הדבר הכי מבאס שקרה לי!!!

אני לא מאמינה!!!

אני לא מאמינה!!!! כתבתי משו ממש ממש ארוך והוא נחמק!!!!! אוווווח טוב: בקשר למכות- כן אצלינו בשבט זה קורה... וזה ממש ממש לא בסדר.. אנשים מפחדים לבוא לפעולות ולחטוף מכות -או לבוא ליום עבודה... (בטח גד מבין למה אני מתכוונת....) וזה ממש לא בסדר! הצופים אמורים לחנך אותך וכששכבגיסט בא ומרביץ לחניך... גם אם הוא עשה משו ממש ממש חמור -זה לא בסדר!!!! בקשר למשו המנחס: אמממ וואי קודם כתבתי ממש הרבה. כל השנה הזאת הייתה ממש ממש ממש ממש ממש מעצבנת. טוב....זהו..... ביייייי

...../images/Emo4.gif גם אותי דפקו ככה בשיבוצים...

אחרי שיחות השיבוצים הייתי מבואסת, אפילו לא זוכרת למה, אז המרכז (שאז עוד היה עוד המדריך שלי), בא אלי ודיברנו איזה שעה והוא אמר לי שמחזיקים ממני בשבט ושנורא מרוצים מכל מה שעשיתי השנה ועוד ועוד חירטוטים והבטיח שבזכות כל הדברים האלה אני אקבל בשיבוצים את מה שביקשתי. מה שביקשתי זה: 1. הדרכת ז´ 2. ה´ ו3. ד´, ומה שאני לא רוצה: הדרכת ו´. באתי מלאת ביטחון ליום הקראת השיבוצים - הייתי בטוחה שנותנים לי ז´ אחרי כל מה שהבטיחו...ובסוף - נחשו לבד מה קיבלתי...
! נועה.

יבאלה!!!

יו אם עמדי היה מרביץ לי הייתי בועטת לו בביצים או כל מישהו לא רק הוא.... אה נזכרתי הוא חנק אותי באוטובוס למחנ"ק - לא שהוא ידע מי אני אבל כנראה היה לו צורך חמור לעשות משהו לחניך... אה דרך אגב, למה הוא נסע איתנו באוטובוס אם הוא כבר לא הדריך את יזהר???

גד... נא בלום את פיך

לידיעתך שנה שעברה (ז"א ששני הייתה המדריכה שלי) היא בקשה מתנדב אז אני התנדבתי אחר כך היא לקחה את כל החניכים דיברה איתם אחרי שניה הם רצים אלי מפילים אותי (והראש שלי נדף על הריצפה כמעט התעלפתי) נתנו לי כמה סתירות שאתה לא היית רוצה לחטוף אחד מהם מתיישב לי על הבטן השני קושר את הרגליים השלישי את הידיים ועוד כמה חבטות בראש אחר כך שני אומרת שזה מספיק וישחררו אותי אני לוקח ת´כובע שלי אומר תודה והולך שני רצה אחריי מחזיקה אותי ומנסה להסביר לי שזאת הייתה פעולה על התעללות בבע"ח אני כמובן על סף דמעות צורח הצמחונית המזדיינת שתעזוב אותי והיא מתעקשת אז הכנסתי לה כמה בעיטות בבכי והלכתי אז אחרי דבר כזה לא העיפו אותה למרות שאמא שלי הלכה וצרחה עליה אחר כך ועם כל הכבוד עם היינו עובדים לפי הספר היו מעיפים אותה אבל לאאאא יחשבו על כמה שהיא מסכנה!!!!! וכמה כואב לה!!!

מזה!

אני לא מבינה איך אתם מוכנים שדבר כזה ייתקיים בכלל! גלי- אני לא מאמינה שהיית בועטת לו בביצים כי עובדה הוא חנק אותך... אם את רוצה שהוא לא יעשה את זה את צריכה לעמוד על שלך (כמוני) אבל לא בצורה של אלימות... נגיד אחרי שהוא חנק אותך את הולכת למרכזת ועושה שם מזה רעש מתקשרת להורים שלך שגם יתקשרו למרכזת ושההורים שלו קצת יפחידו אותו ואת המרכזת (לא בצורה של.. אני אביא לך מכות.. אלא בצורה של אני אתלונן אני אגיש תביעה ידה ידה ידה) או שפשוט תגיעו למצב שאלימות כזאת בשבט שלכם לא תקרה אין לי מושג איך תעשו את זה כי בשבט שלנו אף אחד לא נוגע בחמשושים (שזה משהו נדיר בהנהגה שלנו) ובמיוחד לא בחניכים יותר קטנים! וזה אחד מרבי הדברים שיש בשבט שלנו ואין בשבטים אחרים ואני ממש גאה בזה! וגד- אף אחת מהדוגמאות שלך לא בסדר אני לא חושבת שחניך צריך לפחד משכבגיסט אלא לכבד אותו.

מה????

אני לא מאמינה! איזה אישה מטומטמת ואי ואי אם אני הייתי במקומך הייתי מתפחלצת איזה מטומטמת אלוהים ואי זהו זה ממש עיצבן אותי! ועוד היית חניכה שלה! MY GOD אישה טיפשה! ואי אני שעה יושבת מול המסך ואני ממש בהלם

הדבר הכי מבאס שקרה לי!!!

אז לאור התלהבותכם מהסקר הקודם, אני פותחת עוד סקר - או שזה לא בדיוק סקר, אלא סתם שירשור של "דברים מבאסים". ספרו על כל הדברים הכי מבאסים מעצבנים משבי"זים בעולם שקרו וקורים דווקא לכם...
ואל תיהיו מעצבנים - תיכתבו!, שאני לא אתבאס
נועה.

יופס

טוב תראי לא הסברתי את עצמי נכון....הוא לא חנק חנק אותי, כי אם זה היה קורה הוא כבר לא היה בצופים לדעתי...הייתי עושה מזה מזה סיפור גדול...זה היה כזה בצחוק, אני סתם אמרתי את זה, בלי קשר.... ונכון, גם לא הייתי בועטת לו בביצים אלא מתחילה לבכות למדריכים שלי חחח...(בעצם זה לא מצחיק קחו בחזרה את החחח)

Octobia

New member
!?מה?!

איזו מדריכה מטומטמת! למה לא העיפו אותה?! איזה סיפור מעצבן!!! אווווח ממש עצבן אותי עכשיו.. קקה של דבר... טוב ולנושא אחר- ממש אין לי רעיון לסיפורים מבאסים אבל כל החיים שלי היו ככה אז אני בטוחה שאני אעלה על משהו ואז אני אכתוב פה..

Octobia

New member
טוב...

אבל לפחות נשארת בצופים אחרי הכל. יפה, יפה

אז אני נותנת לעצמי את הכבוד להתחיל.

היום כשעמדתי ונהנתי מלטבול תפוחים בקרמל ולטבול פיתות בשמן (
), בא איזה חניך מאוס ומופרע (אבל ממש מופרע, מאלו שמרביצים למורים וכו´), אני מבקשת מימנו יפה איזה מיליון פעם שלא ייזרוק את כדור הבצק למחבת עם השמן החם, אבל הוא לא מקשיב ופאף!!! כל הידיים והפנים שלי שמן, וזה ממש חם! וכל החאקי דקרון המדוגם החדש שקניתי ביום שישי ב100 שקל מיתמלא, אבל ממש מיתמלא בשמן, וגם המיכנס חאקי היפה שלי מקסטרו ומיתחת לחאקי כמובן יש לי את הגופייה שאני הכי אוהבת והכל נהרס בשנייה... למה???? אז אני נותנם את הצרחה של החיים שלי "י´מפגר אחד? מה אתה עושה, אתה דפוק? אין לך עיינים בראש? זה חם...!!!" ועוד ועוד דברים שאסור להגיד לחניכים, ופיתאום אני מסובבת את הראש, ומה אני רואה - המרכזת בכבודה ובעצמה עומדת מולי עם פה פעור, בהבעה של אחת שעומדת למות ואומרת לי שאני לא בסדר ושלא מדברים ככה לחניכים (ואני ממש מעדנת את הדברים...), כל ההפנינג הרגשתי חרא, שזה הרושם שהשארתי על המרכזת (שהיא חדשה ועדיין לא מכירה אותי) של מדריכה דפוקה בלי סבלנות שמקללת חניכים... הרגשתי חייבת להיתנצל אבל לא הייתה לי הזדמנות, ואז הגיעה הישיבת שכב"ג, והיא דיברה ואמרה כמה שהיא בהלם מהיחס של המדריכים לחניכים - מזה שמדריכים מעיזים לקלל חניכים ולהגיד להם מפגרים, שזה דבר פשוט איום ונורא, ושלדעתה זה הדבר הכי גרוע בעולם שמדריך יכול לעשות - ליגרום לחניך להרגיש לא רצוי, ועוד ועוד חירטוטים שמכל השכב"ג היא מיסתכלת לי לתוך העיינים - ובאותו רגע ממש בא לי למות... והמעצבן עוד יותר זה שאני לא עשיתי כזה דבר נורא- הוא הרס לי בגדים באיזה 250 שקל ואם השמן היה רותח יכולתי להיות כולי עם כוויות בבית חולים, אז לא מגיע לו שיקללו אותו? מה הוא לא ילד מפגר? אז זהו.. עכשיו היא בטח תישנא אותי כל השנה... אני מקווה שאני אצליח לתקן את זה
נועה.

איזה מנחסס!

אני לא ממש זוכרת משהו מנחסס שקרה לי אבל שזה יקרה (וזה יקרה!) אני אספר לכם... בכל מקרה בקשר לשמן אם אני הייתי במקומך לא רק שהייתי מקללת אותו אלא הייתי שופכת עליו את כל השמן שנשאר (אני ידועה בשבט כאחת שלא כדאי להרגיז אותה) בקשר למרכזת... אין לך מה לדאוג לעשות לך משהו היא לא יכולה ואם היא צעקה עלייך אני במקומך הייתי שופכת עליה גם שמן (אבל רותח) ולא הייתי חושבת בכלל על להתנצל בפניה כי לא עשית לה כלום חוצמזה מה לעזאזל נותן לה את הזכות להרים עלייך את הקול שלה אני בדרך כלל שמרימים עלי את הקול אחרי שאני שופכת עליהם שמן אני אומרת להם שאני בצופים כי כיף לי בצופים אני, לא רק שאני משלמת לצופים ועובדת כויכול אני לא מוכנה שירימו עליי את הקול אפילו לא לשניה שנה שעברה הראש מחסן שלי צעק עלי ולא נכנסתי ותפקדתי כמחסנאית במשך שבועיים עד שהוא בא והתנצל. אני יודעת שכן צריכים אותי בשבט זה לא אומר שאני יכולה לעשות הכל ולא יעיפו אותי או משהו כזה אבל זה כן אומר שאנשים צריכים להתיחס אליי בכבוד ולהפך. ואת גם צריכה לדרוש את זה כמו שאני אדרוש מהחניכים שלי להתייחס אליי בכבוד חוצמזה מה היא רוצה שתעשי שתגידי לו לא קרה כלום זה בסדר אתה יכול להמשיך, הוא צריך להבין שהוא עבר את הגבול. בקיצור אני במקומך לא הייתי מתנצלת או משהו דומה כי באמת אין לך למה...!

מה?!

מזתומרת?! נכון, למדריכים באמת אסור לקלל וכל זה - אבל אחרי מה שהוא עשה לך?! ולדעתי היא צכה להבין אותך! תסבירי לה! מה היא מטומטמת?! (יו תראי איך אני מתעצבנת מזה) :)

למעלה