הדבר הכי גרוע

הדבר הכי גרוע

שמישהו יכול לעשות עצמו, זה לא להיות מוכן לקבל את עצמו כמו שהוא. לדחוף את עצמו לארון עמוק עד שהוא כבר לא מכיר את עצמו.

אני מכיר אשה שהיא לדעתי וזה ממש שקוף שהיא די קווירית, היא לא לגמרי אישה. כלומר זה מה שהיא היתה אמורה להיות
אבל היא כל החיים הכריחה את עצמה להתנהג בצורה "נשית" שלא טבעית לה,
ןהיא תמיד מצאה את עצמה בסוף במקום של "הגבר", ביחסים, והיא אף פעם לא הצליחה להבין למה זה קורה לה.
היא תמיד אכולת אשמה שהיא לא מספיק נשית. אף פעם היא לא שלמה ושמחה עם מי שהיא,
וזה משהו כרוני שאני לא בטוח שהיא יכולה כבר לרפא אותו.

וזה מה שגורם לי לכתוב את ההודעה הזאת ככה פתאום.

ליזי133

New member
צודק.

אין לי הרבה יותר מה להגיד לגבי זה. וזה נכון לגבי כל נושא בחיים, לא רק זה.

snoopytush

New member
היא בהחלט יכולה לרפא את זה

אם אני יכולה להפוך מאמינית למינית
ובעזרת טיפול ( בעתיד מתכוונת לחזור לקינסיולוגיה והפעם לזמן ממושך),
יכולה לשחרר את המחסומים שלי הבחורה בטח שיכולה!

snoopytush

New member
זה גם לא רע להיות בתפקיד ה"בחור" כל עוד היא

נהנית מזה

למרות שבעיני האידיאלי זה תפקידים מתחלים

במערכת היחסים שלי אני אהיה היוזמת והפאסיבית וגם הבחור

snoopytush

New member
מתחלים=מתחלפים וגם הבחור= כלומר

אני אשה לו גם להיות פאסיבי בתנאי שהוא גם יזום לפעמים

ברור

העניין הוא שהיא לא שמחה ולא מרגישה נוח בכלל להיות בתפקיד ה"גבר", כי היא לא מקבלת את עצמה

both

New member
תמיד אפשר

לשנות את זה, גם אם זה הפך למשהו כרוני.
קחי אותי לדוגמא- אני חייתי עד לפני שנתיים כאישה נשית והטרוסקסואלית עמוק בתוך הארון מאחר והכנסתי עצמי לגמרי למצב של הכחשה (לגבי זה שתמיד היו בי גם בן וגם בת ושהיתה לי נטיה להיות יותר גברי, כמו גם משיכתי לנשים) בגיל 12 כשראיתי שאפילו המשפחה הקטנה שלי לא קיבלה אותי כפי שאני. מאוחר יותר הייתי נשוי במשך כמעט 20 שנה ולמראית עין הייתי אישה נשית ואפילו "שיחקתי" אותה כשהייתי במקום פומבי, אבל בבית אני לבשתי את המכנסיים כמו שאומרים וכן בשלב מסויים לפני מספר שנים כשהחלו לצוץ החוצה כל מיני זכרונות ורגשות קלטתי שזו לא אני ומעולם לא הייתי ושאין תרוץ בעולם שאוכל לתת לעצמי שישנה את המסקנה הזו. אחרי שהתגרשתי החלטתי לתת לעצמי צ'אנס כמי שאני ,אבל בגלל שפחדתי נורא מתגובות החברה מסביב, ניסיתי קודם להיות "אני" אונליין בעולם וירטואלי ושם בעצם ראיתי שיש מקום בעולם גם עבור מי שאני באמת ושהיכולת להיות עצמי עשתה אותי מאושר. משם התחלתי ליישם גם בחיים הרגילים וכיום אני רחוק מכל הדמות הזו ש"גילמתי" עבור עצמי ועבור אחרים סביבי במשך 3 עשורים מחיי.
אז אני חושב שאותה אשה יכולה להגיע לקבל את עצמה כפי שהיא, אם היא תרגיש צורך מספיק להיות עצמה או צורך להיות באמת מאושרת ושלמה.
אדם צריך לרצות לשאוף לאושר ומנוחה נפשית בכדי שיתחיל לחפש עצמו ולשנות את חייו/ה.

lily kane

New member
קל לומר

תחיו את עצמכם ותיהיו פתוחים
אבל אנחנו עדיין חיים בעולם מאוד סגור ושמרני

אם היא חייה בחברה החרדית ותצא למשל בתור טרנסגנדר
יש מחיר חברתי לשלם
ואפילו אלימות וסכנת חיים.

זה מאוד תלוי מצב

למעלה