הדברים הקטנים

הדברים הקטנים

שלום לחברי בפורום. בימים האחרונים מאד קשה לי ואפילו לא יכולה כמעט לכתוב בפורום. אני במתח לקראת הדיון החשוב מחר בגורלו של בעלי במקום עבודתו. כואב לי נורא שהעו"ס לא מתקשרת אפילו ליידע אותנו בכך, למרות שבקשתי ממנה שתודיע לי יומיים מראש. זה נודע לי רק מהבוס הישיר שלו שהיא סיפרה לו על זה לפני שבוע!!! לנו , היא לא אמרה דבר, מתעלמת בכלל, אנו לא קיימים בשבילה. אתמול כנראה החליפו לבעלי את מכשיר הטלפון ממכשיר מתוחכם למכשיר פשוט. הוא לא יכול היה להסביר לי מה הבעייה, אני חשבתי שיש בעיית תקשורת. רק הבוקר בשיחה עם הבוס שלו , התברר לי כי הוחלף המכשיר למשהו פשוט יותר , אך אבוי! , הוא לא יכול ללמוד איך להפעיל אותו. אני מקווה שהוא יצליח במשך היום. נכון , אלו הדברים הקטנים , שהם לא נוראים אך כל פעם מדגישים לי שיש פה מחלה, אם חס וחלילה חשבתי שזה לא נורא. שיהיה לכולכם רק טוב, וטוב שאתם כאן בשבילי ובשביל כולנו. טובה

ענתי44

New member
טובה יקרה../images/Emo24.gif

אני יודעת שכל דקה שחולפת היא נצח ושהיית כבר רוצה להיות אחרי.ושקשה נורא, ואת ראשך ממלאות אלפי מחשבות ותסריטים עצובים ואת ליבך ממלאים דאגות של מה יהיה ומה יקרה... אבל את תראי שזה יהיה פחות נורא ממה שאת מתארת לעצמך. ושמעז ייצא מתוק, ותמצאו את הטוב שברע הזה. ואנחנו כאן איתך, מתפללים ומאחלים שתעברו את זה בשלום. ובאשר לעו"ס היא פשוט מגעילה. אל תקחי ללב. היא מביישת את המקצוע שהיא עובדת בו.

zs1957

New member
טובה יקרה בהצלחה מחר בדיון

מחזיקה לכם אצבעות.נקווה שהכל יעבור בשלום ובמינימוםנזק רגשי לבעלך. זהבה שחם

כואבת אתך

היי יקירה! את יודעת שאני מלווה אותך מרחוק אך קרוב , מכל הלב בכל רגע בטוב וברע. מאחלת לך כוחות לעמוד בפני הלא נודע. מחזיקה לך/לכם אצבעות.

למעלה