הדבר היחידי שעומד ביני לבין התאבדות

Saint Angelo

New member
הדבר היחידי שעומד ביני לבין התאבדות

הוא האמצעי. הייתי מדוכא יותר בחיי, אבל בחיי לא היה לי כזה רצון להתאבדות. קשה לי להסביר למה. אני לא בטוח. אתם לא הייתם מבינים ממילא גם אם הייתי מנסה להסביר לכם. אף אחד לא יכול להבין. האנשים היחידים שיכולים להבין מתעלמים, לא כי הם רוצים אלא פשוט כי לא נוח להם לעשות משהו בנושא. אני לא יכול ללכת לפסיכולוג כי זה הכל סיפור ארוך מאד, וזה הכל שילוב עצום של מליון וחצי גורמים ומשתנים, ולא הייתי יודע מאיפה להתחיל, וגם אם הייתי, בחיים לא הייתי מצליח לגרום לו להבין מה עובר עלי, או מה גורם לדברים האלה, או מה אני מרגיש או הרגשתי בכל רגע, כי גם לי אין מושג!!! נכון, זה לא בעיה לתלות את עצמך, לצאת עם האוטו ולסוע מאיזה צוק, לקחת סכין מטבח ולתקוע אותו לעצמך בלב, לחתוך לעצמך את הוורידים, וכו´. אבל משום מה משהו מונע אותי מזה. משום מה אני רק חושב על מוות בכדורים. לקיחת כדורי הרדמה, והרבה. כמה שיותר. הבעיה שלי היא שאני רק בן 17, ואין לי גישה לכדורים כאלה. אין עם מי לדבר. אף אחד לא מבין. גם מי שמתעניין - לא מבין. לא יכול להבין. לא רוצה להבין. זה לא משנה. מה שמשנה זה שאין אף אחד בעולם שיכול להבין אותי. אף אחד. אפילו לא אני. זה פשוט הכל יותר מדי בשבילי מכדי להבין. יותר מדי מכדי לעכל. כל החיים שלי, כל מה שעבר עלי שלכל בן אדם אחר היה נראה כמו סתם צרות של גיל הטיפשעשרה, אז שילכו לעזעזל כולם! זה פשוט עצום מדי בשביל המוח הקטן והמצומק שלי להבין, לקלוט, לעכל, להבין.... יותר מדי.

*mishel

New member
התאבדות

סיינט אנג´לו: הבנה זה לא מה שאתה צריך, מה שאתה צריך, זה מישהו שיקשיב. מישהו שיקשיב לך ויגיד לך שיהיה בסדר, שהחיים ממשיכים. להתאבד זה לא תפרון, ואני אגיד לך גם למה. אצטט לך ציטוט של אתגר קרת "תראה איזה תפיסת תחת. כאילו שאנחנו אלוהים או משהו שאנחנו קובעים לכדור הארץ יום. הוא הרי היה כאן הרבה לפנניו ויישאר כאן הרבה אחרינו. בעצם, הוא זה שהיה צריך לקבוע לנו יום- יום האנשים או משהו. זה גם מה שאנחנו בשבילו. יום. כמו שפעם חגגו כאן את יום הדינוזאורים ואחר כך נשבר לו. ככה עכשיו אנחנו ומחר זה כבר בטח יהיה יום של מישהו אחר." אז לא תשפיע בחיים? למי אכפת? לאנשים אחרים שאתה אומר לעצמך כל יום שאתה לא שם עליהם ***? אותם אנשים שייעלמו מן העולם הזה עוד לא הרבה זמן...? תחשוב על זה ותהרהר, כי החיים שווים לחיות אותם בשביל האושר הפנימי של עצמך, ואם תגיד לעצמך שאתה מאושר- אז תהיה מאושר.... העולם מלא אהבה כל מה שאתה צריך לעשות זה לנצל את הנתח השווה שלך באהבה הזאת, לחיות את החיים... אתה בן 17, אתה לא יכול להגיד שהחיים חרא על סמך 17 שנות קיומך... תחשוב על זה.... תמנה לפחות 3 אנשים בעולם הזה שאוהבים אותך אהבת אמת, ואם יש לך רק אחד או שניים, צא וחפש אחר האהבות האחרות... זה לא חייב להיות כלפיי בני אדם... תמצא תשוקה, משהו שאתה רוצה.... החיים יפים בשביל נער/ה בגיל טיפש עשרה, תנצל אותם. בזמן הזה יש את העליות הכי גדולות והירידות הכי גדולות.. תזכור שיש אנשים במצב יותר גרוע.... האהבה תנצח, גם אם לא עכשיו באהבה, מישל

Saint Angelo

New member
עזבי שניה את החיים...

איך אני ארדם הלילה? יש לי בראש מחשבות שלא רוצות לצאת. מחשבות שמפריעות לי, מחשבות שמדכאות אותי, מחשבות שרק עושות לי רע יותר ויותר כל רגע שעובר. הכל נראה מיותר. הכל נראה חסר תועלת. האנשים שחשבתי שאני יכול לסמוך עליהם שיקשיבו, את יודעת מה? צודקת. לא שיבינו. ישקשיבו וינחמו אותי, אי אפשר לסמוך עליהם. אני לא יכול לסמוך על עצמי. זה לא שהם לא מנסים, אבל פשוט נשבר להם. לאחת מהן פשוט כבר אין כח, התשתי אותה, מסכנה, מה עשיתי לה. היא בעצמה לא הכי אופטימית, והתשתי אותה פשוט. היא כבר לא מסוגלת נפשית לנחם אותי. אחד אחר, החבר הכי טוב שלי שהיה מוכן תמיד להיות שם בשבילי, הלך לאיבוד בין עצמו, אלכוהול, בחורות, סמים ושעות שינה מוזרות יותר מסקס בין עטלף וסוס (ואל תשאלי אותי מאיפה הדימוי הזה הגיע, הוא פשוט הגיע~!). אחת אחרת היא קצת... איך להגיד את זה... קשה לה להפתח. היא מאד נחמדה, ומאד רוצה לעזור, כולם רק רוצים לעזור, אבל קשה לה. היא מאד... עדינה ושברירית. אני מפחד עליה. אני אוהב אותה יותר מדי בשביל לזרוק עליה את הצרות שלי. וכל השאר אוהבים אותי מספיק בשביל לעשות משהו בנידון, אבל לא מודעים מספיק לעצמם מבחינה רגשית בשביל לדעת שהם צריכים לעשות את זה. אין כרגע אף אחד שינחם אותי, שיחזיק אותי, שפשוט יחבק אותי ויגיד לי יהיה בסדר. אין אף אחד בעולם עכשיו שבאמת יראה לי שהוא אוהב אותי, לא משנה כמה באמת אוהבים אותי. את צודקת. זה לא שאף אחד לא מבין. הם לא חייבים להבין. אני תמיד אומר שחבר אמיתי לא מנסה להבין מה לא בסדר, אלא עוזר ותומך גם בלי לדעת. ואין לי כזה חבר כרגע.

liran b

New member
תראה

קראתי את השורות האחרונות של המכתב השני שלך.. ונראה לי שאנחנו פה בפורום נוכל לעזור לך .. אתה רק תצטרך להגיד לנו מה מעיק עליך. כי אם אני לא טועה הפורום הזה אמור לעזור לבני טיפש עשרה כמונו.

*mishel

New member
אני נורא רוצה לדבר איתך

רוצה עכשיו להיכנס לצ´ט ולדבר? חדר מישל בתפוז

blackwolf

New member
בוא נראה...

האייסי שלי הוא 94430297 האי מייל שלי כתוב למעלה. אני אמנם לא מכירה אותך. ואני לא יכולה לחבק אותך, אבל אני יכולה להקשיב ( בדרך הכי טובה שאני יכולה להציע לך ). ואני לא סתם אומרת את זה, אני גם מתכוונת לזה.

סאיינט...

תראה.. אני לא גדולה ממך בהרבה.. אני בת 18+, ואתה יודע מה? גם עלייי עברו הרבה דברים , במיוחד בשבועיים האחרונים... כשהייתי בת 16 בערך.. או קצת יותר לא זוכרת ממש... אני גם ניסתי להתאבד.. השתמשתי בסכין פנית.. חתכתי את הורידים.. ירד מעט דם... אבל כנראה שלא מספיק.. ואני שמחה..כנראה שפחדתי לעשות את זה... אתה יודע על מה חשבתי באותם הרגעים? חשבתי על ההורים שלי ועל אחי.. חשבתי מה יקרה להם אם אני אמות, מה הם יעשו, איך הכל יראה כשאני לא חלק מהנוף.. ולא אהבתי את המראות האלה..והמסקנה שהגעתי אלייה.. היתה שאף אחד ושום דבר לא שווה שאני אפסיק לחיות בגללו אלוהים נתן ורק אלוהים יקח! ואז.. הזמן עשה את שלו.. והצלחתי לצאת מזה.. הכל הסתדר לי כמו שרציתי.. היו לי את החיים המושלמים בלי צרות עם ההורים עם החברים/ות הכל פשוט מושלם.. עד שגילתי שאני בהריון.. הריון שלא יכול להימשך... כלומר.. אני צריכה להרוג את התינוק שלי.... היצור הקטן והיפה שעתיד לצאת ממני.. זאת היתה ההחלטה הכי קשה שעשיתי בחיי! החלטתי לוותר עליו.. אני בת 18 סה"כ אני לא יכולה לגדל ילד.. כמה אמא יכולה לעזור..? אני צריכה להתבסס קודם במשך שבועיים הייתי על הפנים לא אכלתי כלום והייתי מקיאה כל הזמן חיוורת יותר מהדף הזה.. הייתי בחודש החמישי להריוני <משמע- חודש וחצי> לא סיפרנו לאף אחד! <אני ואבי הילד> גם לא לאמא שלי שהיא יודעת עליי הכל! רציתי לעשות את זה לבד.. לבסוף הייתי חייבת לספר לה... נסענו לביה"ח.. שתיתי כדורים.. כדורים שהרגו לי את הילד... אין לך מושג כמה אני מצטערת על זה.. אבל מצד שני.. לא הייתי מסוגלת לטפל בילד... אז כביכול הרגתי את הילד שלי... ואז... בשבוע שעבר יום חמישי בבוקר אני מקבלת שיחת טלפון מידיד שלי והוא מוסר לי שידיד טוב שלנו נהרג בתאונת דרכים.. שתבין הנער שנהרג היה בן 18 וחודש גדלתי איתו 12 שנה הוא היה אחד הידידים הכי טובים שלי.. הוא נהרג בתאונת דרכים.. ואתה יודע מה? בחיים אני לא אשכח איך הכניסו אותו לבור עטוף בסדין לבן, הניחו עליו לבנים מלט ואח"כ אדמה עם אבנים! אני לא אשכח את הצעקות ואת המראה של אמא שלו ואחותו החברים המשפחה למראה הקבר הטרי... אז בשבועיים איבדתי 2 אנשים... אני לא מאחלת את תחושת האובדן הזאת לאף אחד! אנחנו אמורים לקבור את ההורים שלנו ולא הייפך!!!! אנחנו הם אלה שצריכים לקרוא קדיש ולא ההיפך!!! אני לא יודעת מה להגיד עוד... אבל באמת אם אני יכולה לעזור במשהו רק תגיד.. אני מקווה שתפקח את עייניך במהרה.. ולא תעשה שטויות.. עם המון אהבה..

MetalBoy

New member
אני חושב שאני מבין אותך..

גם אני הייתי בדכאון כמעט כל החיים שלי... ואתה אחראי להרגשה שלך.. אתה יכול לתת לדברים שמפריעים לך להכניע אותך או לא לתת להם לפגוע בך .. ה"דברים הקטנים של גיל ההתבגרות" מאד משפיעים על אנשים מסוימים במידה הרבה יותר מהרגיל.. כדי שאנשים יתעניינו אתה צריך לשתף .. אם תהיה כן ואמיתי עם אנשים תרכוש חברים! נכון אתה בן 17 אבל עדיין לא מאוחר מדי לקחת את החיים בידיים... התאבדות זה לא הפתרון כי כל הבעיות שיש עכשיו ישארו אתך לנצח! מטאל

אלתית14

New member
אני מבינה אותך. גם לי זה קרה.

ההרגשה שאתה רוצה למות אבל מפחד למות בדרך כואבת כמו לחתוך את הורידים ותלקוע סכין בלב... אבל אל תחשוב על זה!! תראה איזה דברים טובים יהיו לך בחיים: חברה, צבא (זה חוויה), חתונה, ילדים, אהבה אמיתית, טיולים לחול ועוד כל מיני דברים שלא שוים שתתאבד!! לא שוים שתחשוב על התאבדות!! מקווה שעזרתי... ותגיד לי אם זה נכון שאנחנו מרגישים אותו דבר. לילוש. :)

אתה כ"כ רוצה להתאבד קבל רעיון

אם המטרה שלך בחיים זה להתאבד תעשה את זה בסגנון תמות על הר האוורסט הרבה מתים שם ועם רוצים למות אין בעיה כל מה שאתה צריך זה 70 אלף דולר ומספר טלפון של חברות כמו מאונטיין מאדנס ואדוונצר קונסולטנס (עם הם קיימות המדריכים הראשיים מתו ב96) וככה תתאבד בסגנון

never

New member
אין מעשה דבילי כמו התאבדות

אתה לא יודע מה אתה עושה מה כבר קרה לך? חברה זרקה אותך? בעיות במשפחה? חברים? מה? את האמת זה לא משנה כי במקום להתמודד עם הבעיות את בורח מהן אתה כולה בן 17!!!!!! יש לפניך את כל החיים לדעתי אתה לא צריך פסיכולוג אתה צריך אישפוז בבי"ח למשוגעים!!!! שיהיה לך המשך חופש נעים!!! וצא מיזה!!! :)

MetalBoy

New member
זהלא דבילי בכלל!!

הבנאדם במצב קשה לא יודע מה עוד לעשות זה נראה לו המוצא היחיד! מה נראה לך דבילי פה?? שהוא לא יכול למצוא דרכים אחרים בעצמו? אז אני דביל! וחוץ מזה מי אנחנו שנקבע מיהו משוגע ומי לא!! מטאל

fuq

New member
אוקיי אחי בוא תשמע.....

אם יש משהו שאני שונא זה לזיין ת´שכל,אבל מה לעשות,יש רגעים ש´תה חייב ואם זה לעזור למשהו אני תמיד מוכן. אז שמע בן דוד שלי,אני מדבר איתך כמו אח שלך ואני לא אדבר שטויות. אתה חושב שלא עולה לי לפעמים במוח להתאבד?לכולם זה עולה וזה טבעי.אבל לפני שאתה מוציא חולצה של אבא שלך תולה אותה על התקרה עולה על כיסא וקושר,עצור!תחשוב על זה,אתה תמות,מה יצא לך מזה?הא?מה כ"כ עזר לך?מה עם כל האנשים שאוהבים אותך?אמא שלך,אבא שלך,אחים שלך,לא אכפת לך שזה יקרע להם ת´לב?.תחשוב על זה,אלה שנות ההתבגרות שלך,השנים הכי יפות,עם כל הנאחס שנוחת עליך וגל החצ´קונים שפוקדים לך את הסנטר והמצח,השנים האלה לא יחזרו,ועוד כמה שנים לא תרצה להיות בצבא?לא תרצה לראות ילדים שאוהבים אותך ומחכים לך כשאתה חוזר מהעבודה(אם לא תהיה מובטל
). פעם שמעתי שורה משיר של שוטי הנבואה: "כן איזה כיף יהיה בסוף ימיי/ כשכל החבר´ה ידברו עליי" לפעמים זה קצת מעודד אבל בינינו,כמה כבר הם ידברו עליך? אז תחשוב על זה,ואם אתה צריך יותר עזרה בא בכיף אליי לאיי סי קיו,אני אגרום לך להבין שהחיים הרבה יותר יפים ממה שאתה חושב. נ.ב סתם טיפ ששמעתי פעם,מי שמתאבד,לא מגיע לא לגן עדן ולא לגיהנום,משמע תשתעמם שם עוד יותר,שמע לי,אם אתה בן אדם מאמין אז קח את זה לתשומת לבך. אופיר

MetalBoy

New member
למה נראה לך אני לא מתאבד??

בגלל ההורים ואחותי ... יהיה להם יותר רע ממה שלי עכשיו.. אם אני סובל למה שאחרים יסבלו?? מטאל

אסף כץ

New member
תגיד ראית את הסרט "לחלום אותך"

אם לא? אתה חייב! אם כן תבין למה אני מתכוון

אסף כץ

New member
אני מדבר למתאבדים למניהם (בלי להעל

אני מדבר למתאבדים למניהם (בלי להעליב כמובן)

קרואלה

New member
מה שאתה צריך זה מישהו לדבר איתו

אחד על אחד. אם האנשים בסביבה הקרובה מתעלמים, תצא מהסביבה הקרובה. הנה פה בפורום כולם עם רצון טוב ואתה יכול מאוד להפתח כי אף אחד לא מכיר אותך אישית! מישהו חכם אמר פעם על התאבדות (המקור הוא באנגלית ואני תרגמתי אותו) "זהו פתרון סופי לבעיה זמנית". כמה שהחרא שאתה נמצא בו הוא עמוק (ואני מאמינה לך שהוא עמוק) זה חייב לעבור! לבינתיים אני מוכנה לעזור לך. יש את ה e-mail שלי בפרטים. תתעודד!!!

Miri cohen

New member
יש לי משהו שיכול לעזור.. ../images/Emo45.gif

קודם כל, הסיפור שלך.. נורא דיכא אותי... אני פשוט, שונאת לראות אנשים סובלים,
, אוקיי.. אז ככה.. אתה, צריך אהבה!!! מישהיא שתוכל לדבר איתה, שתרגיש לידה חופשי, מישהיא שאתה בוטח בה.. בקיצור, חברה!!! זה יעזור לך, אני בטוחה! אבל תנסה למצוא אחת שאתה באמת אוהב, לא סתם... "הו, הנה היא אהובת ליבי"... אתה צריך לחפש מישהי שאתה נדלקתה עלייה! נ.ב: בבקשה אל תתאבן!!!

אתה אומר...

אתה אומר שאתה לא יודע למה אתה מדוכא ושאף אחד לא יכול לעזור ושפסיכולוג לא יעזור מכל מני סיבות, זה כמו שתגיד שאתה רעב וגווע ברעב אך אתה חושב שאוכל לא יעזור לך. אני בטוח שההרגשה שלך כנה ואמיתית אך אני לא מבין למה האנטי פסיכולוג או כל עזרה אחרת?! שלומי

למעלה