הדבר הטוב של היום 11.3.12 יאללה שתפו...
N NEO83 New member 11/3/12 #2 עברתי את הראיון הראשון יאי וכמובן זומנתי לראיון שני, וזומנתי לעוד מקום עבודה לראיון.. יש גם רע כמובן, אני שוב מתחיל לסגת אחורה למצב של יום חמישי
עברתי את הראיון הראשון יאי וכמובן זומנתי לראיון שני, וזומנתי לעוד מקום עבודה לראיון.. יש גם רע כמובן, אני שוב מתחיל לסגת אחורה למצב של יום חמישי
א ארז לפעמים New member 11/3/12 #3 Yeah! הדרך לעבודה הייתה ללא פקקים כמעט, ניצלתי ממיני תאונת שרשרת (שלושת הרכבים שאחריי התנגשו, גם השניים שלפניי), בזכות בריחה מהירה לשוליים, וגם המון סיפורים משעשעים מהסופ"ש בעבודה אחרי פורים
Yeah! הדרך לעבודה הייתה ללא פקקים כמעט, ניצלתי ממיני תאונת שרשרת (שלושת הרכבים שאחריי התנגשו, גם השניים שלפניי), בזכות בריחה מהירה לשוליים, וגם המון סיפורים משעשעים מהסופ"ש בעבודה אחרי פורים
E Eden Bon New member 11/3/12 #14 ובכל זאת? חייבת להיות משהו קטנטן ישנת טוב, הקפה של הבוקר היה ממש מוצלח, היום עבר מהר, היה יום חם, טלפון מחברה.. משהו?
ובכל זאת? חייבת להיות משהו קטנטן ישנת טוב, הקפה של הבוקר היה ממש מוצלח, היום עבר מהר, היה יום חם, טלפון מחברה.. משהו?
פ פרה של שוקולד New member 11/3/12 #19 קפה עם קצפת וקינמון לפעמים אבא מביא מהמחלבה שחבר שלו עובד בה, גלון של איזה 2 וחצי ליטרים של שמנת. אז בשבת עשיתי עוגת ביסקוויטים שמנת, רביולי(ביתי לגמריי!) עם שמנת פטריות. ונשאר שמנת, אז הקצפתי ועשיתי נס קפה עם שמנת בהחלט הדבר הטוב של היום.
קפה עם קצפת וקינמון לפעמים אבא מביא מהמחלבה שחבר שלו עובד בה, גלון של איזה 2 וחצי ליטרים של שמנת. אז בשבת עשיתי עוגת ביסקוויטים שמנת, רביולי(ביתי לגמריי!) עם שמנת פטריות. ונשאר שמנת, אז הקצפתי ועשיתי נס קפה עם שמנת בהחלט הדבר הטוב של היום.
I irreplacable New member 11/3/12 #7 אממממ... אין לי! היום באמת אין לי.. שמעתי הרבה את ביונסה (המהממת ).. נחשב?
R Redemption Of Love New member 11/3/12 #16 אני יודעת! יש לי חברה שכבר נשבענו זו לזו שאם היא תגיע לארץ, שתינו מנענעות בשורה הראשונה... תצטרפי אלינו! (השבועה תקפה גם לגבי בון ג'ובי, ואז יש להביא חזייה מיותרת... )
אני יודעת! יש לי חברה שכבר נשבענו זו לזו שאם היא תגיע לארץ, שתינו מנענעות בשורה הראשונה... תצטרפי אלינו! (השבועה תקפה גם לגבי בון ג'ובי, ואז יש להביא חזייה מיותרת... )