הדבר הכי בנזונה שיהיה בארץ!

EXTREME PROD

New member
הדבר הכי בנזונה שיהיה בארץ!

אנשים יקרים, רק קפצנו להגיד שבקרוב אנחנו פותחים את המועדון החדש, הוא ייקרא ASYLUM ויהיה בהרצל 146, ליד הסטודיו, מול הבארבי. זה יהיה מרכז לתרבות אלטרנטיבית, וייפעל כל השבוע. ימי שישי יהיו את המסיבות רוק, עם 3 רחבות בחורף ובקיץ נוסיף עוד שתיים, ימי שבת רגאיי והיפ הופ, חמישי 20+ אלטרנטיבי עם אלכוהול חופשי, ועוד המון דברים, יהיו הופעות של כל הלהקות, יהיו גם ערבים אלקטרונים- יהיה הכל אין לי כוח לרשום עכשיו.... אההה ויש במקום חדר חזרות+אולפן הקלטות, ואנחנו מקימים לייבל שנוציא דיסקים וכו´- לקדם מוזיקה, להקות צעירות והכל. בקיצור- אני עייף עכשיו אחרי 5 שעות שעבדנו במועדון, עוד נביא הודעה רשמית על הפתיחה והכל- בינתיים רק שתדעו... ותרשמו רעיונות והצעות מה בא לכם... זהו, זה הולך להיות הדבר הכי גדול בארץ בעזרת השם, כשהמודל שלנו זה מועדונים מחו"ל, כשנפתח תבינו את ההבדל... יום טוב, לילה טוב, שבוע טוב אבירם

Mashina Girl

New member
פחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo28.gif

ת´טוב!! ואני העוזרת שלך
.

הכבוי

New member
גאד דאמט, אין לך אפילו פוטושוס!

איך את מצפה לקבל קידום ממשנה לסגן לקו קו אסיסטנט לעוזר כלום למחוז ראש העין דרום?

Mashina Girl

New member
ממ יש לי!!../images/Emo28.gif

TRY OUT VERSION
חח מה,מאיפה מורידים נורמלי? וגם ככה אנ´לא אצליח לעבוד בזה!!
שהייתי בכיתה איזה ה´ נראה לי הלכתי לקורס של זה,אבל אנ´לא זוכרת כלום.

Glass Prison

New member
אחי...

רציתי רק לאחל לך בהצלחה בפתיחת המועדון.... מקווה בשבילכם שתצליחו להפיק מה שרק תרצו..... בהצלחה גלעד

EXTREME PROD

New member
אנשים, תודה לכם!

באמת שלא היינו מסוגלים לעשות את זה בלעדיכם, יותר נכון איתכם, כי אין דבר כזה "אנחנו" ו- "אתם", כולנו ביחד, אותו גובה, אותה מטרה, כולם ביחד. בקשר ל-20 + זה רק בימי חמישי, הסיבה להגבלה היא כדי לחלק אלכוהול חופשי. ימי שישי נשארים ללא סלקציה. וחוצמזה זה הזמן אם יש לכם רעיונות/בקשות/הצעות/תלונות, וגם מי שרוצה לעזור ולהיות חלק, יש כאן הזדמנות אדירה. יום טוב וביי

EXTREME PROD

New member
אנשים, תודה לכם!

באמת שלא היינו מסוגלים לעשות את זה בלעדיכם, יותר נכון איתכם, כי אין דבר כזה "אנחנו" ו- "אתם", כולנו ביחד, אותו גובה, אותה מטרה, כולם ביחד. בקשר ל-20 + זה רק בימי חמישי, הסיבה להגבלה היא כדי לחלק אלכוהול חופשי. ימי שישי נשארים ללא סלקציה. וחוצמזה זה הזמן אם יש לכם רעיונות/בקשות/הצעות/תלונות, וגם מי שרוצה לעזור ולהיות חלק, יש כאן הזדמנות אדירה. יום טוב וביי

למעלה