הדבר-הבא - פורום קפטנים

הדבר-הבא - פורום קפטנים

כל מי שהוא קפטין יודע שוא כזה. יש לקבוע יום מפגש ראשון, לאלתר. אני מזמין אתכם לפרסם את הימים הנוחים לכם, או את הימים בהם לא תוכלו להיפגש. ניתן גם לשלוח לי לדוא"ל, אם כי אני לא רואה טעם לביישנות
אני לא יכול בימי שלישי - ימי המפגש של ´האחווה´. כל השאר - כשר.

*חושבת*

באופן כללי אני יכולה כמעט כל יום. אין לי ימים קבועים שאני לא יכולה.

5נדב

New member
זה מאוד תלוי...

כללית, כל יום. אבל ספציפית כל שבוע יש לי ימים מסויימים תפוסים. אתה רוצה השבוע? שבוע הבא? איפה(ת"א?)? איזה שעות? - כל אלו ישפיעו על כמה שאני פנוי...

vergan

New member
כל יום מ14:00 עד 21:00

אני יכול חוץ מוצ"ש בגלל אוטובוסים

בעייה

ללהקה שלי יש הופעה ב 18 לחודש, עד אז, אחיים שלי גהנום ואין לי טיפת זמן.

דחוף!

ראה, יש המון נושאים שעוצרים את ההתקדמות במשחק, שהם תכנים לפורום קפטנים. נוכל להיפגש בלעדיך, אך זה יהיה חבל.

שמע...

אתה לא יודע איזה לחץ זה.. יש לי 3 בגרויות בשבועיים הקרובים, והופעה שצריך להתכונן אליה המון. היום היחיד שיש לי סיכוי להפגש בו זה יום שישי הזה ברכבת. אם לא, סביר למדי שתצטרכו להפגש בלעדי או אם נציג שאשלח

5נדב

New member
נציג אלק ../images/Emo6.gif

אז ככה אתה קורא לי בימנו?

5נדב

New member
ברור ../images/Emo6.gif

אתה חושב שאיכפת לי ממך? אני אייצג אינטרסים שלי, לא שלך. אולי נקבע בלעדיך חוק באיזור שכל הקוסמים חייבם ללבוש תחתונים על הראש...

כמה שזה אירוני....

יהיה לי את EVILME שאני יוכל לסמוך עליו שלא תוכל לקבועה חוקים רעים לגבי קוסמים

אין אותו יש אמא...

שלום. אולי רובכם חברי הקפטנים הם אנשים מרכז והניידות בתוח האזור שלכם היא פשוטה יחסית, אבל אני ממוקם בצפון הארץ ובשבילי להגיע למרכז בימי חול זה בעייתי מאד... ולכן הימים שנשארים לי הם שישי ושבת ביום שבת הקרוב הייתי יכול להגיע אבל נפלה עליי מתכונת בספרות ביום ראשון דבר שיוצר בעיה.. המודם שלי החליט לשבוק חיים בימים הקרובים כחה שהרבה גישה לפה לא תיהיה לי לצערי. אם זכרוני אינו מתעני אין לי משהו מאיים ביום ראשון הבא משמע ביום שבת הבא אני אוכל להגיע.. סליחה על ההגבלות אבל חוץ מהחיים זה עוד משהו שמשלמים אם גרים ליד עפולה
צחי. המרוחק.

למעלה