הדברים שאני רוצה כרגע פיצה מאור מסיבה באולטרסאונד ונהג צמוד יש הצעות
ח חוצפאי New member 12/3/04 #2 אה, כן. אם אפשר לאכול את הפיצה תוך כדי נסיעה עם מאור לאולטרסאונד, איט ווּד בי נייס. .
ח חוצפאי New member 12/3/04 #5 אין אבטחה באולטראסונד../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif היתה טונה של אבטחה. תמיד היתה. היה כיף (רק שלא אכלתי פיצה ולא הייתי עם מאור. אבל הייתי באולטראסונד עם כוסיות )
אין אבטחה באולטראסונד../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif היתה טונה של אבטחה. תמיד היתה. היה כיף (רק שלא אכלתי פיצה ולא הייתי עם מאור. אבל הייתי באולטראסונד עם כוסיות )
M MaD-d0g New member 12/3/04 #7 ../images/Emo124.gif קטינים החוצה ../images/Emo70.gif ../images/Emo124.gif עכשיו
ח חוצפאי New member 12/3/04 #9 יש לי דה ז'ה וו../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif בכל מקרה, |הצנזר|מאור הוא החבר החדש שלי|סצנזר|. זהו.
יש לי דה ז'ה וו../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif בכל מקרה, |הצנזר|מאור הוא החבר החדש שלי|סצנזר|. זהו.
S Salem New member 13/3/04 #16 So what's the one conclusion I can bring this number to? When you're good to Mama Mama's good to you!!
So what's the one conclusion I can bring this number to? When you're good to Mama Mama's good to you!!