הדבר הכי מוזר שראיתי בחיים!

ShotokanMaster

New member
הדבר הכי מוזר שראיתי בחיים!

אתם לא תאמינו! אבל קיימת להקת רוק (אמריקאית אני חושב) שקוראים לה - לא פחות ולא יותר - Rival Schools....(שימו לב שבכניסה לאתר מעריצים הזה שלהם כתוב על תמונת הכניסה United By Fate!!!) http://www.islandrecords.com/rivalschoolsunite/noflash.html את הידיעה המוזרה הזאת אני מפרסם לאחר שבכל פעם שאני עושה חיפוש בקזה/אימיול אני נתקל בשירים שהמבצעים שלהם הם רייבל סקולס..... פעם אחת הורדתי שיר אחד כזה....שיר רוק מוזר....אנלא בכלל אהבתי את השירים שלהם.....אבל נראה לי מי שאוהב את רדיוהד יאהב אותם..... אז מצאתי במקרה את האתר הזה..... ליד העובדה שיש להקה שקוראת לעצמה על שם משחק וידאו (זאת הסברה הכי הגונית.....אבל אין לי בסיס מוצק.....אם למישהו יש כוח לגלוש באתר הזה אז אולי אפשר למצוא משהו על מקור השם שלהם) העובדה שיש אופנוע בשם Street Fighter כבר לא נראית כ"כ מוזרה....בעעעעעע..... רק שלא נגלה בסוף שקיים זן של כלבים שנקרא Fatal Fury....... תגובות בבקשה....

eyalgr

New member
אולי תרצה לדעת...

שיש להקה שנקראת פורטין יירס אולד גירלס (ילדות בנות 14) שכותבים שירים על משחקי וידאו. אל תשאל מאיפה אני יודע, שמעתי פעם את השם.

ShotokanMaster

New member
וואו! ואני חשבתי שראיתי הכל......

איזה שירים למשל? (חחחחח.....השיר היחיד ששמעתי על משחק זה הטמגוצ'י, אבל זה לא משחק וידאו....)

rave47

New member
איזה שירים אין להם???

אני עכשיו זוכר רק שתי שירים אחד על קאסטלווניה השני על שירות התמיכה של נינטנדו האנשים האלה רצינים על קראק או משהו... חפש בקאזה fourteen year old girls

Piccolo

New member
כן הם דיי מוכרים

אני נתקלתי בה כשחיפשתי שירים של המשחק. דרך אגב, כמובן שאין קשר למשחק

ShotokanMaster

New member
בקשר אליהם...

הם ממש לא מוכרים, אני נתקלתי בהם בדיוק כמוך, אם ניתקלת בהם כשחיפשת מנגינות מרייבל סקולס לפי מה אתה אומר שהם מוכרים? ומאיפה לך שאין קשר למשחק? הרי אנחנו לא מכירים אותם חוץ מזה תחשוב - להקה שקוראת לעצמה בדיוק באותו שם של משחק מכות, (וזה שם יחסית מקורי, זה לא שתגיד שיש להקה שקוראת לעצמה סטריט פייטר) ובעמוד השער של האתר שלהם כתוב "יונייטד ביי פייט"?! בלתי אפשרי לומר שזה תוצאה של צירוף מקרים! הסיכוי שזה צירוף מקרים הוא סיכוי יותר נמוך מאשר לזכות בלוטו פעמיים רצוף!

eyalgr

New member
.........

חישבנו, אני וחבר שלי, לפני שנה את הסיכוי לזכות בלוטו. אתה טועה.

ShotokanMaster

New member
באמת?!

תנסה לחשב מה הסיכוי שמתוך כל המילים בעולם, על כל הטיותיהם, יחוברו לשם אחד, ולעוד ביטוי, תנסה לחשב את כל צירופי המילים הקיימים באגלית....יש אינספור......

Piccolo

New member
כי אולי אין להם שום דבר..

שמתקשר למשחק? והם דיי מוכרים.. אם אתה לא מכיר משהו זה לא אומר שהוא לא מוכר... אבל אתה יכול להוריד ולהנות מהשירים שלהם אם זה עושה לך את זה לחשוב שזה קשור אולי למשחק

ShotokanMaster

New member
......

יש - השם והסיסמא! אין מצב שהם מצאו את זה בפוקס! ואתה בעצמך אמרת שאתה נתקלת בהם לראשונה כשחיפשת מנגינות מהמשחק! פירוש הדבר שגם אתה לא מכיר אותם! ואני יכול לעשות משאל של אנשים גם פה בארץ וגם בארה"ב ותראה שהרבה לא מכירים אותם!

Piccolo

New member
נכון נתקלתי ראשונה

כשחיפשתי את המשחק... אבל זה אומר שזה כן קשור? באמת, אם אין לך שום הוכחה שזה קשור אז איך אתה מקשר? אני מכיר להקה אחת שקוראים לה סוניק למשל.. אז זה אומר שהם קשורים לסוניק המשחק? אני גם מכיר להקה שקוראים לעצמם stargate והורדתי שיר שלהם כי חשבתי שזה מהסידרה. וזה לא היה. אפשר פשוט לשמוע ולראות את הלירקס כדי לבדוק. או שאפשר פשוט סתם להאמין שזה מה שאתה רוצה לחשוב וזהו... מה יותר פשוט מזה....

ShotokanMaster

New member
תקשיב...

סוניק, זאת מילה עם פירוש, הפירוש שלה זה "על קולי" כמו שבודאי אתה יודע. מילה אחת זה משהו, אבל צירוף של שני מילים שקשה לי להאמין שתמצא ומוטו שהוא חלק משם של משחק...נו בחייך! אין מצב שזה צירוף מקרים! בטוח שהלהקה הזאת כנראה אהבה את המשחק והחליטה לקרוא לעצמם על שמו או משהו כזה.... אני יודע שזה נשמע מגוחך אבל אי אפשר לטעון שזה צירוף מקרים!

Piccolo

New member
חח בטח שכן!

עוד לפני שנים אנשים חשבו על רעיון של מתחרי\יריבי בתי ספר... זה לא משהו שהומצא לא מזמן... אז לטעון טענה שזה בטח מתקשר ככה סתם מהמותן זה נראה סתמי מאוד.. אבל אם זו דעתך סבבה, פשוט ממש לא נראה לי לקרוא על שם של משחק בלי לעשות קשר מסויים אליו כלשהו. ובמחשבה שניה, אם הם קוראים לעצמם על שם של משחק אני חושב שזה נקרא גניבת זכויות או משהו. אז בכל מקרה הם יצטרכו להכחיש כל קשר. אני באמת לא רואה שום דימיון מלבד השם, ועם כל הלהקות שיש בעולם, זה הגיוני אחרי הכל שיפול שם כזה.. ואתה יכול להגיד את זה גם על סוניק ועוד מלא דברים אחרים, מאיפה לך שהם לא התכוונו לסוניק הקיפוד למשל ולא לסוניק על קולי? לזה התכוונתי בכל אופן..

ShotokanMaster

New member
תראה,

אני לא יודע בקשר לסוניק, אבל אולי יש להם איזה קטע עם המשחק.... לא אתה ולא אני יכולים לקבוע.... כלומר, איזה רעיון על יריבות של בתי ספר?! ותיכף תגיד שUnited By Fate זה איזה ביטוי ידוע?! (הפירוש, לצורך העניין "אוחדו על-ידי הגורל".... כמה אנשים היו חושבים על כזה דבר?!) קשה לי להאמין שמדובר בגניבת זכויות, גם הזמר אמינם קרא לעצמו על שם הסוכריות M&Ms (אתם יכולים לא להאמין, אבל קראתי על זה בכמה מקומות...) זה לא אומר שהוא גנב זכויות יוצרים.... כלומר, תחשוב על זה מנקודת המבט של קאפקום, זאת פרסומת טובה בשבילהם... לדעתי לפני שאנחנו קופצים למסקנות בוא ננסה לבדוק את מקור השם שלהם....

Piccolo

New member
אתה זה שקופץ למסקנות

אחרי הכל אתה מגיע למסקנה שיש קשר בגלל שזה פירסומת לקאפקום או משהו כזה... אז תמשיך לחשוב שאתה צודק מה אני אגיד לך.. העיקר שזה עושה אותך מאושר...

ShotokanMaster

New member
שכחתי להוסיף....

....אנלא נהנה משירים כי הם קשורים למשחקים! זה בלי שום קשר.... זה כאילו שתגיד שאני אוהב את כל המנגינות של סטריט פייטר, אבל לא, יש כאלה שאני אוהב ויש כאלה שהן ממש מעאפניות (המנגינה של גאיל, אלפא 3, בעעעעע)

למעלה