הדבר הקסום של היום

מרי לי

New member
הדבר הקסום של היום

נסעתי למכללה ונזכרתי במשפט שאמא שלי אומרת לי בחיבה, ואז באותה השנייה עברה מכונית שהיה כתוב עליה "לריסה, פרחי אהבה" זה השם של אמא שלי
זה דבר קטן, אבל אני מוכרחה להודות שזה קסום

שלושה דברים שקרו לי היום

1. דיברתי עם אחותי בטלפון ושאלתי איזה סרט היא ראתה אתמול, והיא אמרה לי שהיא ראתה את הסרט רובוטריקים. בערך דקה אחרי שסיימנו את השיחה ראיתי את הסרט הזה על די וי די מונח בסלון ליד הטלויזיה (דירה של חברה שלי). 2. כשכתבתי את ההודעה הקודמת בפורום חיפשתי את הציטוט של הסיפור הזני בספר ופתחתי ישר בעמוד הנכון. 3. שלחתי לשכנה שלי מסרון (סמס) והיא התקשרה אלי ואמרה שהיא חשבה עלי כבר חמש עשרה דקות (שכנה שאנחנו לא מדברים הרבה). קסם.

היום

היתי עם הילדים בגלידה ובעלי היה במכון כושר. הוא הגיע הביתה אבל המשיך לנסוע כי ידע שהוא יראה אותנו בדרך חזרה (לא דיברנו בטלפון) ואכן כך היה. מזל כי הייתי כולי מים מהלחות הזאת ולא היה לי כבר כח.

דברים קסומים

אחרי שיחה עם חברה טובה אתמול, היא יזמה סרט והלכנו.
הסרט לא עניין אותי ולכן יצאתי באמצע, כשהיא ממשיכה לראות. ואיך שאני יוצאת ומתיישבת על איזה מן ספסל, אני קולטת איש קצת זקן, לבוש היטב, הולך הלוך ושוב עם זר פרחים גדול (יחסית) ביד. הרגשתי כאילו צנחתי לאיזו סצינה.
אחרי הסרט הלכנו לסושי, שבדרך אליו חברתי היקרה שאלה אותי משהו, ואיזו מישהי, שאנחנו לא מכירות, ענתה לה והתחילה לפתח איתה שיחה קלילה. ככה באמצע הרחוב. (הדברים שקורים בת"א..)
בסושי היו ערסלים חמודים כאלו שישבנו עליהם בזמן שחיכינו למקום פנוי.
וקצת יותר מוקדם היום-בתדודה שלי עזרה לי לשטוף את הבית, וזו פעם ראשונה שאני שוטפת ת'בית הזה. (גרתי פעם באילת חודשיים, ושטפתי שם ת'דירה..אבל פה עוד לא) היה לי יום כייפי היום.

HotestAngel

New member
הרגעים הקסומים שהיו לי היום =)

הייתי בקניון ושמעתי את דיאה קינג והתחלתי לשמוח שמחתי והייתי ממש גאה בעצמי שהצלחתי לפתור משו בבסיס שלא חשבתי שאהיה מסוגלת באתי הביתה לראות את אחד הפרקים של הסוד שנתנו לי חיזוק אתמול אמרו לי אני הכי יפה בבסיס =) מישי מהמשרד ליד ממש חמודה שהייתי רוצה להתקרב אליה הזמינה אותי לקפה עצרו לי מלא טרמפים בדרך לש"ג

noynav

New member
אני הלכתי ברחוב

ולא ידעתי אם אני אוכל לנסוע לראות את החבר שלי למחרת, ביקשתי ממש סימן, רק כדי שאני אדע אם אני אלך או לא.. ואז עברה לידי מכונית שהיה כתוב עליה "נוי מערכות", ונוי זה השם שלי, למרות שאנשים יותר קוראים לי נויה, פשוט התחלתי לצחוק כמו ילדה קטנה באמצע ברחוב :) זה ממש עשה לי את היום.

ללא נושא

מקרי לחלוטין. אני לא מבין למה אנשים נתפסים לדברים האלה. צירוף מקרים. זה הכל.. לא מובן לי למה צריך ליחס חשיבות לדבר כ"כ פעוט ומינורי

liza26

New member
ולמה אתה משקיע כ"כ הרבה אנרגיות

בלבטל כל דבר שאומרים כאן? מה חשוב לך להוכיח? שאתה צודק? שכולם טפשים? מה? באמת לא מבינה אותך כמה שאתה עסוק בלבטל ולהוכיח ולשכנע ..... לא נמאס לך? זה לא גוזל ממך אנרגיות? למה שלא תרפה ותניח לאנשים לחיות את חייהם כמו שבא להם?

ליאת 888

New member
נכנסתי לפורום הזה ../images/Emo140.gif

וזה קסום כי החום עולה לי לראש, והחיוך שעלה בי כאשר נכנסתי לפורום הסיח את דעתי מהחום והעייפות!! ואיתי - נכון זה לא סתם מיקרי זו פעולה מכוונת!!!!
אבל בדרך כלל קוראים לי דברים קסומים של לחשוב על אנשים והם מתקשרים או באים. או סתם שמתחשק לי משהו וזה מתרחש. היום פשוט חם לי אפילו לחשוב, אז הפורום מספק לי את הכיף והחיוך !!!!

lightflake

New member
אתה נהנה להיות שלילי?<

אל תתפלא אם אתה גם מושך שליליות ואנטי...

איפכא מסתברא ../images/Emo70.gif

אני בן אדם מאוד חיובי! יש לי חברים, אהבה חדשה. החיים טובים עד עכשיו. אם תיזכר באחת מהודעותיי הראשונות בפורום, כתבתי במפורש: בסיסו של הסרט, הרעיון האמיתי שעומד מאחוריו הוא נכון ואני אף פועל לפיו. אני מציב לעצמי מטרות, מאמין בעצמי. משתדל להיות אופטימי, גם בתקופות שלא הכל הולך. אני יודע להתעודד ולראות את החיים בצורה חיובית. אני גם ניהנה מהם. אני לומד כל יום דברים חדשים, מכיר אנשים חדשים וניהנה בחברת מכריי. אבל אני זוקף זאת לזכותי! וזה רק מעודד אותי להמשיך, אני עשיתי את זה. לא היקום.. "כמה פעמים ספרת עד 10 ושום דבר לא קרה" - למה התכוונתי? קרה לך פעם שחשבת על מישהו, ופתאום צלצל הטלפון וזה היה הוא? מדהים, נכון?. טוב בעצם לא כל כך. מדובר על צירוף מקרים. אין פה סימן, יד מכוונת. בעולם גדול, עם שישה מיליארד אנשים קורים הרבה "ניסים" וקורים גם הרבה אסונות. אתה תחליט איך לקרוא לזה.. איתי האופטימי

lightflake

New member
איך תאמין שאתה יכול ליצור לעצמך כל מציאות

שתרצה אם אתה חושב שאתה יצור אנושי קטן ומוגבל? בגלל זה קל יותר ליצור את היחס הזה עם היקום היקום הוא בלתי מוגבל וכל מה שקיים נמצא בו. היקום הוא גם מאוד בלתי מובן, וככל שהמדעים מתקדמים הם רק מגלים עד כמה שהוא פחות ופחות מובן לשכל האנושי. ובכל זאת, היקום מושפע מהכוונה שלנו, של הצופה. גם זה מוכח במדעים. היקום הוא המקור של כל האנרגיה וכל החומר וכל מה שהיה או יהיה אי פעם קיים. למעשה אין הבדל בין היקום לבין אלוהים. רק שבתרבויות שונות קל יותר לפנות לשם אחר. היום מי שפונה לאלוהים נחשב לקצת פרימיטיבי אז יותר קל לפנות ליקום. אבל מה זה משנה? אתה מצד אחד אומר שאתה פונה ליקום בבקשה (לזכות בלוטו) ומצד שני אומר שכל מה שיקרה זה תוצר אישי שלך (אוקיי.. נגיד..) אני לא מאמין שזה בכלל משנה לפי תפנה, אתה יכול לפנות לסבא ג'פטו. השאלה רק אם אתה באמת מסוגל להאמין שסבא ג'פטו הוא כל יכול ומסוגל להענות לכל בקשותיך. זו רק טכניקה. אבל כדי שהיא תעבוד אתה צריך להאמין שהיא יכולה לעבוד. כי זו טכניקה שמערבת את השכל-רגש שלך. שזה אומר גם את האמונה שלך. אוקיי מבין?

ללא נושא

1. מעולם לא אמרתי שאני יצור קטן ומוגבל 2. היקום אכן גדול, ויש דברים שהמדע עוד לא יודע. "היקום הוא המקור של כל האנרגיה וכל החומר וכל מה שהיה או יהיה אי פעם קיים." - SO? 3. לפי מה שאתה אומר, אני יכול להאמין גם בצמח הפיטנגו שלי. ובכך אתה בעצם אומר שלא היקום/אלוהים הוא זה שגורם לדברים לקרות, אלא אני! בני אדם תמיד יחפשו סיבות והסברים לדברים לא מובנים. היוונים הקדמונים חיפשו סיבות לכל מיני תופעות טבע שלא היו מובנות להם. כך נוצרה המיתולוגיה היוונית. והאלים, היכן הם היו? בראש הר האולימפוס. מדוע? מכיוון שהם לא יכלו להגיע לשם, לכן זה היה מקומם של האלים. אתה מוזמן לבקר בהר האולימפוס, אני לא ראיתי שם אלים. איתי

ליאת 888

New member
חשבת פעם לקבל דברים פשוט כי???

כי ככה זה???? חשבתי על מישהו והוא הגיע - כי ככה!!! חשבתי על עבודה והתקבלתי - פשוט כי ככה!!!! חשבתי על שינוי ופתאום הבנתי את הדרך - פשוט כי.... תנסה אולי יותר לזרום. פחות לנסות לחשוב ולנתח כל דבר, נסה פשוט לשבת ולהנות מהטוב שהיקום/ אלוהים/ סבא ג'פטו.... נתנו לך - פשוט כי.... מסכימה למחשבה שהאלים נוצרו כדי לספק סיבות לבני האדם, איך נוצר האדם, איך נוצרה היבשה, מדוע יש גשם, מדוע יש בצורת..... והיום: המדענים עונים לנו על רוב השאלות הללו. וגם גשם/ בצורת היום זה בגללנו - בגלל הזיהום = יש התחממות, יש שיטפונות, יש בצורת, יש המסה של הקרח.... = אנחנו!!!!!!!!

נכון! כי ככה...כי זו מקריות.

אם חשבתי על מישהו ובדיוק הוא התקשר - זה מקריות! כי ככה!!! וקצת נסחפת עם התחממות כדור הארץ. איתי

lightflake

New member
אוי נו, ואתה לא מחפש הסברים?

אז לך קל יותר לתפוש במחשבה שזה "אתה" ולא היקום.. הבדל גדול.. וזה מספיק להניח את דעתך, ומה אתה יודע על ה"אני" הזה? כמעט מה שאנחנו יודעים על היקום.. לא הרבה. אני פשוט מבין שאני לא יכול להבין ולא יוכל לעולם להבין את הכל... אז הפסקתי לנסות.. יהיה זה "יקום" או "קרישנה" .. למי אכפת? העיקר שקל לי להתחבר לרעיון ולבצע את הטכניקה שגורמת לדברים מופלאים לקרות. הדבר הכי מציאותי וגשמי הוא שכשראיתי את הסרט לראשונה הייתי מדוכא עם מינוס 5,000 שקל והבנק ביטל לי את הויזה. היום אני שמח עם 10,000 שקל פלוס בבהק ועם כרטיס ויזה חדש (כדי שאוכל לבזבז
) אז אני מראה שהגישה שהשתנה בזכות הסרט עזרה לדברים לקרות. אני לא לוקח את המילה "יקום" כל כך קשה כמו שאתה לוקח את זה, ובכלל אני לא נותן מקום כל כך גדול לרעיונות... אלא לתוצאות. מה שחשוב הוא שנהיה שמחים, יצירתיים ושיהיה לנו מספיק אמצעים חומריים לכל מה שאנו צריכים. אני לא פילוסוף ולא מאמין בפילוסופיה.. אני מאמין שפילוסופיה היא שגעון גדלות של השכל שחושב שהוא מסוגל להבין את היקום... נסיון עקר מראש כיוון שהשכל לעולם לא יועד או נוצר כדי להבין את היקום.. הוא סך הכל התוצר האבולוציוני של ההתפתחות על כדור הארץ... אנחנו לא כאן כדי להבין אלא כדי לחוות את החיים. זה הכל. לכן לא מעניין אותי איך אתה קורא לזה, או במה אתה מאמין, פיטנגו זה מעולה.. כל עוד אתה מרגיש טוב וחי טוב...

למעלה