הדברת מזיקים

• פותח הנושא drix
  • פורסם בתאריך

drix

New member
הדברת מזיקים

שלום רב אני גר במושב במרכז הארץ בדירת קרקע בתקופת הקיץ המקום שורץ בזבובים ויתושים וכל לילה אני צריך לריב איתם שעה עד שאני נכנע ונרדם ואז הם חוגגים עליי ועל אישתי רציתי לדעת מה ניתן לעשות כדי לישון בשקט בלילה והאם ניתן לעשות זאת לבד כמו כן יש לנו חצר גדולה וכמובן שהם נמצאים גם שם ויש לנו בעייה גדולה לשבת בחצר מה עושים הצילו בתודה מראש שמוליק

הדברת מזיקים

מנסיון אישי גם מהבית וגם מטיולי שטח יש לפידים שרוכשים בכל חנות חומרי בנין או קנה ובנה וכאלה.עוזר מאוד לגרש את הזבובים.

drix

New member
תגובה

כל יום לקנות לפידים?? ומה אני צריך לעשות בתוך הבית להדליק לפיד??

לפידים.

לא כל יום צריך לקנות לפידים. צריך רק להוסיף שמן מיוחד. יש גם מבחר של דוחה יתושים של סנו לתוך הבית

drix

New member
תגובה

לא ניתן לבצע הדברה בריסוס או משהו דומה אחת לתקופה ארוכה בפנים ובחוץ ???

לפידים.

לא כל יום צריך לקנות לפידים. צריך רק להוסיף שמן מיוחד. יש גם מבחר של דוחה יתושים של סנו לתוך הבית

אני אמנם לא מקצוענית גדולה בעניין

אבל למה שלא תפנה לרשויות לשם הדברה בחוץ? אולי יש בקרבת הבית שלכם מקור מים עומדים - מה שלא רק מטריד, אלא גם יכול להיות סכנה בריאותית של ממש. וחוץ מזה, יש "יתושן" שזה משחה שקונים בכל בית מרקחת, ואני משתמשת בה גם לילדים ותינוקות (מורחים מעט על הפיג´מה או על הכרית) (הגדולים יכולים למרוח כמובן ישר על הגוף), יש גם טבליות סנו. ואגב, מה עם רשתות על החלונות??? זה דבר ראשון!

סוף-סוף תגובה לעיניין! אשה חושבת!

לפני כל הגנה עצמית, ולחפש את מקור הבעייה, לפני ש
! גברים נכבדים, לחשוב פרקטי, פשוט! מודה לך מיה אווה

למעלה