הדבר הטוב של השבוע

הדבר הטוב של השבוע ../images/Emo20.gif

כבכל סופ"ש, כמיטב המסורת שלנו (שקצת צולעת לאחרונה...) זה הזמן והמקום לשתף אותנו בכל הדברים הטובים שקרו לכם השבוע והיוו נקודות של אור
אהיה הראשונה:
ביום ראשון, שושן פורים, באופן ספונטאני יצאנו לטיול. בשיא החום צעדנו עם הילדים מסלול אמיתי של שעה ורבע בין סלעים ירידה למפל. אין לתאר את האושר בשכשוך בברכה של המפל. אושר עולמי....
וזה הרבה אושרים קטנים: עצם הטיול המשפחתי, עצם הכושר הטיילני שהילדים גילו, עצם היופי המטמם של הארץ הזו ועוד ועוד.... <משום מה אני לא מצליחה להעלות תמונה>
אני מגלה כל פעם מחדש שלשיאי האושר שהילדים יכולים להביא אותך אין גבול.... הצחוק שלהם, התיחכום שלהם, הפנינים שלהם, האהבה שלהם, ההתנסחויות המרשימות שלהם...
התקדמויות עם העבודות לסיום התואר, אומנם לא כ"כ בזכותי, אבל גם זה אושר... והתגלית שכנראה אסיים בהצטיינות את התואר (עושה רושם שהממוצע ברף הנכון)
המפגש המשפחתי המורחב אתמול, באזכרה של סבי היקר ז"ל. יש בני משפחה שאני פוגשת כמעט רק במפגש השנתי הזה. ותמיד כ"כ נעים וכיף. מרגש במיוחד לגלות שילדיי שכלל לא הכירו את סבא כמובן, גדלים לסיפורים עליו ולנוכחות הסימלית שלו בחייהם. והאושר והגאווה שזכיתי להיות נכדתו חזקים מתמיד. טוב נדמה לי שהשתפכתי די והותר...

בבין הזמנים אתה חייב להביא את

הילדים לפה. זה גן עדן אמיתי! אני באמת מזמינה אתכם מכל הלב! ואני קונה רק מהדרין אז אתה יכול להיות רגוע /tapuzforum/images/emo13.gif

תודה על ההזמנה

האמת היא שבדיוק אתמול בלילה רעייתי ואני שוחחנו על בין הזמנים לארגן משהו..

הדברים הטבים של השבוע../images/Emo140.gif

חגיגות פורים ומשלוחי מנות לכל הקרובים והחברים
שבוע שבו היינו בחתונה של בת דודה וחתונה של חברה
ושבוע שבו אמונה התקדמה יפה מבחינה פיזית: כשאני מעמידה אותה ל6 היא מצליחה להשאר כך 5 דק', למדה להתיישב, וגם מחזיקה את עצמה יפה ב"עמידת ברכיים" אני מקוה שעד שנגיע להתפתחות הילד (תור אחרי פסח) אמונה כבר תדביק את הפער. שבוע טוב לכל עמ"י

למעלה