקר, הפכתי לו את החדר, לקחתי ע"פ הכוונתו את הפרוייקט ונסעתי ב2 אוטובוסים במשך שעה וחצי רק כדי להביא לו אותו. אבל זה לא רומנטי, זה פשוט היה מאוד מאוד חשוב לו. מה הדבר הכי מושקע/רומנטי שעשו לכם? אני חושבת שסמוקי, הכלבה, היא הדבר הכי יפה שיכלתי לקבל. גם אני מאוד מאוד אוהבת מכתבים, או כל דבר שהוא "הום מייד" כזה, ציור שלי שהאקס צייר, או שיר בחרוזים שהנוכחי חיבר לנו ביום החודש שלנו... :) מה הדבר הכי מושקע/רומנטי שהייתם רוצים שיעשו לכם? בשבת הבאה יש לי יום הולדת. אני יודעת מה שי (אגב, גם לך יש שי? איכות, הא?
) מתכנן להביא לי, ואין ספק שזו מתנת על. אבל זה סוד :)

למעלה