הדברים מתחילים להתבהר...
אחרי ההודעה הקודמת שלי כאן, דיברנו אתמול. ודי הרבה. כזכור אמרתי שאני לא רוצה להחליט לבד ורוצה ששנינו נהיה שלמים עם זה יחד. הוא עוד בדעה שלו, שהוא ירגיש יותר בטוח בבי"ח. נתתי לו לקרוא את המאמר המאלף "דגים לא רואים את המים". הוא לא התרשם מאוד, אבל נראה שמבין יותר את נקודת המבט שלי. הוא אומר שלקרוא את המאמר מהצד שלו, כשיש לו דעה מסויימת על הנושא יהיה שונה מלקרוא אותו מהצד שני כשהדעה שלי כבר "משוחדת" לכיוון. בכל מקרה הוא טוען (וצודק) שהרבה דברים לא רלוונטיים אלינו בגלל אופי הלידה עם מיילדות גם בבי"ח ללא התערבות. זה רק עניין של סביבה ומרחק. והדבר הכי חשוב שהוא אמר - אני יודע שבסופו של דבר זו החלטה שלך. לא אני יולד וזה לא הגוף שלי. אני רק יכול לנסות להשפיע עלייך לכיוון שלי.
ואם אחליט ללדת בבית, הוא יתמוך בי. אמנם לא בלב שלם עם ההחלטה, אבל תמיכה מלאה בי ובלידה. זה עזר לי המון במחשבות לעתיד ועכשיו הדברים נראים יותר אמיתיים ובעיקר מרגשים. הצעתי לו לקרוא עוד סיפורי לידות בית ולידות בי"ח. הוא לא מרגיש שזה נחוץ לו. מבחינתו הנסיון היחיד שיש לו זו הלידה של מאיה שמבחינתו היתה מצויינת. וגם על זה דיברתי וזה היה חשוב לי שיגיע אליו ונראה לי שזה השפיע גם. הוא עכשיו מבין שהלידה של מאיה יכולה היתה להיות אחרת ובכל מקרה היינו מקבלים את אותה ילדה מקסימה ומדהימה, רק החוויה שלי היתה טובה יותר ושזה משפיע רבות על תחומים שונים... נראה לי שהיתה שיחה טובה. אני יצאתי בהרגשה הרבה יותר טובה מאשר היתה לי קודם. אולי בכ"ז המאמר עשה משהו (היחיד שהוא קרא בינתיים משלל הלינקים ששלחתי לו). מקווה שהוא יקרא עוד... וגם יתרגש כמוני ולא רק ידאג...
אחרי ההודעה הקודמת שלי כאן, דיברנו אתמול. ודי הרבה. כזכור אמרתי שאני לא רוצה להחליט לבד ורוצה ששנינו נהיה שלמים עם זה יחד. הוא עוד בדעה שלו, שהוא ירגיש יותר בטוח בבי"ח. נתתי לו לקרוא את המאמר המאלף "דגים לא רואים את המים". הוא לא התרשם מאוד, אבל נראה שמבין יותר את נקודת המבט שלי. הוא אומר שלקרוא את המאמר מהצד שלו, כשיש לו דעה מסויימת על הנושא יהיה שונה מלקרוא אותו מהצד שני כשהדעה שלי כבר "משוחדת" לכיוון. בכל מקרה הוא טוען (וצודק) שהרבה דברים לא רלוונטיים אלינו בגלל אופי הלידה עם מיילדות גם בבי"ח ללא התערבות. זה רק עניין של סביבה ומרחק. והדבר הכי חשוב שהוא אמר - אני יודע שבסופו של דבר זו החלטה שלך. לא אני יולד וזה לא הגוף שלי. אני רק יכול לנסות להשפיע עלייך לכיוון שלי.