הדבר האמיתי....

• פותח הנושא 1980
  • פורסם בתאריך

1980

New member
הדבר האמיתי....

בואו לקהיל צבא וואלה IOL הקהילה הגדולה והטובה ביותר באינטרנט עוד מעט בעיצוב חדש ונוח ביותר! army.iol.co.il

מזלט

New member
תגובה

אפילו שבד``כ אני מתעלם ולפעמים אני תוקף כל מיני אנשים שמנסים לפרסם ולעשות כסף על הגב של הפורום הזה, בחרתי לבדוק את הפורום ההוא, וגיליתי, לשימחתי שאני תמיד צודק. אפשר להגדיר אותו במשפט אחד: פורום עלוב ומשעמם, חסר פוטנציאל ובעל חזות של פועל פלשתינאי מרמאללה.

1980

New member
עובדה שהגבת....

סתכל אני לא בא להתוקח איתך אפילו כי את הקאונטר של הקהילה אני רואה ואם נכנסים לשם 2000 איש בחודש אז..... אין נושא שלא תמצא שם! אין מישהו שלא ביקר שם! זה המקום גם היחיד שנמצא בקשר עם גורמי צבא באמת! אז אם לא מצאת שם תשובות כנראה שלא חפשת טוב מספיק! אולי אתה מחפש פורום של דיבורי בלה בלה ושטויות שפה תוכל למצא הרבה שם זה פורום שרק נועד לעזור למלש``בים וחיילים ומילואיניקים בלי כל המיסביב.

balcony

New member
אני מכירה את הפורום הזה עוד

מלפני שהכרתי את פורום תפוז- ואין ספק שהם לא ברי השוואה. הממשק בתפוז נוח יותר, האנשים נחמדים יותר- והתשובות רחבות יותר.

ysofer

New member
אני מכיר את הפורום הזה

הוא היה פעם פורום פצצה אבל הוא הדרדר, הדרדר מאוד עכשיו הוא סתם משעמם, אף אחד לא כותב כלום הדבר היחיד שטוב שם זה המנהל של הפורום אבל עדיין אפטר פי עשר יותר טוב

למעלה