הדבר הכי כיף בעולם!

The_Brain

New member
הדבר הכי כיף בעולם! ../images/Emo9.gif

אנשימים, אם אתם מחפשים באופן דחוף מה לעשות עם עצמכם בחופש, טוסו לאיה נאפה, קפריסין. היום בבוקר חזרתי משם, והייתי חייבת לשתף אתכם!! זה ה מקום בה´ הידיעה!! מלא צעירים (אם כי יותר מדי בריטים מעצבנים שלא ראו מימיהם בחורה ישראלית עם צבע שיער בורדו...) מכל רחבי העולם, החופים הכי יפים שראיתי מימי (חוץ מתאילנד, אבל לא נראה לי שככה פתאום אפשר לקום ולנסוע לשם. חיסונים, אתם יודעים..), מלא אנשים בסקוור כל יום, והמועדונים הכי שווים מלונדון פתחו שם בניפים. קיצ, להתחיל לארוז. ברדע שיהיו לי תמונות אני אפרסם אותן פה אם בא לכם לראות.. רק מה, טוסו. אל תפליגו. חוויה חוויה, אבל האוניה שאני הפלגתי בה כמעט עשתה עתמול בלילה שידור חוזר של טיטניק. קחו מטוס, 45 דקות ואתם במקום!! אחלה!! המוח.

בונד

New member
לא נכון

למה ללכת למקומות רחוקים שעדיין לא ביקרת בארץ שלנו
, הכי כיף להרשם לקיטנה של החברה להגנת הקבע ללכת לבית ספר שדה, ולשבוע שלם יש לך את הטיולים הכי יפים בארץ מהצפון עד לדרום, למשל חשבת שבאילת יש רק בתי מלון?, אז אתה לא צודק כל כך כיף שם גם בלי צוות הבידור של המלון. יש לנו ארץ כל כך קטנה אבל הרבה מקומות לטייל בה אז צא מהרעיון של חו"ל, ותהנה בארץ
ישראלי שלם!!!!

"אנחנו נשארים בארץ"

יש לשלום אסייג תוכנית חדשה אנחנו נשארים בארץ......זה מחר(יום רביעי)

כל הכבוד!!!!!!!!!!!!!!!

אני מסכים עם עודד! הגיע הזמן שתכירו את הארץ סופסוף אחלה פנימיות של חמישה ימים של החלה"ט. תנסו (זה לא מתאים לבליינים ועצלנים- מניסיון היו לי כאלה בפנימיה והם סבלו!) תגובות?

למעלה