הדבר הטוב הבא!

loca

New member
הדבר הטוב הבא!

אנשים!! צוות השברולט יותר מסתם גאה להציג: הפקה ענקית ומטורפפפת יומולדת 5 שנים למועדון ה"שברולט" 03/01/2003 בשעה 22:00 מסיבה מטורפת!!!! 6 תקליטנים!!!! 2 הופעות!!! וידאוקליפים על מסכי ענק!! *והמווווווווווווון הפתעות: סינגלים יחולקו במהלך הערב מתנת הליקון יהיה עוגות לרעבים! שקיות הפתעה לחוגגים ושוקולדים חופשי חופשי כל הערב......... *ברחבה המרכזית: DJ YOSS מארח את: Alternative rock,grung,metal,80´s,70´s DJ יניב אוחנה (מתקלט בלילנבלום 25,אלגרו,סטודיו 49,תיקלט בוירוס)- אחד התקליטנים המובילים כיום, יתקלט סט מאוד מיוחד לכבוד היומולדת. hip-hop,mtv,soft rock DJ´S Yoz (מהאמנזיה) - יביאו אותה בפאנק מטאל ופאנק רוק משובח! Funk metal,Punk rock DJ Danny Mayo (מההובי) - תקליטן תותח ומוביל. יתקלט סט של ישראלי מטורף ועוד... מתקלט בהובי פאב. בלאגן ישראלי,house,trance *ברחבה השנייה: DJ Off rap,israeli hip-hop,raggea,r&b DJ Side chillout,shanti,classic rock *תהיה רחבת פלייסטיישן ענקית :) (!!!) *ולקינוח: הופעות חגיגיות: squeezophobia - להקת מטאל מדהימה!!! כרום - רוק ישראלי משובח! בקיצור.....הפקה ענקית ומדהימה! כניסה - עד 24:00 30 ש"ח, מ 24:01 40 ש"ח. לפרטים: 054505289 מורן, chevrolet icq 171755059 מועדון ה"שברולט"-רח´ המנור 9 א.ת חולון.

Adrienne

New member
רק בגלל שכל החברים שלי הולכים לשם

ואולי גם אני אלך לשם... ובגלל שזה אחלה מועדון אני משאיר את זה פה

Drorrrrrr

New member
איתמר קורע את העיר ../images/Emo13.gif ../images/Emo60.gif

למעלה