הדברת מזיקים בבניין :

ויוי 25

Well-known member
וועד -הבית אצלינו ,הזמין מדביר להדברת כל המזיקים והג'וקים ,המעופפים לבניין שלנו מחלונות חדר -המדרגות , וגם הקירות החיצוניים של הבניין עברו ריסוס ביסודיות,
ואז,, לאחר הריסוס מיהרו כל החרקים שהיו מסביב לבניין להתעופף פנימה למרפסות הדיירים.
אחד מהם ממש ענק בגודלו התעופף והסתתר בפינת המרפסת שלנו, וברגע שנפתחה דלת המרפסת הוא תוך שנייה התעופף פנימה לדירה ונעלם בסערה לכיוון בלתי נגלה, מאז שהסתתר חלפו שבועיים ולא ידענו היכן הוא ,למרות שמספר פעמים במהלך השבועיים הזזנו את כל הרהיטים מצד לצד בעת ניקיון הדירה, אך לא מצאנו את מקום המסתור בו הוא נמצא.
אמש,, לאחר שבועיים ימים, לפתע הוא הופיע והתהלך לו באיטיות בצמוד לדלת הכניסה, אך מכיוון שלא היה בידי כל "נשק" בכדי לטפל בו , מיד הדלקתי את כל האורות אשר סינוורו ובלבלו אותו לגמריי, ותוך כמה שניות הוא זז למרווח הצר שמתחת לדלת -הכניסה ויצא החוצה - הישר לחדר המדרגות המרוסס בחומר הדברה.
הבוקר אני שומעת שביום הריסוס התעופפו 2 כאלה למרפסת השכנים, והם מיד ריססו בתרסיס קיי 300 , ומנעו את כניסתם לדירתם.
הקייץ הישראלי החם מזמין אלינו את החרקים,המעופפים ישר לתוך הבתים ,
והשנה זה קורה יותר מאשר בעבר.
כבר מצפה לחורף הקריר שכבר יגיע.

נערך לאחרונה ב:

תמר שרוני

Active member
לי יש בית קרקע עם גינה ועצי פרי , ובשביל המקקים , ההזבובים וכל שאר הפרזיטים זה ממש גן עדן . פרושו של דבר שאני צריכה פעם בשנה , באביב / קיץ לרסס . עם זאת, ובנוסף אני קונה k3 "תחנת פיתיון" של סנו . בקופסא יש 4 יחידות . אני מפזרת אותם בנקודות איסטרטגיות, כמו מתחת למקרר/ תנור אפיה , מזווה . זה נותן פיניש טוב לריסוס , עושה את העבודה . לא זוכרת מחיר מדויק , משהו כמו 50/60 ש"ח לקופסא ,ואם אינני טועה , ההמלצה להחליף כל 3 חודשים .

מאיה 🐝

New member
זה מבאס שהועד דאג להדביר את חד המדרגות ואז כל הג'וקים בורחים פנימה... אבל זה הגיוני, הם בורחים מחומרי ההדברה כי זה רעל והמקום הבטוח בשבילם זה הבתים בבניין.. זה מה שקרוב ולא מרוסס.
בגלל שהקיץ הישראלי החם והארוך כמו שאמרת מזמין אלינו שלל חרקים לתוך הבית, ובעיקר בשנים האחרונות שיש מלא בנייה (של הרכבת הקלה) ושיפוצים בכל רחבי הארץ אז יותר חרקים יוצאים מהחורים שלהם, אז בגלל זה מומלץ כמו שתמר אמרה ששתה אצלה, לעשות פעם בשנה או שנתיים, הדברה בבית.
ככה הדברה עם אחריות יכול להחזיק לכל השנה ולהרחיק כל מיני ג'וקים ואיכסה מהבית. ומה שכבר נמצא בית ימות ולא יתרבה.

למעלה