הדבר הבא מבית IRIVER

gt-master

New member
הדבר הבא מבית IRIVER

הם לא מפסיקים להמציא מכשירים חדשים

weird dust

New member
חשפו 3 נגנים חדשים

אחד הוא זה שאתה הראתה ועוד אחד שאני יראה (ועוד אחד שאין לי מושג מהו): הנגן הראשון - U10: עיקר תכונותיו: ניגון וידאו. זיכרון של 512MB ו1GB. בטריה פנימית ליטיום פולימר. תומך בקבצים מסוג: MPEG4, Macromedia Flash Lite 1.1, TXT, JPEG. קיבצי מוזיקה: MP3, WMA, ASF, OGG. מסך2.2" 265K Color QVGA TFT-LCD. שיטת ניווט חדשה של IRIVER תיושם כאן. כמו כל הגירסאות הוא יתמוך בפיצ'רים כגון: FM רדיו, הקלטת קול, אלבום תמונות, צפיה בטקסט, המרת קבצים ישירה (עם עריסה), שלט וגם משחקים.

weird dust

New member
נגן T20 - "מצויין לאנשי עסקים"

עיקר תכונותיו: עיצוב חדשני. זמין בנפחים 512MB ו-1GB. 15 שעות נגינה עם בטריה פנימית ליטיום-פולימר. תמיכה בקבצי קול מסוג: (MP3, WMA, ASF, OGG (Up to Q10 3 שורות על מסך LCD ואפשרות לאור רחורי. USB 2.0 אפשרות לשעון מעורר או תזכורות. תומך בפונקציות כגון: הקלטת קול, רדיו FM, המרה ישירה, תומך בתוכנת iRiver Plus.

weird dust

New member
T30 - הוא קצת משולש לא?

עיקר תכונותיו: עיצוב קמפוס דינאמי (מע המציא את זה?) ניתן להשיג במספר נפחים: 256MB, 512MB ו1GB 20 שעות נגינה עם בטריה AAA. תומך: (Supports MP3, WMA, ASF, OGG (Up to Q10 4 שורות על מסך LCD ואפשרות לאור אחורי. הקלטה איכותית ע"י מיקרו מערכת הקלטה פנימית. חיבור קל להמרת קבצים ישירה , USB 2.0 וכמובן: FM רדיו, שעון מעורר ותמיכה ב- iRiver Plus אלו הם שלושת הנגנים החדשים, קצת מוזר שהם מייצרים כל כך הרבה נגני פלאש.

יאיר B

New member
ל-SAFA יש נגן בעיצוב קצת דומה

יש טענה (קראתי איפושהו) שנגני פלאש הם העתיד (כמובן שכשיגדילו את קיבולת הפלאש ויורידו מחירים). אולי הם רוצים כבר עכשיו למצב את עצמם בתחום נגני הפלאש ולהבדיל את עצמם מחברות שידועות בעיקר בנגני הHD שלהם (מי אמר IPOD...). סתם ניחוש.

gt-master

New member
המסך ב U10 הוא 2.2 אינטש

ויש מסביב אלמנט של מגע,זאת המכשיר נקי מכפתורים כמעט בשונה מה SAFA מה גם שהSAFA שאתה מתכוון דומה לסדרה 900 של איריבר.

weird dust

New member
אני תמיד אומר שזה העתיד ../images/Emo6.gif

אני תמיד אומר שהפלאש הוא העתיד, למה? בגלל שהפלאש הוא עמיד יותר, קל יותר ובנוי נכון יותר כיום. בכל מקרה, כן זה יכול להיות אבל הם הוציאו נגנים בגדלים נמוכים מידי, איפה ה2 ג'יגה ומעלה? ידוע שיש כאלו דברים בדיסק און קיי. ואם זה לא ברור, אז אני תירגמתי את זה מהקישור של מי שכתב את ההודעה הראשית.

naftaliz

New member
פלאש הוא העתיד.

בארה"ב מתחילים לרכוש יותר נגני פלאש מנגני דיסק, ועם ירידת המחירים שתגיע בהדרגה, הדיסקים ייעלמו. זה ייקח עוד לפחות שנתיים, אבל באבות טיפוס של מחשבים ניידים חדשים, כבר הציגו דיסקים של 128GB של פלאש.

למעלה