הדברים שלא נרצה לראות בריו 2016

אמא לה3

New member
הדברים שלא נרצה לראות בריו 2016

אז זהו. הגיע הזמן לסיכומים ולאו דוקא את אלו שמנתחים את מה שהיה..אלה את אלו שאנחנו לא נרצה לראות באולימפיאדה הבאה, מוכנים?
* כל הדברים נלקחו מהשירשורים בפורום :) לא המצאתי כלום...

1. שוברי שיוויון - כי מה? נגמר לכם הכסף להכין עוד מדליית כסף/ארד/זהב? רק אני לא מבינה למה אי אפשר יותר ממתעמלת אחת שזוכה?

2. את בגד הגוף של פרארי בגמר מכשירים - לא כי אני לא אוהבת את פרארי, היא אחלה חמודה ויופי של תרגיל היא עשתה..אבל אמרו חכמים ממני, מה לעזאזל היה הבגד המוזר הזה? לא יפה ולא נאה.

3. פרשנויות של אנשים לא מבינים - צריך להסביר? מי שממש רוצה שיעבור לשירשור המתאים..שם למטה, כן..)

4. את "הבה נגילה" - את רייזמן אני דוקא מקווה לראות על הפודיום גם שם..אבל בבקשה, תעשי טובה לאנושות וליהדות ותחליפי את המוסיקה, מילא שהיא נדושה אבל הפירסום ה"כאילו" יהודי שעשו לך..מאוס. רייזמן אולי יהודייה אבל אין לה שום קשר למדינת ישראל... והלוואי ונפסיק ל"נכס" לנו קשרים קלושים שכאלו.

5. פרצופים מאוכזבים של בנות שכן זכו במדליות - ע"ע מרוני, קומובה, הא-קסין ושות'... אז לא קיבלתן זהב...אז מה. איפה ה"רוח הספורטיבית", מדליה הרי קיבלתן, יאללה, תפרגנו.

6. את מרוני נופלת בקפיצות - זה פשוט לא ייתכן, נכון שזה לא היה ה-אמנאר, אבל בכל זאת, היא הרי הוכתרה האלופה האולימפית בקפיצות עוד לפני שהיא הגיעה ללונדון ובטח אחרי המוקדמות...

7. את המדליות בקורה - כלומר לראות תרגילים ומתעמלות זוכות זה נהדר..הדבר המבאס הוא שאלו שזכו הן אלו שלא נפלו.

עד כאן..עכשיו תורכם. תרגישו חופשי להוסיף...

NBI2

New member
בנות שנופלות ועדין מקבלות מדליה

מרוני בקפיצות

כמעט פונור בקורה

כמה דברים שעליי נמאסו

הקפיצות ה"תנועתיות" אחרי פסים אקרובטיים בקרקע. איזה שטויות זה.
קוקו מקופל. אופנה שהתפתחה לדעתי בארה"ב (מרוני, דאגלס ונראה לי גם רייזמן) והגיעה גם לאירופה. או שיעשו גולגול, או שישאירו קוקו רגיל. או צמה או משהו. אבל קוקו מגולגל זה רק כשמנקים את הבית.
מכשיר הסוס סמוכות של הבנים. אמרנו שלוקחים מהפורום, לא? ראה שרשורים מספר בנושא.

trilliane

Well-known member
מנהל
מסכימה חלקית

1. אין לי בעיה עם זה. יש עוד ענפים שיש בהם שובר שוויון וזה הגיוני. זה לא כמו שני שחיינים שהגיעו לקיר בו"ז.

2. בגד גוף א-סימטרי זה אכן
.

3. אני לא שותפה לעליהום של הפורום על מירי וג'קי.

4. "הנה נגילה" אכן מאוס וכתבתי זאת עוד אחרי המוקדמות; מצד שני, אנחנו לא "מנכסים" כלום, זה הכול ממנה: היא אמרה שהיא בחרה ב"הבה נגילה" כדי לקדם את הצד היהודי ואף הקדישה את המדליה לחללי מינכן (או משה כזה). כמו כן המאמן שלה ישראלי לשעבר.

5. אכן, לדעת להפסיד בכבוד זה חשוב. נמאס מפרצופים חמוצים, בטח ובטח שעל הפודיום!

6. את מקסיוטה (או כל מתעמלת ישראלית אחרת) לא נופלת. אין לי איזו תקווה מיוחדת למתעמלת כזו או אחרת אלא אם היא מישראל. מי שעושה טעות בגמר עושה טעות בגמר ואף מדליה לא מובטחת מראש.

7. ולכן אני מתקנת את הניסוח (רק מבחינתי כמובן): זה לא המדליות בקורה אלא הנפילות בקורה. אין לי בעיה עם חלוקת מדליות לבנות שלא נפלו, בפרט שהן עשו תרגילים יפים והגיעו לגמר בזכות ולא בחסד. אם הטובות בעולם לא הצליחו להישאר על הקורה בגמר זו אחריות שלהן ורק שלהן עם כל הצער שבדבר.

8. כפי שכבר כתבו מעליי: בנות שנופלות בסוס הקפיצות וזוכות במדליה. במכשירים אחרים שבהם יש תרגיל ארוך ומורכב וזה אלמנט אחד, אז מילא; אבל בקפיצות, כשכל האלמנט הוא קפיצה, הנחיתה היא חלק בלתי נפרד מהעניין. זה צורם כשמישהי נופלת אחרי הנחיתה ועדיין זוכה בכסף, ולא משנה עד כמה היא מתעמלת פנטסטית.

אבצע

New member
לא רוצה לראות...

1. את הדומיניקנית (http://en.wikipedia.org/wiki/Yamilet_Peña) מסיימת את התחרות לא על הפודיום. שהפעם תעשה את זה כמו שצריך ותביא זהב (מפרגן למי שהולך על אתגרים ולמדינות מתפתחות). כנראה שהשינוי בחוקה רק יקשה עליה.

2. את שטילוב מסיים לא על הפודיום
(אגב מדינות מתפתחות, בספורט אנחנו מבחינתי ממש עולם שלישי)

3. את מקסיוטה כמו שהייתה בלונדון
מחזיקים לך אצבעות לריו!

4. את מקסיוטה צריכה למכור בגד גוף כדי לממן את האימונים שלה. בושה לספורט הישראלי שככה מתייחסים לספורטאים.
http://www.haaretz.co.il/sport/other/1.1687857 (אגב עולם שלישי...)

אממ זהו בינתיים.

למעלה